ABDÜLKADİR GÖKSEL hastaları fikrinizi söler misiniz lütfeeen ??

arkadasım sen oldun mu amelıyat dusuncelerın nasıl

canım buradan foto yollanmıyor ben ekledim profilime gir bak ok.
evet oldum..
2. gün tabiki nefes zor oluyor çnkü burnunda silikon var ama hiç nefes almama diye bişe yok.. o silikonların ortası delik kolay nefes alıyorsun ama insanın alşmadığı bişe o yüzden rahatszlk veriyo az bişe.. 3 gün sora yada 2 gn snra çkıyo hepsnden kurtluyosnnn

tesekkurler baktım resımlerıne cok ıyı olmus gercekten gule gule ıyı gunlerde ve dıkkatlı kullan burnunu .bende cok heyecanlıyım bakalım nasıl olcak.uykularım kacıyor korkuyorum bır yandan.hayırlısı attık..az kaldı.ılgıne tesekkur ederım.

arkadaşlar bende abdulkadir göksele ameliyat oldum iyiki onu tercih etmş 17 haziran 2009 da oldum ameliyat şuzamana kadr bir kişi bile yemin ederim burnn estetikmi demedi okdr normalki çok mutluyum burun çokönemli teyzemler arkdşlarım guzelleştrdgni sölüyor isteyenlere msnden faceden resim gsteririm hani özel msj lada her sorunuzu cvplayablrm hc korkmayın hc acı cekmedimmm sadece için de tampon var diye 2gece snir oldm bide morarıyosunz moralinz bozuluyo kendnizi çirkin hissediyosunuz okdr 5gun surdu bnm şişlik bhafta snra doktora gdnce şok oldu sen nedkr ii gözüküosun fln dedi şişlikten eser yoktu çok normal gözüküyodum hemen iyileştim yani: )

ozelıme msn adresınızı yazarmsıınız sızı goremk ıstıyorummmmm ben ozelden mesaj atamıyorum oyuzden kendı facemı veremedım

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X