Abdulkadir Göksel mi? Veli Arslan mı? Emre İlhan mı?

slm canım
bence burun ameliyatını bir kbb uzmanının yapması daha uygun çünkü burun anatomisini kbb uzmanları daha iyi biliyor. plastik cerrahlar burun içindeki diğer düzeltmeleri genellikle yapmıyorlar burun dışarıdan güzel gözzükebiliyor ama bu seferde kişinin nefes alamama problemi başlıyor. abdülkadir göksel mi emre ilhan mı diye sorarsan ben abdülkadir göksel derim çünkü benim arkadaşımın burun estetiği ameliyatını yapmıştı ve ben bütün aşamalarında arkadaşımın yanındaydım ameliyat öncesi görüşmeye gittiğimizde cok memnun kaldık arkadasımın tam yüzüne uygun bir burun tasarladı ameliyat sonrasında da burun o şekilde oldu arkdsm cok mutlu :))) ama emre beylede görüşmeye gitmiştik normalde emre bey 3 görüşme yapıyormus ameliyat öncesi ama ister 3 ister 5 olsun memnun kalınmayınca da kalınmıyor işte arkdsıma tasarladığı burnu hiç beğenmemiştik birde orda ameliyat sonrası bi hastası vardı çok ağrısı olmuş ve morarmıştı üzülmeni istemem canım iyi karar vermelisin :26:

hmm tmm canm teşekkür ederim bu arada Abdülkadir Beye de netten baktığımda pek sempatik geldi o zaman Emre İlhan'ı eliyorum :1:

Son düzenleme:
Netten sempatik görünüp görünmediğine göre mi değerlendiriyorsunuz ameliyat olacağınız kişiyi.. Bravo valla.. Nedense aklıma bir atasözü geldi.. Körler sağırlar birbirini ağırlar..

canım fotografına bakıpta 'sempatik olup olmadıgına göre' yada çok mor ve şiş hastaları 'na bakarak olmaz bu iş. bahsettıgımız şey bi burun estetiği.. bunun kolayı zoru varmı hem nefes problemı düzeltiyor(eger ki varsa) hem dış görunus yenıden yapılandırılıyor... kesi yapılıo sonucta tabıkı morarıcakta şişcekte.. terzi işi amelıyat bu, ten den tene degişir hassasiyet, mor ve şiş e göre doktor önermek yada önermemek cok yanlıs bence.
minikom bence hepsiyle görüşmelisin (sana bi zararı olmaz) yüzyüze hangisi sana o güveni verecek ona göre bi yol çizmelisin bence..

emre ilhan bence. senelerdir bu topiclere bakarım bi tane şikayet duymadım onun hakkında. kbb ci olması da büyük artı. ben boğaziçi tıp merkezinde tuğrul marala olmuştum ne şekil, ne nefes..şimdiki aklım olsa emre ilhandan başkasına gitmezdim.

canım fotografına bakıpta 'sempatik olup olmadıgına göre' yada çok mor ve şiş hastaları 'na bakarak olmaz bu iş. bahsettıgımız şey bi burun estetiği.. bunun kolayı zoru varmı hem nefes problemı düzeltiyor(eger ki varsa) hem dış görunus yenıden yapılandırılıyor... kesi yapılıo sonucta tabıkı morarıcakta şişcekte.. terzi işi amelıyat bu, ten den tene degişir hassasiyet, mor ve şiş e göre doktor önermek yada önermemek cok yanlıs bence.
minikom bence hepsiyle görüşmelisin (sana bi zararı olmaz) yüzyüze hangisi sana o güveni verecek ona göre bi yol çizmelisin bence..

tabiki ameliyat olacagınız doktorun sempatik olması yada itici olması önemli sen kendini burnunu emanet ediyorsun senı her konuda anlamalı sana ılımlı yaklaşmalı sempatik anlayışlı işini iyi yapan biri olmalı ameliyat olacağın kişi. ayrıca tabiki burun estetiği ameliyatının kolayı zoru var kırık bir burnu düzeltmek mi daha kolay bir kere ameliyat olupta ikinci düzeltme ameliyatını olanın mı burnu daha kolay yada ilk kez ameliyat olacak kişinin mi ? ayrıca kişinin ameliyat sonrası tabiki çok önemli bir insan ağrıdan başını kaldıramıyosa yüzü gözü dayak yemiş gibi mos morsa o terzi işini iyi yapamamış demektir . o zaman şöyle diyim ben sana ne terziler var tertemiz ağrısız sızısız sonuçlar ortaya çıkartıyolar.

tabiki ameliyat olacagınız doktorun sempatik olması yada itici olması önemli sen kendini burnunu emanet ediyorsun senı her konuda anlamalı sana ılımlı yaklaşmalı sempatik anlayışlı işini iyi yapan biri olmalı ameliyat olacağın kişi. ayrıca tabiki burun estetiği ameliyatının kolayı zoru var kırık bir burnu düzeltmek mi daha kolay bir kere ameliyat olupta ikinci düzeltme ameliyatını olanın mı burnu daha kolay yada ilk kez ameliyat olacak kişinin mi ? ayrıca kişinin ameliyat sonrası tabiki çok önemli bir insan ağrıdan başını kaldıramıyosa yüzü gözü dayak yemiş gibi mos morsa o terzi işini iyi yapamamış demektir . o zaman şöyle diyim ben sana ne terziler var tertemiz ağrısız sızısız sonuçlar ortaya çıkartıyolar.

esgiz bütün bu lafları ağzımdan aldın tbrikleer :))

yzdıklarınız bana ilginç geldi. kaç yıllık tecrübem var ameliyat olup morarmamış bi tek kişi görmedim ben.

konu sahibi arkadaş, dilersen bi başlık aç morarmayan oldu mu diye!

Abdulkadir Gökseli hiiiiç duymadım, Veli Aslan'ı burada öğrendim, Emre İlhan 'ı sonuçları güzel biliyorum ama mutlaka ve mutlaka Naci Çelik derim. Onunla görüşmeden ameliyat olmaya karar verme bence..

esgiz den alıntı : ayrıca kişinin ameliyat sonrası tabiki çok önemli bir insan ağrıdan başını kaldıramıyosa yüzü gözü dayak yemiş gibi mos morsa o terzi işini iyi yapamamış demektir . o zaman şöyle diyim ben sana ne terziler var tertemiz ağrısız sızısız sonuçlar ortaya çıkartıyolar.

Ayrıca morarıp morarmamak sadece doktora bağlı birşey değil ki. Mesela ben çok morarmıştım benimle aynı dönem hem de zor bir revizyon yaptıran kızı pansumanımda gördüm hiç ameliyat olmamış gibiydi.. Siz ameliyat oldunuz mu bilmiyorum ama bu işlerde morluk şişlik önceden konuşmayla olmaz sanırım. Moraracağın varsa o burnunu tüyle ameliyat etselerde morarırsın işte.:9:

Son düzenleme:
ama kokoşum şöyle sen öyle diyince aklıma şu geldi ...
neden sadece tek tip minik şirin fındık burun vs...
önce kişinin yüz hatlarına bakıpta burun tasarlanması daha doğru değilmi belki o kişinin yüz hatlarına daha doğal bir burun gidecektir. emre beyin bir kötü özelliğini daha söylemiş oldun bence bir doktorun başarısı tek tip fındık burun minik yapması değil yüze uygun burun yapabilmesidir.

yzdıklarınız bana ilginç geldi. kaç yıllık tecrübem var ameliyat olup morarmamış bi tek kişi görmedim ben.

konu sahibi arkadaş, dilersen bi başlık aç morarmayan oldu mu diye!

ben hiç morarmasından şişmemesinden bahsetmiyorum tabiki ufak morluklar şişmeler olacak ama bazı doktorların sonuçları ( ben emre beyın sonucunu yakından gormustum ) aşırı morarma ve şişme.

ama kokoşum şöyle sen öyle diyince aklıma şu geldi ...
neden sadece tek tip minik şirin fındık burun vs...
önce kişinin yüz hatlarına bakıpta burun tasarlanması daha doğru değilmi belki o kişinin yüz hatlarına daha doğal bir burun gidecektir. emre beyin bir kötü özelliğini daha söylemiş oldun bence bir doktorun başarısı tek tip fındık burun minik yapması değil yüze uygun burun yapabilmesidir.

bu konuda haklısın canım.. sadece görüş bende dogal burundan yanayım hele ssu iyice havaya kaldırılmış burun delikleri meydan olan burunlara sinir oluyorum yıllardır burun konusunda izlenimlerim war bzim ailede burun hakikaten problem.. :(( annemden bu yana hepimiz burnumuzdan şikayetciyiz ve gördügüm kadarıyla küçük kawisli burun heop yası oldukca küçük gösteriyor hem ilerleyen yaslarda cidden cok büyük artı oluyorr ben olucam bende sonra annem kardeşim kuzenim teyzem hepimiz doktorcuyuz valla :))))

ayrıca az morarma ve şişme olsunda kişinin ameliyat olduğu belli olsun değil mi öyle dayak yemiş gibi morarmasın şişmesine gerek yok :))) benım arkadaslarım abdülkadir göksel 'e ameliyat olduklarında morluk ve şişmeleri minimal düzeydeydi sanırım bu göksel beyin ameliyat sonrası kullandığı maskeye ve elinin hafifliğine bağlı burnu düzeltirken nazik dokunuşlar yapıyo olmalı :)

bu konuda haklısın canım.. sadece görüş bende dogal burundan yanayım hele ssu iyice havaya kaldırılmış burun delikleri meydan olan burunlara sinir oluyorum yıllardır burun konusunda izlenimlerim war bzim ailede burun hakikaten problem.. :(( annemden bu yana hepimiz burnumuzdan şikayetciyiz ve gördügüm kadarıyla küçük kawisli burun heop yası oldukca küçük gösteriyor hem ilerleyen yaslarda cidden cok büyük artı oluyorr ben olucam bende sonra annem kardeşim kuzenim teyzem hepimiz doktorcuyuz valla :))))

güzelleşmek her kadına iyi gelir hangi burunla nasıl mutlu olacağınızı siz daha bilirsiniz :))) inşallahh bütün kuşaklarınızın sonucu harika olur :)))

güzelleşmek her kadına iyi gelir hangi burunla nasıl mutlu olacağınızı siz daha bilirsiniz :))) inşallahh bütün kuşaklarınızın sonucu harika olur :)))

dimi tüm kusaklar iyi olsun :))ben siteye girdigimden beri bayadır yorumları fotoları inceliyorum tatlım.. en hosuma giden burunları emre bey yapmış.. bide cok samimi içten biriymiş.. videolarınıizledim konusmalarını canlı muaynesini.. fotomu yolladım analiz gönderdi istersen yazdıklarını paylasayım

dimi tüm kusaklar iyi olsun :))ben siteye girdigimden beri bayadır yorumları fotoları inceliyorum tatlım.. en hosuma giden burunları emre bey yapmış.. bide cok samimi içten biriymiş.. videolarınıizledim konusmalarını canlı muaynesini.. fotomu yolladım analiz gönderdi istersen yazdıklarını paylasayım

Önden olan fotografta: Burun sırtında kemer var
Kaşlardan burun ucuna çizilen kaş-burun ucu çizgisi bozuk
Burun orta kısmı geniş
Burnunuzun uç kısmı büyük

Profil fotoğrafınızda: Burun ile alnınızın birleştiği yerin konumu önde
Burun sırtında kemer var
Burun uç kısmı sarkık
Burun ucu ile dudak üst kısmının yaptığı açının erkeklerde 90 derece / bayanlarda ise 95-100 derece arasında olmasını istiyoruz.Sizin burun ucu ile dudak üst kısmı arasındaki açınız..........93 derece civarında

Çözüm önerileri: Burnunuzun sırtındaki kemer alınarak burun sırtınız hafif kavisli hale getirilmeli ve burun ucunuz ile dudak üst kısmı arasındaki açı 95 derece civarına getirilerek kaldırılmalı.

Tabii ki tüm bu değişiklikleri yaparken kılavuzumuz yüzünüzün şekli, uzun veya yuvarlak olması, ve yüzdeki belli mihenk noktalarının ölçümleri olacak.Önemli olan doğal ve yüzünüzle uyumlu, kendi içinde ve yüzünüzle dengeli , yapı olarak sağlam bir burun oluşturmak.
Eğer bu konuda daha fazla bilgi almak isterseniz sizi ofisime beklerim…Sadece danışma için gelen hastalarımdan herhangi bir ücret talep etmiyorum…

emre beyin ban gönderdigi mailden bölümler

Back
X