- 9 Kasım 2015
- 929
- 685
- 23
Ohh, İyi yere dükkan açmışlar
Gercekten yavas yavas sinir hastasi olmaya basliyorum...Bir kizim var 5 yasini geciyor rabbim evlatlarimiza uzun ömür saglik versin insallah.
Konuya nasil girsem bilmiyorum kizim anasinifina gidiyor.Tüm yaz tatili boyunca mahallenin cocuklari bizim evdeydi.Evimizin kucuk bir bahcesi var salincak işte 3-5 oyuncak bisiklet scoter falan var yoldan uzak cocuklar geliyor oynamaya ama bir saat oynayip benim minik hepsini bizim eve doldurmayi adet haline getirdi..yani tüm yaz boyunca hemen hemen hergun evde en az 2 cocuk en fazla 5 cocuk vardi..Anne x acikti,anne y susadi,anne xin çişi geldi,anne bize yemek hazirla,anne bize makarna pişir..Bu durum annelerinde isine gelmeye basladi mesela"cocuk evin onune gelirken posete ilaclarini koyup bana msj atmalar ilacclarini icirirmisin,cocuk kurstan sizin oraya gececek karsilarmisin,carsidan donerken size ugramak istede yemekgim yok yapip aliriimlar" bahcede oynarken meyve soyuyorum bisküvi kraker falan yesinler yeterki bunda asla gözum yok daha hosuma gider toplanip yemeleri falan ama eve gelmedikleri gunde 30 kere kapiyi caliyorlar cesitli sebeplerle o bana vurdu oyunumuzu bozde kotu laf soyledisimdilerde yine okul cikisi bir iki cocuk yine bize ve benim tahammul sınırım bitti sanirim.
Kızım mutlu olsun diye ses cikarmamaya calissamda evin ortasina dikildigim anda balkon mutfak odalar kapinin önü her yer batmiş oluyor ve ben zaten pratik bir insan degilim yetisemiyorum gucum bitti gibi esime dedim biktim sinir krizi gecirecegim sanirim dedim abartma doyur cocuklari dedi bana.napacagim ne edecegim kizim hatirina susmaya devammi yani nedir bu isin oluru( kizim hatrina desemde sabrim bittigi icin surekli soyleniyorum bu nedir ben bakicimiyim diye ama degisen birsey yok).ev isi yapmaktan kendine zamanim kalmadi.evim zaten mirasli diye eskidi döküldü tadilat yaptirmiyoruz yap yap ayni yemek bulasik zaten tum gun topla topla topla topla topla............