- Konu Sahibi yasasinozgurluk
-
Hadi ya o tasvir ettiğin kesimden daha gıcık bi kesimi gozumde canladirdigin icin şu ay ben böyle kültürlüyüm ben böyle gezdım boyle iyi anneyim diye hep bi övgü öyku bekleyip siradan insanlarla dalga gecip kendini aşmıs gören takımdanUfkum fotoğraf çevirmeyle iki katına çıkmıyor rahat ol sen yani sıra kimseyi de ezmedim saygı duyuyorum bile dedim sen niye kendi kendine bi savunma moduna geçtin:))))
Hele şu dönemde yazık günah valla. Bin bir tane borcun altına sokarak evlendiği adam için yarın konu açacak eşim gezdirmiyor yediriyor içirmiyor diye. El insaf sadece doğalgaz geliyor 300 lira fatura, asgari ücret 2500 olsa ne yazar. Yazık değil mi sevdiğin adam sırf sosyal medyada beğeni kasman için 35 yıl borç ödesin.Düğün yaparsam kocamın boynuna bi beşi bir yerde takıcam, sevgili kk unutturmayın bunu
Bence istenmemeli, eğer hediye altında alınıyorsa istenmemeli. Siz bir arkadaşınız size hediye alırken istek belirtiyor musunuz? Bana görgüsüzlük geliyor, şu kadar altın şu kadar set gibi gibi.
Yahu sen niye böyle sayko sayko yorumlar peşindesin yani sıra eşim ve ben memuruz paket va gerek yok tayin olduğumuz yerler ordu ve polis evleri imkanımız var otelde de değiliz bak ne demiştim saygı duyuyorum her görüş ve düşünceye sakin ol kimse sana da bisey demedi rahat olSu 3 5 gün tur tatiline çikip kendini aydin kutürlu sanan biri daha işte orta sinifin delirisi,tatitilin kutsallastirilmasi,her seyi paket olarak alan modern zaman insanin kütürü de alacagıni sanması
Eminim teyzenin kizina eltine falan hava atmak için atmiyorsun o pozları
Ayrica o yazidan altin istedigimi çikarmaniz da fazlasiyla komik
Yahu sana gıcık kesimden gelebilirim ama az saygılı ol arkadaş ben nasıl bana saçma geldiği halde saygı duyuyorsam sana da saygı duyuyorum şu hırçın davranışları kes at bi gözünü seveyimHadi ya o tasvir ettiğin kesimden daha gıcık bi kesimi gozumde canladirdigin icin şu ay ben böyle kültürlüyüm ben böyle gezdım boyle iyi anneyim diye hep bi övgü öyku bekleyip siradan insanlarla dalga gecip kendini aşmıs gören takımdan
Sen olayı cok yanlis anlamişsin kocanin polis olmasiyla konunun hic alakası yok ayrıca 15 yaşinda degilsen sayko kelimesini kullanma lütfenYahu sen niye böyle sayko sayko yorumlar peşindesin yani sıra eşim ve ben memuruz paket va gerek yok tayin olduğumuz yerler ordu ve polis evleri imkanımız var otelde de değiliz bak ne demiştim saygı duyuyorum her görüş ve düşünceye sakin ol kimse sana da bisey demedi rahat ol
takmıs fotografa ...en son kac ay once resım paylastıgımı bıle hatırlamıyorum tek derdı resım paylasanların lıke sayısı olmus arkadasın sanırımUfkum fotoğraf çevirmeyle iki katına çıkmıyor rahat ol sen yani sıra kimseyi de ezmedim saygı duyuyorum bile dedim sen niye kendi kendine bi savunma moduna geçtin:))))
Lugatim yaşım memuriyetim sebi ilgilendirmez sadece şu paket alıp gezme olayında ki insanlardan değilim bak her mesajın sonunda diyorum SAYGI.Sen olayı cok yanlis anlamişsin kocanin polis olmasiyla konunun hic alakası yok ayrıca 15 yaşinda degilsen sayko kelimesini kullanma lütfen
Evet kendini paha biçilemez sanan çok kızımız var fakat gerçek şu ki bir ton şey isteyen o sümüklü kızlar cok değer görüyor vallahi hep şahit oldum buna.. Alçakgönüllü gözü tok olanı pek ciddiye almıyor bazı insanlar
aynen oyle kesınlıkle katılıyorumBenim yaşadıklarımda hep tam tersi. Bakın gördüklerim demiyorum. Çünkü evlerinin içine girmiyorum hiç birinin. Dışarda görünen evlilikler evin içinde aynı olsaydı burda zibilyon tane konu açılmazdı.
İnsanlar dışarıya mutluyum pozları vermeyi pek severler. Nasıl yapıyorlar anlamasamda.
Benim sıkıntım varsa kullandığım harflere kadar yansır yüzümü siz düşünün. Ama kızı biliyorum derdini paylaştı kocasının davranışlarını biliyorum. Bir sosyal medya ağı var. En mutlu bile kıskanır. Durum çoğunda böyle bilin yani.
Ee onu size yazmadım ki zaten ayrıca saygisizlik yapmadımLugatim yaşım memuriyetim sebi ilgilendirmez sadece şu paket alıp gezme olayında ki insanlardan değilim bak her mesajın sonunda diyorum SAYGI.
Düğün yaparsam kocamın boynuna bi beşi bir yerde takıcam, sevgili kk unutturmayın bunu
Bence istenmemeli, eğer hediye altında alınıyorsa istenmemeli. Siz bir arkadaşınız size hediye alırken istek belirtiyor musunuz? Bana görgüsüzlük geliyor, şu kadar altın şu kadar set gibi gibi.
Ilk mesajım da sevmesem dahil hoş girmediğim kültürüme uymayan şeye bile saygı gösterdiğimi yazdım sizden ricam hırçınca insanlara yazmak yerine fikrinizi belirtip sizde hoşlanmadığınız kültüre saygı gösterinEe onu size yazmadım ki zaten ayrıca saygisizlik yapmadım
aynen oyle kesınlıkle katılıyorum
hatta altın ısteyenler deger goruyor olsaydı bol altınlı evlenenlerın hıc bırı bosanmazdı :)
Bana göre de itici ticari amaçla yapılmış evlilik gibiama bahsettiginiz konuda maddiyat cok goz onundeydi, yani resmen dogum gunu hediyesi bile pazarlik unsuruydu, itici degil mi sizin icin de?
kac yillik evliyim, hani esimle butcemiz de bir, su an bile dogumgunu hediyesini o kadar pazarlik haline getirmeye utanirim, ki siparis usulu hediyelesmisligimiz de var esasen.
Simdi kk ne desin ki bu hanim kizimiza...
Kesinlikle görmek istediğim ve aradigim yorumsunevlilik işi artık ticarete dönmüş..
erkek söğüşlemenin adı adet, gelecek olmuş.
erkekler de bu yüzden kızı satın aldım diye bakıyor ama evde hınç çıkarıyor adeta.
her istediğini yapmaya hak görüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?