Bazı arkadsşlar kv bişey dememiş görümce kendi kendine söyleniyor boşver, demişler ben buna katılmıyorum. görümce kvyi sizden 1000kat iyi tanıyor. kv kırılmayın diye söyleyemiyor ama içi gidiyor olabilir orda da devreye grmce giriyor. bakıyor görüyor kadın rahatsız ama ağzını açamıyor. bu olay sürekli oluyor ve kv kızına bir şey demiyorsa bu kendisinin de görüşü. o zaman sizin daha dikkatli davranmanız gerek.
kaç yaşına gelmiş yeni bir evi olmuş hemen harabeye dönmesini istemiyor olması bana çok tuhaf gelmiyor açıkçsı.
zarar vermeseler bile gittiğinizde temizlik yapmak zorunda kalmak istemiyor da olabilir. belki görümce annesine kıyamıyordur temizlik ona kalıyordur.
benim 3 yaşında çocuğu olan arkadaşım bize geldiğinde ben arkadasıma bırak ne yapıyorsun desem de dagınıklıgı toplamadan gitmiyor. çocuk oynuyor zıplıyor kız bi yandan benle konuşurken bi yandan onu kontrol ediyor başına bişey grlmesin diye.
ama şimdi düşünüyorum koltuğu falan çıkmayan bişeyle çizse ona belli etmem ama üzülürüm çünkü yenileyecek maddi durumum yok, koltuğumu da öyle görmek istemem.
anneller beni taşlayacak ama; kendi evinizde isterse duvarları yıksınlar sizin için önemli olmayabilir de başkasının evinde yaptırmayın ne olur. çocuksuz birinin kafası da kaldırmıyor. bir de komşuları limoniyse eyvah, yarın öbür gün yandı ev sahibi.
bu kişiler sizi de çocuklarınızı da seviyor, bununla beraber çocuğunuza sizin kadar tahammüllü olmayacağı gerçeğini yadsımayın. iş sizde bitiyor.