- 24 Şubat 2019
- 627
- 806
- 53
- Konu Sahibi kimliksizkedi
-
Cinsiyeti erkek aslında ben kendisine zoom üzerinden online kütüphane fikrini önermiştim başta hayır dedi sonrada olur dedi instada da online kütüphaneye giren bir kız vardı ders çalışmak dışında her şey yapıyorlardı kimi oje sürüyor kimi telefonda mesajlaşıyor vs. Konuştuğumuz konudan çokta bağımsız değil YaniCinsiyeti nedir, bence de atabilirsiniz sonucta aranizda bir paylasim var ders olsa da.
Online kütüphane nedir?Cinsiyeti erkek aslında ben kendisine zoom üzerinden online kütüphane fikrini önermiştim başta hayır dedi sonrada olur dedi instada da online kütüphaneye giren bir kız vardı ders çalışmak dışında her şey yapıyorlardı kimi oje sürüyor kimi telefonda mesajlaşıyor vs. Konuştuğumuz konudan çokta bağımsız değil Yani
ben kendisine zoom üzerinden online kütüphane fikrini önermiştim
Abes tabiki senin guldugun bir sey o mizah anlayisi oyle olmayabilir bunlari yuzyuzeyken yapmak daha dogru cunku telefonda ciddiyet bi kere bozuldu mu toparlamasi gucAna tema ders olacak şekilde konuştuğum birine instagramda onun da hoşuna gideceğini düşündüğüm komik bir videoyu dmden atsam abes kaçar mı noluyoruz vs der mi çünkü çokta samimi değilim
Bu kişiyle samimi konuşmaya çalıştım espriler filan mizahşör benama dediğim gibi ana tema dersti
Bende aynı şekilde okudumKonu başlığını "abdest kaçar mı" diye okumam
Yolla gitsin. Tepki vermezse hiç yollamamış gibi davranırsın. Sadece emoji atarsa üstüne gitmezsin. O da bir şeyler yazarsa oradan yürürsün.
Online kütüphane nedir?
Benim bildiğim herkes kamerasını açıyor ders çalışırken ama sesler kapalı. Öyle önünde ders çalışanlarla beraber sen de çalışıyorsun motive olmak içinnasıl oluyor bu?
zoomda herkes kamerasını açıyor ve ders çalışıyorOnline kütüphane nedir?
Nasıl yaniInsanlar senin gulen eglenen biri oldugunu bildiginde hafife aliyor ...yapma
zoomda herkes kamerasını açıyor ve ders çalışıyor bir nevi kütüphane oluyornasıl oluyor bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?