• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abartıyormuyum

merhaba KK güzel kadınları dert demeyelimde benim ki biraz kırgınlık 5 yıllık bir arkadaşım var çok samimiyiz kız kardeşim gibi yada ben öyle düşünmüşüm gelelim mevzuya
bundan 1 ay önce dayım vefat etti genç yaşta 40 yasında kanserden kaybettik tam iyileşti derken bi anda fenalaşıp yoğun bakıma kaldırdılar ve aynı gün vefat etti bizim için çok zor oldu ailemizin en küçüğüydü
Dua için sosyal medyada dayımın vefatını paylaştım kardeşim dediğim arkadaşım sadece bir baş sağlığı diledi sosyal medyadan ondan sonra ne aradı ne sordu haliyle çok kırıldım
onun halası kuzeni vefat ettiğinde ben hergün aradım acısını paylaştım karşılık beklemeden yaptım doğum yaptı yanında oldum ev taşıdı yanında oldum herşeyindr yanındaydım ama arayıp sormaması sadece bir mesajla geçirmesine çok kırıldım

bu olaydan 2 hafta sonra gene sosyal medyadan videolar gönderdi komik şeyler cevap vermedim vermekte içimden gelmedi
ona karşı çok kırgınım sizce abartıyormuyum nasıl davranmalıyım kafam karışık

Hem haklısın hem haksız..
Aynı değeri görememiş olmam üzücü kabullenmek istemezsin lakin herkes aynı duyarlılığa sahip olacak diye bı kaide yok, sen vefalı olabilirsin o değil demek ki..
Ama haksizsin çünkü bu tribal enfeksiyonundan onun haberi yok, kendine kendine küsüşmüşsün..
Ben sana mesaj attım sen cevap vermedin Bende yazmadım daha derse haklı 😬

Başınız sağ olsun
Benimde yakın zamanda çok büyük bir kaybım oldu
Kimi aradı kimi geldi kimi mesaj yolladı kimisi hiçvaramadı bile
Ben acımı bilirim
Çokta önemli değil
Ölümden sonra ne denir/denebilir ki zaten
Bazıları hiç aramasa daha iyi olurdu hatta
Onun için çokta önemli değil
şu işaretlediğim yerde öyle haklısınız ki
kimileri daha çok can yakıyor
kimileri nasıl öldüğünü merak ediyor ayrıntı istiyor

yıllar önce bir komşum vefat etti kadının teki geldi eee nasıl buldunuz ölüsünü öyle yatıyormuş hee vs tarzı konuşmuştu
çek sinir olmuştum

merhaba KK güzel kadınları dert demeyelimde benim ki biraz kırgınlık 5 yıllık bir arkadaşım var çok samimiyiz kız kardeşim gibi yada ben öyle düşünmüşüm gelelim mevzuya
bundan 1 ay önce dayım vefat etti genç yaşta 40 yasında kanserden kaybettik tam iyileşti derken bi anda fenalaşıp yoğun bakıma kaldırdılar ve aynı gün vefat etti bizim için çok zor oldu ailemizin en küçüğüydü
Dua için sosyal medyada dayımın vefatını paylaştım kardeşim dediğim arkadaşım sadece bir baş sağlığı diledi sosyal medyadan ondan sonra ne aradı ne sordu haliyle çok kırıldım
onun halası kuzeni vefat ettiğinde ben hergün aradım acısını paylaştım karşılık beklemeden yaptım doğum yaptı yanında oldum ev taşıdı yanında oldum herşeyindr yanındaydım ama arayıp sormaması sadece bir mesajla geçirmesine çok kırıldım

bu olaydan 2 hafta sonra gene sosyal medyadan videolar gönderdi komik şeyler cevap vermedim vermekte içimden gelmedi
ona karşı çok kırgınım sizce abartıyormuyum nasıl davranmalıyım kafam karışık
Bana bi tık abartı geldi.
Halası vefat etiiğinde hergün aramanızda abartı geldi bana ne bilim.
Ben sadece komik video atmasına şaşırdım insan bu kadar mı düşüncesiz olur? Arkadaşım iki haftalık düşük yaptı ben ortak bulunduğumuz whatsapp grubunda komik emoji atmaya bile çekiniyorum.
Dayının vefatıyla kadının kendisinin düsük yapması bir değil ama.
Dayısı demis düsünememistir belki 40 gün yas tutacagını.

5 yıllık bir arkadaşım var çok samimiyiz kız kardeşim gibi yada ben öyle düşünmüşüm
Evet bence siz öyle düşünmüşsünüz. Sizin sandığınız gibi biri değilmiş. Merhabadan öteye geçmez benim ilişkim bu saatten sonra.

Kırk kat ellerde WhatsApp yada Instagram'da görünce geçmiş olsun başsağlığı diliyor . Bence arkadaşınız kendini bir yoklasin mesafe koyun araya gördüğünüz kadar değer verin insanlara .ben çok geç öğrendim

Hayır tabiki abartmamışsınız. Bir telefon araması bu kadar zor olmamalı, hele ki en yakınımız diyorsak. Eğer arkadaşlığınızı bitirmeyi düşünmüyorsanız, üstünden çok zaman geçmeden kırgınlığınızı dile getirin. Zaman geçtikçe siz de bu durumu unutursunuz ama kırgınlık kalır

Back
X