- 2 Aralık 2017
- 77
- 55
- 3
- 41
- Konu Sahibi madambovary
-
Zaten makine alacagımdan haberi vardı 2 bin tl limit koymustuk ben parfümleri ekstra yaptım hani dedim 2 bine 2 bin 500 fazla gelmez gozune batmaz sanırın diye düşündümEşiniz detayını görebiliyorsa kartınızın görür ama zaten meblağı görünce ne aldığınızı merak etmeyecek mi ya da o ürünler eve gelmeyecek mi ne zaman aldın kaça aldın demeyecek mi? ödeme yaptığınız da her ay bu para nereye gidiyor demeyecek mi illa ortaya çıkacak. Çok yanlış buluyorum ben karı kocanın birbirinden habersiz yüklü alışveriş yapmasını aynısını eşiniz yapsa tepki vermez misiniz? ben ne alacaksam eşime söylerim sorarım çok fazla para çünkü.
artık böyle cavaplar yüzünden konu açmaya çekinir olduk. verecek fikrin varsa yaz yoksa oku geç değilmi.İyi de soru sordum siyaset mi yapın dedim?
Merhaba bayanlar sizin bilgilerinize ihtiyacım var. Ben isim vermek istemediğim uğur böcekli bir alısveriş sitesinden kartımla yuklu bir alısveriş yaptım fotograf makinesi parfüm vb. Totaldr 2.500 tl tuttu eşime açıklama yapmadım makine almak istediğimi biliyordu ama parfümler ekstra ve biraz yüklü oldu eşim eksteleri kontrol eder her ay tatsızlık çıkarabilir size sorum o siteden alısveriş yapılınca kart ekstresinde ne aldığında cıkıyor mu yoksa sadece total miktar site adı ile birlikte mi çıkıyor.yani ornegin sitenin kozmetik dükkanı görünürmü ekstrede ne olur bilgisi olan arkadaslardan yardım beklıyorım.teşekkürler
zenginim diyosun, yakışır
durumu olmayan zaten alamazdı o kadar, cesaret edemezdi alabildiysen bence eşin bişey demez
Kendi maasin var mi varsa cok sorun etme ama adamin maasindan aliyorsan onceden izin istemek degil belki ama haber vermeliydinMerhaba bayanlar sizin bilgilerinize ihtiyacım var. Ben isim vermek istemediğim uğur böcekli bir alısveriş sitesinden kartımla yuklu bir alısveriş yaptım fotograf makinesi parfüm vb. Totaldr 2.500 tl tuttu eşime açıklama yapmadım makine almak istediğimi biliyordu ama parfümler ekstra ve biraz yüklü oldu eşim eksteleri kontrol eder her ay tatsızlık çıkarabilir size sorum o siteden alısveriş yapılınca kart ekstresinde ne aldığında cıkıyor mu yoksa sadece total miktar site adı ile birlikte mi çıkıyor.yani ornegin sitenin kozmetik dükkanı görünürmü ekstrede ne olur bilgisi olan arkadaslardan yardım beklıyorım.teşekkürler
Vay be bizim maaşımız kadar alışveriş yapmışsınızMerhaba bayanlar sizin bilgilerinize ihtiyacım var. Ben isim vermek istemediğim uğur böcekli bir alısveriş sitesinden kartımla yuklu bir alısveriş yaptım fotograf makinesi parfüm vb. Totaldr 2.500 tl tuttu eşime açıklama yapmadım makine almak istediğimi biliyordu ama parfümler ekstra ve biraz yüklü oldu eşim eksteleri kontrol eder her ay tatsızlık çıkarabilir size sorum o siteden alısveriş yapılınca kart ekstresinde ne aldığında cıkıyor mu yoksa sadece total miktar site adı ile birlikte mi çıkıyor.yani ornegin sitenin kozmetik dükkanı görünürmü ekstrede ne olur bilgisi olan arkadaslardan yardım beklıyorım.teşekkürler
çalışıyordan sıkıntı çıkmaz. kendi paranMerhaba bayanlar sizin bilgilerinize ihtiyacım var. Ben isim vermek istemediğim uğur böcekli bir alısveriş sitesinden kartımla yuklu bir alısveriş yaptım fotograf makinesi parfüm vb. Totaldr 2.500 tl tuttu eşime açıklama yapmadım makine almak istediğimi biliyordu ama parfümler ekstra ve biraz yüklü oldu eşim eksteleri kontrol eder her ay tatsızlık çıkarabilir size sorum o siteden alısveriş yapılınca kart ekstresinde ne aldığında cıkıyor mu yoksa sadece total miktar site adı ile birlikte mi çıkıyor.yani ornegin sitenin kozmetik dükkanı görünürmü ekstrede ne olur bilgisi olan arkadaslardan yardım beklıyorım.teşekkürler
Çok çok teşekkür ediyorum uygulamalı görsel içinEki Görüntüle 2129758
örnek olsun diye resmini attım ekstremin :)
görünmüyor merak etmeyin. tek seferde ise böyle çıkacak sizinki de. Güzel günlerde kullanın.
İhtiyacınız varsa alacaksınız tabi. Çokta büyütülecek bi miktar değil.
Olmayan para derken? Siz yüklü alısveriş yapıyorsanız bir kerede ödemeyi mi tercih ederdiniz yoksa azar azar rahatsız etmeyecek sekılde mi para olup olmamasıyla alakasını anlamadım. Bazen nereden vuracagınızı şaşırıyorsunuz gerçektenTaksitlendirmiş. Yani olmayan para ile almiş.
Bir erkek bunu yapsa, kk'ü onu linç ederdi. Ama tersi olunca sefan olsun deniliyor...
Ben açikçasi yalniş buluyorum eşlerin birbirinden habersiz pahali şeyleri almasi. Kadin olsun erkek olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?