- 6 Ekim 2013
- 2.429
- 3.668
- 333
- Konu Sahibi Beybisi123
-
Baksalar suç bakmasalar suç....Seni çok iyi anlıyorum. Kendini böyle düşünüp düşünüp yipratacagina tavrını koy. Eğer istemiyorsan götürmelerine izin verme. Ne demek ayıp olur. Gelsin görsün senin yanında. Ben de kvden çok yardım gördüm ama bu tarz davranışları onun da var. Kendini bebeğimin annesi sanıyor bazen. Haddi olmayan şeylere burnunu sokup duruyor. Kendisi bebeğime bakmak istedi. Ben ise baslayinca bu durumdan çok bunaldım. Kafasına göre yedirip duruyordu bebeğimi. Yavrum bir türlü acikmiyordu ki emsin. Sonra memeyi bıraktı tabi. Ben artık sabredemedim. Erkenden izne ayrıldım. İki aydır ben evde yalnız bakıyorum. Çok yoruluyorum ama kafam rahat. İse baslayinca yine o bakacak ama artık mesafemi koydum. Eşimi de tembihledim. Kafasına göre annelik yapmaya çalışmayacak benim bebeğime. Eğer yardımcı olmak istiyorsa buyursun gelsin. Yoksa ben yine başımın çaresine bakarım.
Öncelikle minicik bebeğin annesinin yanından başka yeri olamaz kimse de yanında koynunda yaptıramaz yardım ediyor olabilir ama izin vermeyin kayınpeder görmem istiyorsa beş dakika aşağı gelip görsün isterseniz kötü gelin konumuna geçin ama bebeğiniz ve sizden önemli değil müsaade etmeyin annesi sensinMerhaba kv ile altlı üstlü oturan yeni doğum yapmış biriyim . Bebeğim 1 aylık ben emzik ve biberon kullanmıyorum meme reddine sebebiyet verdiği için sürekli emziriyorum her istediğin de sorun şu . Kp bize gelmiyor ayıp olurmuş ben yeni doğum yapmışım diye bebeğimi alıp gidiyorlar gorumcem alıyor yukarı çıkıyor ve orda ağlayınca emzik veriyormuslar çok kızdım ama içime içime.. kimse kirilmasin diyr susuyorum .. Her neyse bir başka koni da görümcem geldiğin de bebeği alıyor kendi koynuna yatırıyor . Ilk torun ilk yeğen anlıyorum çok seviyorlar ama belki de ben abartıyorum lohusa kafası bilmiyorum ama bebeğim benim kokuma alışsın isterken benden çok onda duruyor ben sadece beslemek için varmışım gibi hissediyorum . ( Bu arafa gorumcemi severim bana çok yardımı dokundu dokunuyor da.) Bu his beni kötü yapıyor ne olur akıl verin. Yoksa kafayı yiyeceğim bebeğim beni annesi gibi girmeyecek kokuma alışmayacak diye korkuyorum.. emzik verildiği için meme de sorun yaşıyorum
Emzik meme reddine yol açar.Biberonu anladim da emzik icin neden oyle dusundugunuzu anlamadim. Emzik meme reddine yol acmaz,tam tersi yararlari vardir. Emzik alabilen bir bebek anne icin buyuk sanstir bence. Bu arada siz de dinlenirsiniz. Cocuga bakmalari bile buyuk sans bence kiymetini bilin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?