• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

abes mi düşüncem ??

perimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
2.603
25
108
ya arkadaslar size birsey sormak istiyorum ..
sevgilinizle her bulusmanızda hesabı o mu öder??
ihtiyaclar yani hep onu tarafından mı karsılanır ..??
bazen sadece sizin herseyi ödemeniz abes kacar mı??

benim bildiğim hep erkek öder yani hrşeyi ama tabi bazen onun doğum gini falan olur mesela sen ödeyebilirsin o zaman:26:

benim bildiğimde erkek öder şimdiye kadar sevgilimle nerde bir şay yesek hep o ödedi ben hiç ödemedim hiç te rahatsız olmadık bu durumdan he şöyle bi durum olabilir belki kırk yılda bir bayan hadi bu seferde benden olsun diye bilir bence erkeğin ödemesi çok normal

benim bildiğimde erkek öder şimdiye kadar sevgilimle nerde bir şay yesek hep o ödedi ben hiç ödemedim hiç te rahatsız olmadık bu durumdan he şöyle bi durum olabilir belki kırk yılda bir bayan hadi bu seferde benden olsun diye bilir bence erkeğin ödemesi çok normal

yani dimi kırk yılda birde olsa arada bizmde ödememiz pek abes olmaması lazım heralde dimi??

yani dimi kırk yılda birde olsa arada bizmde ödememiz pek abes olmaması lazım heralde dimi??

aynen cnm arada ödememiz normal boşver erkeğe devret o halleder erkek dediğin centinmen olmalı:1:

Ödetmem,rahatsız olurum..O ısmarlarsa ertesi gün bi bahane bulur ben ısmarlarım..Ya da alışveriş falan yaparım...rahatsız olurum ben :89:

tanıştıgımızda üniversitedeydik ve ben sürekli onun hesap ödemesnden rahatsz oluyordum sonuçta o da ailesinden alıyor parayı... ama cafe de restrnda öle bayanın hesap ödemesi de uygun düşmüyo ben ay başında paramız gelnce ona bir miktar verirdm o öderdi hep... şimdi kendi maaşını alıyor ödicek tabiii acımam:47:

Sen de aynı problemi yaşıyorsun anlaşılan... Bence Alman hesabı olmalı ama gel de anlat...

Sen de aynı problemi yaşıyorsun anlaşılan... Bence Alman hesabı olmalı ama gel de anlat...

Bana hep erkeğin ödemesi ayıpmış gibi geliyor, tamam bir o bir ben ödeyeyim demiyorum ama 3 o ödediyse 1 ben ödeyeyim olabilir. Gelgelelim ki erkek arkadaşımla bir yere oturduğumuzda hesap ödemek için nerdeyse yalvarma noktasına geliyorum "bu sefercik olsun ben ödeyeyim diye". O hiç ödetmez bana, ancak arada çok nadir, o da öyle pahalı şeyler değil, bir içecek vs... Halimden memnunum ama ona yük olmak istemem tabii. :20:

Bu konu benim de kafamı karıştırıyo.Şimdiye kadar edindiğim tecrübelere göre yarısını ödemek bile fazla.Alıştırınca öyle gidiyo.Yine de hepsini onlara ödetince kendimi basit biri gibi hissediyorum.Gerçi biraz parayla test etmek lazım.Erkek hesabı karşı tarafa yıkmaya alışabiliyosa en başından bitsin zaten...

Yarısını ödemekten yanayım ben de ama şimdiye kadar yaşadıklarım böyle olmaması gerektiğini öğretti.Hepsini ödeyen adam ertesi gün saçma sapan tekliflerle geldi, yarısını ödediğim zaman nasıl olsa bunda para var diyip borç alıp geri vermeyenler oldu...Yada ben daha doğru düzgün biriyle karşılaşmadım...:30:

Ben bu hesap konusundaki sıkıntıyı anlamıyorum nedense.

Kimin canı isterse o öder ya hu; erkek öder, kız öder gibi şeyler mi kaldı?

İlk başlarda sıkıntı olabilir, alıştıkça bu konu da hallolur kendiliğinden.

Ödeyecek kişi sert bir bakış eşliğinde "Geç şöyle kenara!" der, olur biter (:

ya arkadaslar size birsey sormak istiyorum ..
sevgilinizle her bulusmanızda hesabı o mu öder??
ihtiyaclar yani hep onu tarafından mı karsılanır ..??
bazen sadece sizin herseyi ödemeniz abes kacar mı??

Hayır tabiki karşıyım o düşünceye gerçi erkrkler öyle olmasını istermiş güçlüyüm ben öderim manasında ama yeri geliyo benden bozuk para istiyo yeri geliyo ben alıyorum bazı seyleri bu benmde hoşuma gidio hiçte abes kaçmaz benm ilişkim 6 senelik ama ilk senede hep o öderdi :)

bizim durum en güzeli..
bütün ay geziyoruz yiyoruz en güzel şeklide hepsini sevgilim alır tabii..
ondan sonra dolan kredi kartı limitini ödemek için beraber çare ararız..o alır ben öderim o bana borcu geri öder derken kimin ödeyip ödemediği karışır:37: ama o benim canım bana çok iyi bakıyor hemde senelerdir hakkı büyük:17:
bi

Back
X