- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
- Konu Sahibi madambovary
-
Oranın bir kozmetik magazasında hediye kuponum vardı o yuzden canım cok tesekkurlerAyrintisi gorunmuyor diye biliyorum
N11i kozmetik icin tavsiye etmem hic ama siz memnunsaniz sorun yok tabii. Disariyla ayni fiyat zaten neden magazalardan almiyorsunuz merak ettim sadece
İyi de soru sordum siyaset mi yapın dedim?
Burada gulmemek elde degil ya ay siz cok yasayinMerhaba bayanlar sizin bilgilerinize ihtiyacım var. Ben isim vermek istemediğim uğur böcekli bir alısveriş sitesinden kartımla yuklu bir alısveriş yaptım
çok teşekkür ediyorum tavsiyelerinizi dikkate alacagımCanım KK ya soru soruyorsan ; yapılacak eleştiriyi de , siyaseti de göze almış oluyorsun
Ekstrede sadece Firmanın ünvanı ve tutar yazar ne aldığın çıkmaz korkma , ama eşin sorduğunda zaten söyleyeceksin mecbur parfümü deSonra siteyi açıp foto makinesinin fiyatına bakarsa daha da tatsızlık çıkabilir
Not: Güle güle kullan , eşin illaki söylenecektir tavsiyem
Yasak diye bılıyorum o yuzden açıkça yazmadımBurada gulmemek elde degil ya ay siz cok yasayin
Ah o zaman haklisiniz almakta :)Oranın bir kozmetik magazasında hediye kuponum vardı o yuzden canım cok tesekkurler
Çok çok teşekkür ederimTek cekim yapmissiniz. Ayrinti gorunmez. Sadece fiyat yazar.
Gule gule kullanin :)
Çok sevındım açıkça örnek vermişssiniz detaylıaz önce oğluma aldığım arı kanadı geldi bahse konu siteden, ekstremde yazan N..Com İstanbul Tr
Allah size çok çok daha iyilerini nasip etsinÇıkmıyor sadece iş unvanı yer alıyor...
Ohhhh valla ne iyi yapmışsın, Kendim için o tutartlar da hiç alışverişim yaptıgım olmadı..
Benim içinde sıkın o parfümleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?