merhaba KK güzel kadınları dert demeyelimde benim ki biraz kırgınlık 5 yıllık bir arkadaşım var çok samimiyiz kız kardeşim gibi yada ben öyle düşünmüşüm gelelim mevzuya
bundan 1 ay önce dayım vefat etti genç yaşta 40 yasında kanserden kaybettik tam iyileşti derken bi anda fenalaşıp yoğun bakıma kaldırdılar ve aynı gün vefat etti bizim için çok zor oldu ailemizin en küçüğüydü
Dua için sosyal medyada dayımın vefatını paylaştım kardeşim dediğim arkadaşım sadece bir baş sağlığı diledi sosyal medyadan ondan sonra ne aradı ne sordu haliyle çok kırıldım
onun halası kuzeni vefat ettiğinde ben hergün aradım acısını paylaştım karşılık beklemeden yaptım doğum yaptı yanında oldum ev taşıdı yanında oldum herşeyindr yanındaydım ama arayıp sormaması sadece bir mesajla geçirmesine çok kırıldım
bu olaydan 2 hafta sonra gene sosyal medyadan videolar gönderdi komik şeyler cevap vermedim vermekte içimden gelmedi
ona karşı çok kırgınım sizce abartıyormuyum nasıl davranmalıyım kafam karışık
Hem haklısın hem haksız..
Aynı değeri görememiş olmam üzücü kabullenmek istemezsin lakin herkes aynı duyarlılığa sahip olacak diye bı kaide yok, sen vefalı olabilirsin o değil demek ki..
Ama haksizsin çünkü bu tribal enfeksiyonundan onun haberi yok, kendine kendine küsüşmüşsün..
Ben sana mesaj attım sen cevap vermedin Bende yazmadım daha derse haklı