- 18 Mayıs 2020
- 15
- 4
- 1
- 37
- Konu Sahibi gulergulmez
-
Ya saçma ama inanın öyle abuk sabuk şeyler söyledi ki sen yanlış anladın falan dese güzelce uzatmayacaktımNe saçma bi muhabbet geçmiş öyle aranızda ya
Evet daha önce el kaldırması da çok saçma ve basit bi sebepten di arkadaşlarıyla dışarıya çıkmayı çok abartmıştı bende bi gün çok sinirlenip bunalıp bişeyler söyledim yine böyle saçma cevaplar verdi bende daha çok sinirlenince tokat atmıştı uzun süre konuşmadım sanırım 2 haftayı geçti ama içim çok soğumuştu ben kim tutamam aslında ama o zaman gözden çıkarmıştım ablam avukat bütün herşeyi anlatıyorum dava açacağım diye sonrasında bi şekilde gönlümü aldı ama normale dönmem 3-4 ayı geçmişti genel olarak anlaşıyoruz nadir tartışırız tartışırsak da küsmeyiz ama bazen öyle salak şeyler söylüyoAranızdaki muhabbet gercekten basıt.
Ve sanırım daha once el kaldırmıs size.
Suclu ve haksız aramak yerine cozum yoluna giderseniz hayat daha yasanır daha huzurlu daha saygılı olur sizler ıcın.
El kaldırmasının sebebi hıcbır zaman gecerlı olamaz. Sebep saymanıza gerek yok bana.Evet daha önce el kaldırması da çok saçma ve basit bi sebepten di arkadaşlarıyla dışarıya çıkmayı çok abartmıştı bende bi gün çok sinirlenip bunalıp bişeyler söyledim yine böyle saçma cevaplar verdi bende daha çok sinirlenince tokat atmıştı uzun süre konuşmadım sanırım 2 haftayı geçti ama içim çok soğumuştu ben kim tutamam aslında ama o zaman gözden çıkarmıştım ablam avukat bütün herşeyi anlatıyorum dava açacağım diye sonrasında bi şekilde gönlümü aldı ama normale dönmem 3-4 ayı geçmişti genel olarak anlaşıyoruz nadir tartışırız tartışırsak da küsmeyiz ama bazen öyle salak şeyler söylüyo
Sizin oralarda korona yok mu nasıl ailelerle yemek falan yiyorsunuz ?
[/QUOTEşöyle bi durum var aile eşimin ailesi
aile eşim ailesi 4 kişide onlar ailenin yarısı doktor bahçe evinde Yemekler evden pişip geliyor dışarı çıkanlar doktor onların da düzenli aralıklarla covid 19 testi yapılıyor. Kendi ailemle coronanın ilk vaka gününden beri hiç görüşmedim hatta başka kimseylede görüşmedimSizin oralarda korona yok mu nasıl ailelerle yemek falan yiyorsunuz ?
Yok zaten o an ablam avukat ablamı arıyorum gelsin vekalet verecem her şeyi anlatacağım dedim önce inanmadı telefonu elime alınca aldı fırlattı bende odaya kilitledim kendimi o zaman ilk çocuğum 1,5 yş civarındaydı astımım var çok sinirlenince nefesim kesiliyor ilaçlarda odada yoktu ilaç almak için kapıyı açtım ilaçlarla nefesimi toplayamadım iğne yapmıştı sonrasında da 2 hafta hiç yokmuş gibi yaşadım mesele onun dışarıya çıkıp benim çıkamamdı çok da bunalmıştım sonra bana araba alarak sorunu çözdü ama ben normale dönemedim sevgim de sevgisizliğim de çok belli olur dokununca bile rahatsız oluyordum bunu da hissediyordu aslında burnundan getirdimTek rahatsız eden konu tokat olayı oldu.Zamanında affettiğiniz için şimdi utanmadan bununla tehdit edio.Kolay mı affetmiştiniz? Bence bunun affı zaten olmaz ama en azından süründürseydiniz keşke.Yoksa bu kadar normal bişi gibi bahsedemezdi.Yaptığının yanlış olduğunun bile farkında değil.Yazık.
O ortam belli etmeye müsait bi ortam değildi onun üzerine anca bugün müsait zaman oldu. Bu arada çıplak ayak olayı biraz yakınlaşırken söylediBen çıplak ayak olayına takmazdım bilebilir erkekler kendi aralarında her halti konuşuyor ama herkesin içinde adımı yanlış söylemesine bozulurdum belli ederdim içime atmam yani tokat olayı baştan yanlış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?