abarttığım alışverişim,eşim ve ekstre sorunu

Canım KK ya soru soruyorsan ; yapılacak eleştiriyi de , siyaseti de göze almış oluyorsun

Ekstrede sadece Firmanın ünvanı ve tutar yazar ne aldığın çıkmaz korkma , ama eşin sorduğunda zaten söyleyeceksin mecbur parfümü de Sonra siteyi açıp foto makinesinin fiyatına bakarsa daha da tatsızlık çıkabilir

Not: Güle güle kullan , eşin illaki söylenecektir tavsiyem

İyi de soru sordum siyaset mi yapın dedim?

ben siyaset yapmadım öyle algılamış olabilirsiniz sizin tercihiniz.. dikkat etseydiniz de bu kadar yüklenmeseydiniz sizde..

sorunuzun cevabına gelince bende görünmüyor diye biliyorum site adı görünüyor ayrı ayrı alındıysa bilemem tabi..

çok teşekkür ediyorum tavsiyelerinizi dikkate alacagım

şimdiden görünür ki o. internet bankacılığından bakabilirsiniz. aynı anda aldıysanız tek yazar

Eşiniz detayını görebiliyorsa kartınızın görür ama zaten meblağı görünce ne aldığınızı merak etmeyecek mi ya da o ürünler eve gelmeyecek mi ne zaman aldın kaça aldın demeyecek mi? ödeme yaptığınız da her ay bu para nereye gidiyor demeyecek mi illa ortaya çıkacak. Çok yanlış buluyorum ben karı kocanın birbirinden habersiz yüklü alışveriş yapmasını aynısını eşiniz yapsa tepki vermez misiniz? ben ne alacaksam eşime söylerim sorarım çok fazla para çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…