Abartmadigima eminim !

Ya herkes koku kısmına takılmayın demişte asıl ben oraya takıldm ne işi var yenidoğan bebeğin baskasının teninde.senin canın o parçan verme bebeğini ,kp de sürekli görmesin daha süt kuzusunu onun yeri sdce annesinin yanı.walla canım söyle ne var bunda uyurken almaları fln travma olur senin için.çk sinirlendim delirmiş insanlar

Ben vermiyorum ama alıyorlar nedir ya? Ne demek bu? 1 aylık bebek bu daha ama öncesi de var yani doğduğundan beri alıyorlar. Ya merdivende ayağı kaysa düşse ne olacak o bebeğe?

Bebeğimi asla yanımdan ayırmadım. Gerekirse uyumam da. Görmek isteyen de yanımda görür ancak. Eminim isteseler cep telefonunu asla vermezsin ama bebeğini ver!

1 aylik bebegime annem babam bile dokunmaya kiyamiyordu , ben zorla veriyordum kucaklarina kaldi ki bide goguslerine alacaklar bensiz evlerine goturecekler
Bakin kv falan demiyorum kendi anam babam boyle davranmadi
Nasil musade edebilirsiniz boyle birseye aklim almadi

Bebegi alip gitme konusunda haklisiniz ama gorumceniz konusunda biraz lohusalik duygusalligi sanirim :) bende kimseyle paylasamam gbi geliyor senelerce beklemisim emek etmişim ama sonucta o da halası. Alin karsiniza gorumcenizi kaynananizi konuşn..

Çok duygusalim bu aralar rica ediyorum almayin bebegimi deyin. Kendimi cok kotu hissediyorum anne buyur sen gel falan deyin. Ben olsam konuşrdum

Kp niye utansın yahu çocuk doğmuş 1 aylık olmuş. Eşinizi tembihleyin babasını gördüğünde , kırılıyoruz valla baba hic ugramiyorsun evimize bir kusurumuzu mu gördün desin. Bende 1 aylık bebeği yalnız göndermek istemezdim bir sonraki teklifte doyurup yatiricam uyku saati belirlemeye çalışıyoruz uyanır 1 saat sonra siz buyurun sevin dersiniz

Emzik vermemelerini net soylemelisiniz. Emzik konusunda haklisiniz. Hem emzik agiz yapisini bozuyor ileride.
Neden size gelmediklerini anlamadim. Orasi bana sacma geldi. Bebegi goreceklerse evinize gelip gorsunler. 1 aylik bebek annesiz ust kata cikar mi?
Bebeginiz kokunuzu unutmaz merak etmeyin. Siz emziriyorsunuz sonucta ama sizi sadece cok afedersiniz ama "sagili inek" olarak gormeleri de hos degil. Bebek annesiyle olmalidir. Birileri uzulecek diye her seye de sessiz kalmayin. Tepkinizi gosterin ara sira. Yoksa hep ezilen siz olursunuz.

İnsanlar ve saçma sapan davranışları...

Ben öyle aman halasıdır aman bilmem nesidir alsın ne olacak kafasında değilim arkadaş. Çocuk benim çocuğumsa, onu ben doğurduysam ve bana muhtaç durumdaysa o çocuğu kimse koynunda yatıramaz. O kadar isteyen gitsin doğursun. Benim kvde hastalıklı bir şekilde kendi doğurdu sanıyor. Yok o yedirsin, o oynasın, altını o değiştirsin, serkaps çocukla hiçbir şey yapmasın sadece emzirsin. Çünkü niye serkaps süt tesisi sadece. Yok öyle dünya. Gözümden sakındığım bebeğimi kimseye veremem, kimseyle de paylaşmam. Paylaşacağım tek insan babasıdır. Başkası sadece gelip sevebilir, öyle alıp da götüremez.

O yüzden ben seni haklı buldum konu sahibi. İstemediğin bir şeyi de kendi kafalarına göre yapmaları saygısız olduklarını gösteriyor. Kayınpeder rahatsız etmek istemiyor kısmı da koca bir yalan. Bebeğini yukarı yollamamanın bir yolunu bulman lazım, özleyen belirli zamanlarda gelir görür,bu kadar. Eşin ne diyor bu konuya? Merak ettim.

Bem bebegimi bir odada birakip oteki odaya uyumaya gidemiyordum nerde kaldi ki evden cikartip goturecekler

Hem ne utanmasiymis anlayamadim, ben dogumdan ciktigimda odada gozumu bi actim, babamla kp var odada, digerleri hep bebegi gormeye inmisler, ki esimin tarafi trabzonludur ve tutucudur. Her turlu bahaneye gogus gerin, evinizde baska oda yok mu kp illa sizin odaniza gelmek zorunda degil..
Emzik konusunda ise basarisiz olanlardanim zor bir konu, bence annenin sozu gecerli olmali ama buyukler pek dinlemiyor..

Gorumce konusuna gelince, araniz iyiyse bu konuyu buyutmeyin, bebek kucuk oldugundan duruyor oyle koynunda, azcik buyusun yapisacak size :) kendi iradesiyle sizi sectigini gormek daha guzel :) benim gorumcemle aram iyi olmadigindan bunun dusuncesi bile rahatsiz etti beni ama sizin araniz iyiymis :)

Bebeginizle saglikli bir hayat diliyorum :)

Kendi evinizde bebegi sevmelerini soyleyin.Onlarin dusunmesi lazim kabalık yaptıkları.Bazen insanlara hayır demek mecburiyetindesiniz en azından bebek icin.Komsum tasınırken bebegini bana bırakmisti 3 aylık falandı, cocuk basladı hıckırmaya nasil korkmustum bir sey mi oldu acaba diye ne caseret annesiz bebegi alıp koynunda yatırmak

1 aylık bebeği yukarı götürmelerinin bi manası yok zaten hep uyuyor, bir şey anlamıyor. Ayrıca da koku kısmı önemli tabiki çünkü yenidoğanların en keskin çalışan duyuları o. Göndermeyin boşverin, şimdi alışırlarsa ileride sıkıntı olur

El kadar bebek sevmek için goturulmez. Nasıl izin verebiliyorsunuz hayret. Ya siz de çıkın ya da bi zahmet insin dedesi. Inmiyorsa da kendi bileceği iş. Ben olsam kıyameti koparırdım. Hele de benim iznim olmadan emzik ya da başka bir şey verecekler. Ayrıca yeni doğan annesi dışında kimsenin kucağında uzun süre kalmaz. Annesi dahil kimsenin koynunda da uyumaz. Bi sakatlık çıkar allah korusun. Vermeyin bebeğinizi. Gerekirse kötü gelin olun. Kızan kızsın kırılan kırılsın. Yavrunuzdan önemli değil.

Lohusacağım, kendine gel. 1 aylık bebeği nasıl tek gönderiyorsun? “Yok anne bu kadar bebek öyle habire anneden ayrılır mı? Çocuk sürekli emmek istiyor zaten. Babam istiyorsa gelsin, olmazsa müsait olunca ben çıkarırım” diyeceksin. İnşallah küserler de kafanı dinlersin.

Biberonu anladim da emzik icin neden oyle dusundugunuzu anlamadim. Emzik meme reddine yol acmaz,tam tersi yararlari vardir. Emzik alabilen bir bebek anne icin buyuk sanstir bence. Bu arada siz de dinlenirsiniz. Cocuga bakmalari bile buyuk sans bence kiymetini bilin

Sakince nefes alin ve koltuga oturun :)
Bunlar normal bence. Iki site ote gitmiyo ki ust kata gidiyo. Yeni dogum yapmissin eve gelceklerine onlara cıkın. Hatta sende cık. Bunda bisey yok bence.
Sıkıntı bence emzik vermelerin de. Siz istemiyosaniz vermemeleri konusun da ısrarla konusun. Emzigi goruseniz de atın cöpe.

Bırak gitsin bisey olmaz. Ilerde kendin yollicaksin. Sizin öyle guzel bir baginiz olacak ki bebisin senin kokunu kimselere degismeyecek. Biraz hormonlarfan duygularini hat safha da yasiyosun.

3 gunluk lohusayken arkdsm yardima gelmisti. Oglum bi onda duruyodu :) nasıl kiskaniyodum anltamam ama Allh bin kere razi olsun diyorum simdi. Cocugu bu kadar bagımli yetistirmeyin bide. Sonra yapisik kkiz gibi gezmk zorunda kaliyoruz.

Küçücük çocuğu ne diye oradan oraya taşırlar yazık. Sizde izin vermeyin gelsinler evde sevsinler gitsinler. Madem emzige karsisin hepsine gerekirse tek tek söyle. Böyle insanlara da ayrı sinir oluyorum sonra çocuk memeyi bırakınca sütun mu az derler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…