- 2 Aralık 2017
- 77
- 55
- 3
- 41
- Konu Sahibi madambovary
-
Merhaba bayanlar sizin bilgilerinize ihtiyacım var. Ben isim vermek istemediğim uğur böcekli bir alısveriş sitesinden kartımla yuklu bir alısveriş yaptım fotograf makinesi parfüm vb. Totaldr 2.500 tl tuttu eşime açıklama yapmadım makine almak istediğimi biliyordu ama parfümler ekstra ve biraz yüklü oldu eşim eksteleri kontrol eder her ay tatsızlık çıkarabilir size sorum o siteden alısveriş yapılınca kart ekstresinde ne aldığında cıkıyor mu yoksa sadece total miktar site adı ile birlikte mi çıkıyor.yani ornegin sitenin kozmetik dükkanı görünürmü ekstrede ne olur bilgisi olan arkadaslardan yardım beklıyorım.teşekkürler
sadece n11 diye biliyorum ama ürünler ayrı ayrı geldiyse tek bir mağazadan değilse ayrı ayrı yansıyorMerhaba bayanlar sizin bilgilerinize ihtiyacım var. Ben isim vermek istemediğim uğur böcekli bir alısveriş sitesinden kartımla yuklu bir alısveriş yaptım fotograf makinesi parfüm vb. Totaldr 2.500 tl tuttu eşime açıklama yapmadım makine almak istediğimi biliyordu ama parfümler ekstra ve biraz yüklü oldu eşim eksteleri kontrol eder her ay tatsızlık çıkarabilir size sorum o siteden alısveriş yapılınca kart ekstresinde ne aldığında cıkıyor mu yoksa sadece total miktar site adı ile birlikte mi çıkıyor.yani ornegin sitenin kozmetik dükkanı görünürmü ekstrede ne olur bilgisi olan arkadaslardan yardım beklıyorım.teşekkürler
İyi de soru sordum siyaset mi yapın dedim?sorunuzun cevabını bilmiyorum da.. madem bu kadar çekiniyorsunuz niye söylemiyorsunuz almadan önce.. ne bilim hayatım makine alıyorum buldum bide parfüm alıyorum tamam mı demek zor mu???
bide kozmetik dükkanının adı görününce ne olacakalmışsınız zaten parfümü kokuyu da mı hissetmeyecek eşiniz?
Bende cıkmaz diye bılıyorum cok tesekkurlerEkstrede neler alındığı çıkmaz da eşiniz sormayacak mı ne aldın diye? Veya görmeyecek mi aynı evdesiniz sonuçta. Ayrıca gerçekten çok abartı olmuş açmadıysanız kutuları iade edin bi kısmıno. Tatsızlık çıkacağı kesin
Çok teşekkürlerİcerik gorulmuyor diye biliyorum. mesela trendyol ve teknosadan alisveris yaptim, sadece site adi var.
EMerhaba bayanlar sizin bilgilerinize ihtiyacım var. Ben isim vermek istemediğim uğur böcekli bir alısveriş sitesinden kartımla yuklu bir alısveriş yaptım fotograf makinesi parfüm vb. Totaldr 2.500 tl tuttu eşime açıklama yapmadım makine almak istediğimi biliyordu ama parfümler ekstra ve biraz yüklü oldu eşim eksteleri kontrol eder her ay tatsızlık çıkarabilir size sorum o siteden alısveriş yapılınca kart ekstresinde ne aldığında cıkıyor mu yoksa sadece total miktar site adı ile birlikte mi çıkıyor.yani ornegin sitenin kozmetik dükkanı görünürmü ekstrede ne olur bilgisi olan arkadaslardan yardım beklıyorım.teşekkürler
Evet bılıyorum kendi paramlada almıs olsam kasamız bir benım kartım senın kartın yok bizde o yuzden eşim ilgilenir kart ekstresiyle bende onunkiyleNasil geldigini bilmiyorum ama inanin para kazanmak hic kolay degil ! Umarim sizde calisip nasil kazanildigini biliyorsunuzdur
Çok teşekkür ederim gerçektenAldıklarınızı gule gule kullanın ben de bir alışveriş delisiyim şu an iş aradığım için alışverişe ağırlık veremiyorum ama çalışırken tozu dumana katardım o denli bir alışveriş bağımlısıyım.sadece toplam tutar ve site adı gözükür
tek çekim total 2.500 ü taksitlendirdim canımE
Tek çekim yaptıysanız bi siteden ayrıntı göstermez ama ayrı ayrı yaptıysanız ve de kozmetik vs diye geçiyorsa firma adı o kadar yazar fatura haricinde detaylı yazmaz.bu arada çok abartmışsınız yazık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?