abarttığım alışverişim,eşim ve ekstre sorunu

madambovary

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2017
77
55
3
41
Merhaba bayanlar sizin bilgilerinize ihtiyacım var. Ben isim vermek istemediğim uğur böcekli bir alısveriş sitesinden kartımla yuklu bir alısveriş yaptım fotograf makinesi parfüm vb. Totaldr 2.500 tl tuttu eşime açıklama yapmadım makine almak istediğimi biliyordu ama parfümler ekstra ve biraz yüklü oldu eşim eksteleri kontrol eder her ay tatsızlık çıkarabilir size sorum o siteden alısveriş yapılınca kart ekstresinde ne aldığında cıkıyor mu yoksa sadece total miktar site adı ile birlikte mi çıkıyor.yani ornegin sitenin kozmetik dükkanı görünürmü ekstrede ne olur bilgisi olan arkadaslardan yardım beklıyorım.teşekkürler

sorunuzun cevabını bilmiyorum da.. madem bu kadar çekiniyorsunuz niye söylemiyorsunuz almadan önce.. ne bilim hayatım makine alıyorum buldum bide parfüm alıyorum tamam mı demek zor mu???

bide kozmetik dükkanının adı görününce ne olacak almışsınız zaten parfümü kokuyu da mı hissetmeyecek eşiniz?

sadece n11 diye biliyorum ama ürünler ayrı ayrı geldiyse tek bir mağazadan değilse ayrı ayrı yansıyor

İyi de soru sordum siyaset mi yapın dedim?

Bende cıkmaz diye bılıyorum cok tesekkurler

E

Tek çekim yaptıysanız bi siteden ayrıntı göstermez ama ayrı ayrı yaptıysanız ve de kozmetik vs diye geçiyorsa firma adı o kadar yazar fatura haricinde detaylı yazmaz.bu arada çok abartmışsınız yazık ya

Aldıklarınızı gule gule kullanın ben de bir alışveriş delisiyim şu an iş aradığım için alışverişe ağırlık veremiyorum ama çalışırken tozu dumana katardım o denli bir alışveriş bağımlısıyım.sadece toplam tutar ve site adı gözükür

keşke eşinize sorup alsaydınız. Hem korkuyor hem alışveriş yapıyorsunuz. Üstüne bir de eşinize makina bu fiyat diye yalan söyleyeceksiniz galiba.

tek çekim total 2.500 ü taksitlendirdim canım

Ayrintisi gorunmuyor diye biliyorum
N11i kozmetik icin tavsiye etmem hic ama siz memnunsaniz sorun yok tabii. Disariyla ayni fiyat zaten neden magazalardan almiyorsunuz merak ettim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…