• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abartıyorsam söyleyin !!

Gagagall

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2017
2.918
3.451
63
Baştan söyleyim bazı kv kp görümcemle oldukça iyiyiz.bir sıkıntımız yok.seviyorum hepsini. Görümcemin yaptıklarını kendi kardeşim de yapsa burda konu açardım belki abartıyormuyum diye.yani art niyeli değilim ona karşı. Henüz daha çocuğum yokken kv evine açık renk bir halı aldı , sonrada dedi ki düşünemedik aslında torunlar olursa kirletir görümcemin cvp kirletirse anneleri temizler . Taktımmı ozaman hayır. çoluk yok çocuk yok ne takacaktım. O da evli kv gittiğimzde çocuklara onu alma ona dokunma sürekli baskı ama ben karışmadım halasıdır diyorum alınmıyorum. Kv ev değiştirdi yeni bir eve taşındılar , ev tertemiz . Bende rahat bir anne değilim sürekli çocuklarımı gözetirim heran peşlerindeyim , şimdiye kadar kimsenin birleyine zarar vermediler. Ama çok hareketliler 3 ve 5 yaşındalar.neyse görümcem her gittiğimizde otda evleri yakın, çocuklara duvara dokunmayın , parkede araba sürmeyin, koltukta sürmeyin , minderle oynamayın, koşmayın , bağırmayın. Burası eski ev değil burda top oynanmaz, banyodaki tuvaleti kullanmayın misafir tuvaletini kullanın. Ha bunları bende söylüyorum sürekli ama o artık sert konuşmya başladı. Diken üstünde oturuyorum vallahi hatta oturamıyorum hep peşlerindeyim. Zarar vermesinler diye. Napim kimseye götürmüyorum çocuklarımı bir anneanesi bir babaanesine gidiyoruz oraya da mı gitmeyelim.

Baştan söyleyim bazı kv kp görümcemle oldukça iyiyiz.bir sıkıntımız yok.seviyorum hepsini. Görümcemin yaptıklarını kendi kardeşim de yapsa burda konu açardım belki abartıyormuyum diye.yani art niyeli değilim ona karşı. Henüz daha çocuğum yokken kv evine açık renk bir halı aldı , sonrada dedi ki düşünemedik aslında torunlar olursa kirletir görümcemin cvp kirletirse anneleri temizler . Taktımmı ozaman hayır. çoluk yok çocuk yok ne takacaktım. O da evli kv gittiğimzde çocuklara onu alma ona dokunma sürekli baskı ama ben karışmadım halasıdır diyorum alınmıyorum. Kv ev değiştirdi yeni bir eve taşındılar , ev tertemiz . Bende rahat bir anne değilim sürekli çocuklarımı gözetirim heran peşlerindeyim , şimdiye kadar kimsenin birleyine zarar vermediler. Ama çok hareketliler 3 ve 5 yaşındalar.neyse görümcem her gittiğimizde otda evleri yakın, çocuklara duvara dokunmayın , parkede araba sürmeyin, koltukta sürmeyin , minderle oynamayın, koşmayın , bağırmayın. Burası eski ev değil burda top oynanmaz, banyodaki tuvaleti kullanmayın misafir tuvaletini kullanın. Ha bunları bende söylüyorum sürekli ama o artık sert konuşmya başladı. Diken üstünde oturuyorum vallahi hatta oturamıyorum hep peşlerindeyim. Zarar vermesinler diye. Napim kimseye götürmüyorum çocuklarımı bir anneanesi bir babaanesine gidiyoruz oraya da mı gitmeyelim.

anlamadım, görümcen çocuklarına mı kızıyor, ve bunu annesinin evi için mi yapıyor

Görümce bence çok fazla müdehale ediyor sizin çocuklarınıza. O kendi çocuklarıyla ilgilensin siz kendi çocuklarınızla. Tabiki çocuğa müdahale edilmesi lazım kırıp dökmesin diye ama yok parkede araba sürme filan çok abartı geldi bana.

Görümcen evlensin çoluk çocuğa karışsın o zaman görürüm ben onu
Gitmeleri azaltın gittiğinizde de artık sürekli kollarsınız çocuklarınızı
Büyüdükleri zaman inş istediğiniz yere rahat gidersiniz

Görümce bence çok fazla müdehale ediyor sizin çocuklarınıza. O kendi çocuklarıyla ilgilensin siz kendi çocuklarınızla. Tabiki çocuğa müdahale edilmesi lazım kırıp dökmesin diye ama yok parkede araba sürme filan çok abartı geldi bana.

Evet ayıp etmiş.
Ama baştaki olayları özet geçmenize gerek yok.
Bu hepsinden bağımsız bi ayıp.

Görümcen evlensin çoluk çocuğa karışsın o zaman görürüm ben onu
Gitmeleri azaltın gittiğinizde de artık sürekli kollarsınız çocuklarınızı
Büyüdükleri zaman inş istediğiniz yere rahat gidersiniz
Evli çocuğu yok , olsun anasının evinden çıkmayacak ozamn neolacak o parkeler duvarlar. Kendi evine gitmiyorum ki, Onun yüzünden kv kp gitmemezlik etmek istemiyorum ama artık sussun istiyorum

Üslup olarak sert konuşuyor olabilir, siz de ben peşlerindeyim kontrol ediyorum diyorsunuz ama bilemiyorum anne yüreği kıyamaz taviz verebilirsiniz burada önemli olan kvnin tepkileri.
Anneanne ya da babaanne farketmez, çocuktur elbet oynar ama "hayır" kelimesini çocuğun öğrenmesi lazım, sınırsız olmaz hiçbir şey

Karışık mı anlatmışım.Kızıyor diyemem ama sürekli uyarıda arada nadir ses yükselr

ya ben illaki kötü niyetli diyemicem, olabilir bence, bende de el yıkatma takıntısı var, sürekli yiğenler dışardan gelince ya da yemekten sonra elinizi yıkayın diyorum, yani kötü bi niyetim yok,
ama 3 yaşındaki misafirliğe gelmiş bi çocuğa koşma demek biraz abes

E görümce diyor da kp kv bişey demiyor mu? Ben annemlerde çocukları uyarsam annem babam kızım burada rahat bırak çocukları oynasınlar istedikleri gibi diyorlar. Sadece komşuları rahatsız edecekleri durumlarda müdahale ediyoruz. E çocuklar da orayı çok seviyorlar haliyle.

Bir de eşiniz ne diyor?

Böyle sürekli çocuklarıma müdahale edilen yere ben gitmiyorum sıkça, anca mecburiyetten gidiyorum. Yoksa mis gibi evimde otururum yani, makaat sohbet muhabbet güzel zaman geçirmek olsun diye gidiyoruz akrabalara değil mi? Çocuklar sürekli azarlanacaksa nerede kaldı onun keyifi! Gitmeyin bence.

Evli çocuğu yok , olsun anasının evinden çıkmayacak ozamn neolacak o parkeler duvarlar. Kendi evine gitmiyorum ki, Onun yüzünden kv kp gitmemezlik etmek istemiyorum ama artık sussun istiyorum

yani ana baba evi çocukların ortak alanı gibi bişeydir, bence sen de susma, sert çıkıştığı an tatlı sert uyar, sonuçta onun anasının eviyse sizin de ananızın evi...

gidin ama siz de parkede araba sürmesine müsade etmeyin çocuklarınızın.

görümcenle kv ye açık açık söyle bence: çocuklarımdan rahatsız oluyorsanız, büyüyene kadar ben gelmem, siz gelin buyrun de.
illaki anlarlar alındığını.

Ben rahat anneyimdir. Evime gelen misafirler de çok rahat ediyolar bu yüzden. O koltukların tepesinde gezilcek.. kırılcak dökülcek çizilcek.. olucak yani bunlar. Yeter ki onlar kendilerine zarar vercek bi şey yapmasın eşya dediğimiz ne ki.. maddiyatla değeri biçilen bi eşya için minik kalpleri kırmaya gerek var mı.. çok gereksiz bence..

Ama herkes böyle değil ne yazık ki.. böyle çocukları sürekli baskılayan kişilerle sık bir araya gelmeyi doğru bulmuyorum ben. Uygun bi şekilde söyleyin görümcenize. Hem sertçe sürekli uyarmak nedir o kim oluyo da sert çıkıp duruyo çocuklara? Eşim ailesine karşı pısırıktır ama konu oğlumuz olunca gözü hiçbirini görmüyo anında tepkisini gösteriyo. Sizin de tepki gösterme vaktiniz gelmiş..

çok fazla karışıyomuş yani çoçuk bunlar tabiki yapacaklar benden size tavsiye görümcenizin bulunduğu ortama fazla girmemeye çalışın çoçuklarınızın psikoloisinide etkıler bence

Back
X