- 7 Ağustos 2017
- 611
- 877
- 53
- Konu Sahibi Beybisi123
-
Neden bebeği siz olmadan kendi yanlarında götürdüklerini anlayamadım.Siz yeni doğum yaptıysanız bebek de yeni doğdu,yeri annesinin yanidir!!Bunu alışkanlık haline getirmelerine izin vermeyin.
Emzik vermemelerini kesin ve net bir dille söyleyin.
Annem,kv,görümce hepsi emzik de emzik diye tutturdular ben asla dedim. Ne biberon ne emzik asla verilmeyecek dedim. Bunu o kadar net ve o kadar suratsız bir sekilde söyledim ki daha ellerine bile alamadılar o emziği.
Cok normal boyle hissetmen bende ilk bebegimi herkesten kiskanirdim kimsenin kucagina vermek bile istemezdim halbuki torunlari lohusa kafasi iste ikinci yavrum dogdu vericek kucak ariyodum valla zor bi donemdi yas farkimizda az iksinjn arasinda ama emzige karsi oldugunu belirt acikca soyleMerhaba kv ile altlı üstlü oturan yeni doğum yapmış biriyim . Bebeğim 1 aylık ben emzik ve biberon kullanmıyorum meme reddine sebebiyet verdiği için sürekli emziriyorum her istediğin de sorun şu . Kp bize gelmiyor ayıp olurmuş ben yeni doğum yapmışım diye bebeğimi alıp gidiyorlar gorumcem alıyor yukarı çıkıyor ve orda ağlayınca emzik veriyormuslar çok kızdım ama içime içime.. kimse kirilmasin diyr susuyorum .. Her neyse bir başka koni da görümcem geldiğin de bebeği alıyor kendi koynuna yatırıyor . Ilk torun ilk yeğen anlıyorum çok seviyorlar ama belki de ben abartıyorum lohusa kafası bilmiyorum ama bebeğim benim kokuma alışsın isterken benden çok onda duruyor ben sadece beslemek için varmışım gibi hissediyorum . ( Bu arafa gorumcemi severim bana çok yardımı dokundu dokunuyor da.) Bu his beni kötü yapıyor ne olur akıl verin. Yoksa kafayı yiyeceğim bebeğim beni annesi gibi girmeyecek kokuma alışmayacak diye korkuyorum.. emzik verildiği için meme de sorun yaşıyorum
Bebeğiniz sizi annesi gibi görür korkmayın en başta , sizden gelip aldıklarında da sizde çıkın madem adam gelemiyormuş hem aklınız da kalmazMerhaba kv ile altlı üstlü oturan yeni doğum yapmış biriyim . Bebeğim 1 aylık ben emzik ve biberon kullanmıyorum meme reddine sebebiyet verdiği için sürekli emziriyorum her istediğin de sorun şu . Kp bize gelmiyor ayıp olurmuş ben yeni doğum yapmışım diye bebeğimi alıp gidiyorlar gorumcem alıyor yukarı çıkıyor ve orda ağlayınca emzik veriyormuslar çok kızdım ama içime içime.. kimse kirilmasin diyr susuyorum .. Her neyse bir başka koni da görümcem geldiğin de bebeği alıyor kendi koynuna yatırıyor . Ilk torun ilk yeğen anlıyorum çok seviyorlar ama belki de ben abartıyorum lohusa kafası bilmiyorum ama bebeğim benim kokuma alışsın isterken benden çok onda duruyor ben sadece beslemek için varmışım gibi hissediyorum . ( Bu arafa gorumcemi severim bana çok yardımı dokundu dokunuyor da.) Bu his beni kötü yapıyor ne olur akıl verin. Yoksa kafayı yiyeceğim bebeğim beni annesi gibi girmeyecek kokuma alışmayacak diye korkuyorum.. emzik verildiği için meme de sorun yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?