• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abartma..!! Doyur cocuklari...

• Konu Sahibi Konu Sahibi rtv
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gercekten yavas yavas sinir hastasi olmaya basliyorum...:kızgın: Bir kizim var 5 yasini geciyor rabbim evlatlarimiza uzun ömür saglik versin insallah.
Konuya nasil girsem bilmiyorum kizim anasinifina gidiyor.Tüm yaz tatili boyunca mahallenin cocuklari bizim evdeydi.Evimizin kucuk bir bahcesi var salincak işte 3-5 oyuncak bisiklet scoter falan var yoldan uzak cocuklar geliyor oynamaya ama bir saat oynayip benim minik hepsini bizim eve doldurmayi adet haline getirdi..yani tüm yaz boyunca hemen hemen hergun evde en az 2 cocuk en fazla 5 cocuk vardi..Anne x acikti,anne y susadi,anne xin çişi geldi,anne bize yemek hazirla,anne bize makarna pişir..Bu durum annelerinde isine gelmeye basladi mesela"cocuk evin onune gelirken posete ilaclarini koyup bana msj atmalar ilacclarini icirirmisin,cocuk kurstan sizin oraya gececek karsilarmisin,carsidan donerken size ugramak istede yemekgim yok yapip aliriimlar" bahcede oynarken meyve soyuyorum bisküvi kraker falan yesinler yeterki bunda asla gözum yok daha hosuma gider toplanip yemeleri falan ama eve gelmedikleri gunde 30 kere kapiyi caliyorlar cesitli sebeplerle o bana vurdu oyunumuzu bozde kotu laf soyledi :KK43: simdilerde yine okul cikisi bir iki cocuk yine bize ve benim tahammul sınırım bitti sanirim.
Kızım mutlu olsun diye ses cikarmamaya calissamda evin ortasina dikildigim anda balkon mutfak odalar kapinin önü her yer batmiş oluyor ve ben zaten pratik bir insan degilim yetisemiyorum gucum bitti gibi esime dedim biktim sinir krizi gecirecegim sanirim dedim abartma doyur cocuklari dedi bana. :KK61:napacagim ne edecegim kizim hatirina susmaya devammi yani nedir bu isin oluru( kizim hatrina desemde sabrim bittigi icin surekli soyleniyorum bu nedir ben bakicimiyim diye ama degisen birsey yok).ev isi yapmaktan kendine zamanim kalmadi.evim zaten mirasli diye eskidi döküldü tadilat yaptirmiyoruz yap yap ayni yemek bulasik zaten tum gun topla topla topla topla topla............
Pardonda yazdıklarınızı okurken bende sinir krızi gecırecektım siz nasıl bir annesiniz ? bu evın hıcmı bır kuralı yok kucucuk cocuk kendı kafasına göre arkadaslarını eve dolduruyor bosaltıyor anaokulu mu orası ? Kapıda bakımevimi yazıyor? küçücük çocuga nasıl kural koymazsınız ? herseyın bır kuralı vardır evde arkadaslarla oynamanında dısarda oynamanında sız bu kuralı koyamamıssınız esınızden medet umuyorsunuz onun dedıgıde hos degıl ancak o ev sızın sorumlulugunuzda önce siz kuralları koyacaksınız.

• Beğen
Reactions: rtv
kızınıza da güzelce anlatmayı unutmayın
eee ne yaptı aileler ne dediniz çocuklara
Simdi kurstan geldim..Kendim icin vakit gecirmek adina kursa basladim cokda hosuma gidiyor..Bugün annelerden biri iki kere msj atti nasilsin canim yazmis cevap veremedim heey ordamisin yazmiş kurstayim canim ben yazdim cevap gelmedi..Kirmadan dokmeden bu sorumlulugun bana agir geldigini belirterek el cektiricem cocuklara kizimda bir sure evde vakit gecirmeye alissin zaten havalarda sogumaya basladi.

Oda iyiymis ilaclarini icir.yemek yap alirim donerken.
Millet nasil bu kadar genis rahat vurdumsuymaz oluyor anlamiyorum.
Biz cocuklarla basinda oldugumuz halde gidemiyoz komsuya isi gucu vardir.musait degildir diye.sizinkiler resmen sizi bakici yerine koymus.

ya bu insanları benim aklım almıyor. afedersin ama ya sen manyaksan, ya çocuklara şiddet uyguluyorsan, ya başka kötü alışkanlığın varsa?? yani nasıl umursamazlar bilmiyorum ki.
vallahi anasının babasının umursamadığı çocukları da sen umursama arkadaşım. hayır demeyi öğren. müsait değilim karşılayamam çocuğunu, evde yemeğim yok de, ilaçlarını içeremeyeceğim anlamam falan de gitsin.
yani yapılır yapılmaz değil de yüzsüzlüğü bu kadar ele alanlara insanın içinden gelmiyor.

Pardonda sizin eviniz analarinin isi oldugu zaman birakabilecekleri kres mi?

Ya hu millette de ne yuz var. Hafta ici calisiyorum annem bakiyor bebegime kirk kere tesekkur ediyorum harclik felan veriyorum evine alisveris yapiyorum ki cocuguma bakiyor diye.

Hafta sonu isim oldugu zaman kayinvalideme birakiyorum yine ayni sekilde gittigim yerden kayinvalideme bir ihtiyacini aliyorum ki 2 saat cocugumla ilgilendi diye.

Insanlar ne rahat yahu cocugumu karsila birde yemek yedir. Oldu canim baska bir arzun?

Hem kocaniza niye soyluyorsunuz ki? O ne yapabilir bu konu hakkinda?

5 yasindaki cocuk tabiki mantikli dusunemez ona kural koymasi gereken sizsiniz. Cocugunuzun hizmetci gibi her dedigini yapmak onun gelisimine fayda degil zarar verir.

Sinirlarinizi cizin. Cocuklarin annelerine karsida kendi kiziniza karsida. Kocanizida karistirmayin bu ise.

Son yasananlardan sonra millet nasil cocugunu elalemin evine gonderiyor anlayamiyorum. Sonra dram ustune dram. Gondermeyin cocuklarinizi saga sola, kimsenincocuguna da bakmayin lutfen. Bir sey olur yollarda cocuklara Allah korusun sizin ustunuze kalir

Cocuk hayir cevabini ogrenmeli. Mutlu cocukluk diyorsunuz da, bu cocuk baska sosyal ortamlara girecek bir sey isteyecek ve kabul edilmediginde ne olacak? Diger arkadaslari onun isteklerini onemsemediginde ne tepki verecek? Cocuklari dis dunyaya hazirlamak gerektigini dusunuyorum.

Son yasananlardan sonra millet nasil cocugunu elalemin evine gonderiyor anlayamiyorum. Sonra dram ustune dram. Gondermeyin cocuklarinizi saga sola, kimsenincocuguna da bakmayin lutfen. Bir sey olur yollarda cocuklara Allah korusun sizin ustunuze kalir
Illa buyuklerin yapmasinda gerek yok ki. Ben 12-13 yaslarindayken mahallenin cocuklarindan bir kizin cinsel belgesini baska erkeklere gostermesini yakaladim. Cocuklar baski yapmis. Hemen ailelere soyledim orada engelledim zaten gorur gormezdin mudahale ettim. Bu da bir risk. Onu gordukten sonra kizim oglum olsun her dakika gozlemlemem gerektigini anladim.

Bizim pipimiz var senin neyin var diye baski yapmislar. O da cok kucuktu acmis gosteriyordu. Evlerden irak ben gormesem baska bir sey yapsalardi ya? Aman dikkat anneler.

Illa buyuklerin yapmasinda gerek yok ki. Ben 12-13 yaslarindayken mahallenin cocuklarindan bir kizin cinsel belgesini baska erkeklere gostermesini yakaladim. Cocuklar baski yapmis. Hemen ailelere soyledim orada engelledim zaten gorur gormezdin mudahale ettim. Bu da bir risk. Onu gordukten sonra kizim oglum olsun her dakika gozlemlemem gerektigini anladim.
:oha::oha::oha:

Cok sıkıcı ya bu durum.
Diger otrdugum evde karsi komsum bunu yapiyodu bana
Kizi gunde hic abartmiyorum 10defa gelip gidiyodu.
Bide uzerine bana birakip markete,eczaneye,hastaneye falan gidiyodu.
Yani belki misafirim gelecek benimde
belki isim var
Belki dinlenmek istiyorum
Ki ben cocugumu 1defa dahi birakmamisim biseyde diyemiyordum cok can sıkıcı bi durum

Cocuklarin ayagini kesmelisiniz bu ise once kizinizla konusarak baslayin.
Bize gelsinler ,gelin demesin
Cunku tüm yaz alisti kiziniz yaninda arkadasa gelsinler isticektir.
Annelerede bahaneler bulun bir kac sefer
İsim var,misafirim var,hastaneye gidicem vs
Kısda geliyo ayaklarini keserler bence.

Bahcedeki oyuncaklari da kaldirabilirsin bence .

Bugun arkadasa misafir gelecekmiş cikamayabilirmiş cocugunu okuldan benim almami istedi.Bende carsiya gitmem lazim isim var kusura bakma dedim

Bugun arkadasa misafir gelecekmiş cikamayabilirmiş cocugunu okuldan benim almami istedi.Bende carsiya gitmem lazim isim var kusura bakma dedim
Bacım bu kadınlar seni çocuklarına uşak tutmuş da senin haberin yok bence :))
Az ye de kendine uşak tut diyeydin keşke :) ay sinirim bozuldu

5 yaşında çocuk sıkılır bütün gün evde yarım gün kreşe gönderseniz eve kimseyi toplama ihtiyacı duymaz

Back
X