Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım fotografına bakıpta 'sempatik olup olmadıgına göre' yada çok mor ve şiş hastaları 'na bakarak olmaz bu iş. bahsettıgımız şey bi burun estetiği.. bunun kolayı zoru varmı hem nefes problemı düzeltiyor(eger ki varsa) hem dış görunus yenıden yapılandırılıyor... kesi yapılıo sonucta tabıkı morarıcakta şişcekte.. terzi işi amelıyat bu, ten den tene degişir hassasiyet, mor ve şiş e göre doktor önermek yada önermemek cok yanlıs bence.
minikom bence hepsiyle görüşmelisin (sana bi zararı olmaz) yüzyüze hangisi sana o güveni verecek ona göre bi yol çizmelisin bence..
tabiki ameliyat olacagınız doktorun sempatik olması yada itici olması önemli sen kendini burnunu emanet ediyorsun senı her konuda anlamalı sana ılımlı yaklaşmalı sempatik anlayışlı işini iyi yapan biri olmalı ameliyat olacağın kişi. ayrıca tabiki burun estetiği ameliyatının kolayı zoru var kırık bir burnu düzeltmek mi daha kolay bir kere ameliyat olupta ikinci düzeltme ameliyatını olanın mı burnu daha kolay yada ilk kez ameliyat olacak kişinin mi ? ayrıca kişinin ameliyat sonrası tabiki çok önemli bir insan ağrıdan başını kaldıramıyosa yüzü gözü dayak yemiş gibi mos morsa o terzi işini iyi yapamamış demektir . o zaman şöyle diyim ben sana ne terziler var tertemiz ağrısız sızısız sonuçlar ortaya çıkartıyolar.
esgiz bütün bu lafları ağzımdan aldın tbrikleer :))
yzdıklarınız bana ilginç geldi. kaç yıllık tecrübem var ameliyat olup morarmamış bi tek kişi görmedim ben.tabiki ameliyat olacagınız doktorun sempatik olması yada itici olması önemli sen kendini burnunu emanet ediyorsun senı her konuda anlamalı sana ılımlı yaklaşmalı sempatik anlayışlı işini iyi yapan biri olmalı ameliyat olacağın kişi. ayrıca tabiki burun estetiği ameliyatının kolayı zoru var kırık bir burnu düzeltmek mi daha kolay bir kere ameliyat olupta ikinci düzeltme ameliyatını olanın mı burnu daha kolay yada ilk kez ameliyat olacak kişinin mi ? ayrıca kişinin ameliyat sonrası tabiki çok önemli bir insan ağrıdan başını kaldıramıyosa yüzü gözü dayak yemiş gibi mos morsa o terzi işini iyi yapamamış demektir . o zaman şöyle diyim ben sana ne terziler var tertemiz ağrısız sızısız sonuçlar ortaya çıkartıyolar.
esgiz den alıntı : ayrıca kişinin ameliyat sonrası tabiki çok önemli bir insan ağrıdan başını kaldıramıyosa yüzü gözü dayak yemiş gibi mos morsa o terzi işini iyi yapamamış demektir . o zaman şöyle diyim ben sana ne terziler var tertemiz ağrısız sızısız sonuçlar ortaya çıkartıyolar.
yzdıklarınız bana ilginç geldi. kaç yıllık tecrübem var ameliyat olup morarmamış bi tek kişi görmedim ben.
konu sahibi arkadaş, dilersen bi başlık aç morarmayan oldu mu diye!
ama kokoşum şöyle sen öyle diyince aklıma şu geldi ...
neden sadece tek tip minik şirin fındık burun vs...
önce kişinin yüz hatlarına bakıpta burun tasarlanması daha doğru değilmi belki o kişinin yüz hatlarına daha doğal bir burun gidecektir. emre beyin bir kötü özelliğini daha söylemiş oldun bence bir doktorun başarısı tek tip fındık burun minik yapması değil yüze uygun burun yapabilmesidir.
bu konuda haklısın canım.. sadece görüş bende dogal burundan yanayım hele ssu iyice havaya kaldırılmış burun delikleri meydan olan burunlara sinir oluyorum yıllardır burun konusunda izlenimlerim war bzim ailede burun hakikaten problem..( annemden bu yana hepimiz burnumuzdan şikayetciyiz ve gördügüm kadarıyla küçük kawisli burun heop yası oldukca küçük gösteriyor hem ilerleyen yaslarda cidden cok büyük artı oluyorr ben olucam bende sonra annem kardeşim kuzenim teyzem hepimiz doktorcuyuz valla :))))
güzelleşmek her kadına iyi gelir hangi burunla nasıl mutlu olacağınızı siz daha bilirsiniz :))) inşallahh bütün kuşaklarınızın sonucu harika olur :)))
dimi tüm kusaklar iyi olsun :))ben siteye girdigimden beri bayadır yorumları fotoları inceliyorum tatlım.. en hosuma giden burunları emre bey yapmış.. bide cok samimi içten biriymiş.. videolarınıizledim konusmalarını canlı muaynesini.. fotomu yolladım analiz gönderdi istersen yazdıklarını paylasayım