abarttığım alışverişim,eşim ve ekstre sorunu

Zaten makine alacagımdan haberi vardı 2 bin tl limit koymustuk ben parfümleri ekstra yaptım hani dedim 2 bine 2 bin 500 fazla gelmez gozune batmaz sanırın diye düşündüm

Fatura da tek tek ürünler yazıyor. Ama ekstrede yazmaz. Eşiniz tutarı görünce faturayı istemez umarım.

Bahsettiğiniz sitede farklı mağazaların ürünleri satılıyor diye biliyorum. O yüzden ekstrede mağaza adı çıkar sitenin değil. Devamlı olarak o tür sitelerden alışveriş yaptığım için oradan biliyorum.

Ekstre'de firma ismi harici açıklama çıkmaz rahat ol...
Sefan olsun salla gitsin..

Herkes o kadar şey alırken düşünseydin deyip durmuş zaten iyi bir fotoğraf makinası o fiyatlardan başlıyor parfümü falan alabildeysen o fiyatın içinde ne mutlu total olarak ödeme yaptığın için tek yansır faturaya ayrıca eşinin tepkisinden anlarsın bence nasıl yansıdığını ben kendime beş farklı parfüm alsam eşim kokuya güzel der farkeder ama maddi olarak nerden ne kadara aldın hesabına girmez senin eşimde çok üzerinde durmayacaktır Emin’im Güle güle kullan aldıklarını

Burnunuzun dibindeki adama, eşinize bari 500TL için yalan soylemeyin ya. Bu "ohh kendine para harcayan kadin cok hoş" denecek bir durum degil.
Harcayan herkes yalan soyleyerek yapmiyor bunu.

Ciddi şekilde en nefret ettigim şey boyle ufak tefek konularda yalan, para icin yalan soylenmesi. Bunlar icin yalan soyleyebilen biri her pisligi yapar benim gozumde.
Eşinize dogruyu söyleyin eminim korkmanizi gerektirecek birsey yoktur boyle seyler icin araniza yalani sokmayin.
Ha eşim buyuk olay cikarir diyorsan, almayacaktin.

Güle güle kullanın ay ben de çok istiyorum fotoğraf makinesi
2000'le 2500 arasında çok büyük bir fark yok bence aranızda savaş çıkmaz

Çıkmaz çünkü parayi sizden çeken firma n11 yani n11 garantisini olduğu için ayrı ayrı mağazalarda olsa ayrı görünmez. Aman 2000 i veren 2500 e de ses etmez. Hem bir kerelik filan dersin boşver üç günlük dunya

örnek olsun diye resmini attım ekstremin :)

görünmüyor merak etmeyin. tek seferde ise böyle çıkacak sizinki de. Güzel günlerde kullanın.

İhtiyacınız varsa alacaksınız tabi. Çokta büyütülecek bi miktar değil.

zenginim diyosun, yakışır
durumu olmayan zaten alamazdı o kadar, cesaret edemezdi alabildiysen bence eşin bişey demez

Taksitlendirmiş. Yani olmayan para ile almiş.

Bir erkek bunu yapsa, kk'ü onu linç ederdi. Ama tersi olunca sefan olsun deniliyor...

Ben açikçasi yalniş buluyorum eşlerin birbirinden habersiz pahali şeyleri almasi. Kadin olsun erkek olsun.

KAç tl oldugu ve hangı sıteden alışveriş yaptıgınız çıkar.

Kendi maasin var mi varsa cok sorun etme ama adamin maasindan aliyorsan onceden izin istemek degil belki ama haber vermeliydin

Iyi de fotoğraf makinesi, parfüm her ay alınan bir şey değil ki. Bir ay cok fazla harcanır bir ay hiç harcanmaz.Sorunuzun cevabı gelmiş zaten, ben de güle güle kullanın diyim.

Vay be bizim maaşımız kadar alışveriş yapmışsınız

çalışıyordan sıkıntı çıkmaz. kendi paran

Olmayan para derken? Siz yüklü alısveriş yapıyorsanız bir kerede ödemeyi mi tercih ederdiniz yoksa azar azar rahatsız etmeyecek sekılde mi para olup olmamasıyla alakasını anlamadım. Bazen nereden vuracagınızı şaşırıyorsunuz gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…