Abartmıyor musunuz

Ufkum fotoğraf çevirmeyle iki katına çıkmıyor rahat ol sen yani sıra kimseyi de ezmedim saygı duyuyorum bile dedim sen niye kendi kendine bi savunma moduna geçtin:))))
Hadi ya o tasvir ettiğin kesimden daha gıcık bi kesimi gozumde canladirdigin icin şu ay ben böyle kültürlüyüm ben böyle gezdım boyle iyi anneyim diye hep bi övgü öyku bekleyip siradan insanlarla dalga gecip kendini aşmıs gören takımdan

Hele şu dönemde yazık günah valla. Bin bir tane borcun altına sokarak evlendiği adam için yarın konu açacak eşim gezdirmiyor yediriyor içirmiyor diye. El insaf sadece doğalgaz geliyor 300 lira fatura, asgari ücret 2500 olsa ne yazar. Yazık değil mi sevdiğin adam sırf sosyal medyada beğeni kasman için 35 yıl borç ödesin.
"Makyajsız gelin olur. Çalgısız düğün olur. Bol gelinlik olur. Sade ev olur. Güzel ahlak ve kalbe şifa kitaplar çeyiz olur. “ İnsanlar ne der ? ” diye kahrolası bir put vardır diyor ya İsmet Özel, eğer o putu baltayla yıkarsak her şey olur."

Yahu sen niye böyle sayko sayko yorumlar peşindesin yani sıra eşim ve ben memuruz paket va gerek yok tayin olduğumuz yerler ordu ve polis evleri imkanımız var otelde de değiliz bak ne demiştim saygı duyuyorum her görüş ve düşünceye sakin ol kimse sana da bisey demedi rahat ol

ama bahsettiginiz konuda maddiyat cok goz onundeydi, yani resmen dogum gunu hediyesi bile pazarlik unsuruydu, itici degil mi sizin icin de?

kac yillik evliyim, hani esimle butcemiz de bir, su an bile dogumgunu hediyesini o kadar pazarlik haline getirmeye utanirim, ki siparis usulu hediyelesmisligimiz de var esasen.
Simdi kk ne desin ki bu hanim kizimiza...

Yahu sana gıcık kesimden gelebilirim ama az saygılı ol arkadaş ben nasıl bana saçma geldiği halde saygı duyuyorsam sana da saygı duyuyorum şu hırçın davranışları kes at bi gözünü seveyim

Sen olayı cok yanlis anlamişsin kocanin polis olmasiyla konunun hic alakası yok ayrıca 15 yaşinda degilsen sayko kelimesini kullanma lütfen

Ufkum fotoğraf çevirmeyle iki katına çıkmıyor rahat ol sen yani sıra kimseyi de ezmedim saygı duyuyorum bile dedim sen niye kendi kendine bi savunma moduna geçtin:))))
takmıs fotografa ...en son kac ay once resım paylastıgımı bıle hatırlamıyorum tek derdı resım paylasanların lıke sayısı olmus arkadasın sanırım

bana dedıkı ''al bır orta sınıf delısı daha zaten eltıne kuzenıne hava atmak ıcın paylasmıyorsundur kesın ''dedi
zihinler pırıl pırıl şöyle bır baktım da ıh goz ardı ettım :)

Sen olayı cok yanlis anlamişsin kocanin polis olmasiyla konunun hic alakası yok ayrıca 15 yaşinda degilsen sayko kelimesini kullanma lütfen
Lugatim yaşım memuriyetim sebi ilgilendirmez sadece şu paket alıp gezme olayında ki insanlardan değilim bak her mesajın sonunda diyorum SAYGI.

Benim yaşadıklarımda hep tam tersi. Bakın gördüklerim demiyorum. Çünkü evlerinin içine girmiyorum hiç birinin. Dışarda görünen evlilikler evin içinde aynı olsaydı burda zibilyon tane konu açılmazdı.

İnsanlar dışarıya mutluyum pozları vermeyi pek severler. Nasıl yapıyorlar anlamasamda.
Benim sıkıntım varsa kullandığım harflere kadar yansır yüzümü siz düşünün. Ama kızı biliyorum derdini paylaştı kocasının davranışlarını biliyorum. Bir sosyal medya ağı var. En mutlu bile kıskanır. Durum çoğunda böyle bilin yani.

aynen oyle kesınlıkle katılıyorum
hatta altın ısteyenler deger goruyor olsaydı bol altınlı evlenenlerın hıc bırı bosanmazdı :)

baya pazarlık yapıyorlar şunları şunları alın karşılığında kızı verelim diye bu çok mu normal? yılbaşında geline altın alınırmış yok kabotaj bayramında gelinin babasını altın suyuna bandırırlarmış milletin evlilikten tek beklentisi karşı tarafı dibine kadar yolmak olmuş bunu eleştirmek normal değil mi

evlilik işi artık ticarete dönmüş..
erkek söğüşlemenin adı adet, gelecek olmuş.
erkekler de bu yüzden kızı satın aldım diye bakıyor ama evde hınç çıkarıyor adeta.
her istediğini yapmaya hak görüyor..

Eneee Cheryl Allahın emri Peygamberin kavliyle seni kendime istiyorum
İstemek iyiymiş ya alışalım bir yerden

Mesaj ağzıma tükürdü Düzenlemekten içim şişti Allahın sopası işte

Ee onu size yazmadım ki zaten ayrıca saygisizlik yapmadım
Ilk mesajım da sevmesem dahil hoş girmediğim kültürüme uymayan şeye bile saygı gösterdiğimi yazdım sizden ricam hırçınca insanlara yazmak yerine fikrinizi belirtip sizde hoşlanmadığınız kültüre saygı gösterin
Sen de bende insaniz. Ustunlugumuz yok.
Ha sen altın sever birikim yapar borç harcı düşünürsün. Yahut bir başkası böyledir.
Ama ben kendi adıma konuşayım maaşımız var borçsuz evlendik ve gezdik çokta güzel oldu hem tatil hem de tayinle gezdik doğu da ege de ve trakya da bir çok insan tanıdım
Ve bunlar ban gerçekte bisey kattı
Tatil paketi ile otelden çıkmayan değil bizzat gezerek görerek öğrendiğim çok şey oldu.
Insanlara kızmadan önce hırçınca davranmadan önce saygı ile yaklaşmayı bilin başkada sözüm yok

aynen oyle kesınlıkle katılıyorum
hatta altın ısteyenler deger goruyor olsaydı bol altınlı evlenenlerın hıc bırı bosanmazdı :)

Aklıma şey geldi. İlk evliliğimde ( istemediğim halde bide ) bir sürü bilezik takmışlardı. Namımız yürüsün diye ertesi gün exeş kişisi bilezikleri isteyip götürdü. Kuyumcudan ödünç almışlar ya

Böyle olanlarda var. İsteyenlere yapmak lazım aslında

Bana göre de itici ticari amaçla yapılmış evlilik gibi

Kesinlikle görmek istediğim ve aradigim yorumsun

Takı meselesi bence başlık parasının bir başka versiyonu.
Şu kadar takı isterim demek benim mizacıma ters ki zaten 30 yıl önce evlenmeme rağmen ne ailem nede ben takı istemedik.
Gençleri bu tür şeylerle zorluklara sokuyoruz. O parayla evlerini istedikleri gibi düzebilir, istedikleri yerde balayı yapabilirler.
Ama yok olmaz öyle, gelin kızımız şakır şakır altınlarını gösterecek kız ailesi "bakııınnn kızımın altınlarına" diye nispet yapacak.
Zaten ben adetlerin çoğuna karşıyım. Evlenirken sadece çeyiz çıkartma olayını yaptık ki zaten evlere şenlikti.

Çocuklarıma da söylüyorum, gönlünüze göre yapın, istemediğiniz hiç bir şeyi yapmayın diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…