• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

abes mi düşüncem ??

Kızlar rahatlıkmı batıyor size kültürümüzde var nasılsa erkek öder bakın rahatınıza:))))

Flört nedir? Birbirini tanıma ,alışma dönemi değil midir.Şahsen bana hesap ödettiren bir insanla evlilik düşünmezdim. Tabi ki zaman zaman destek olunur .(öğrenci veya aileden para alan ).
Çalışan ve kendi parasını kazanan erkek ödemeli .Kaldı ki yarın öbür gün evini geçindirecek erkeğin bundan rahatsız olması tuhaf.Kız ark değil ki bu sevgilin insan evlenmeyi düşündüğü kimseyle sevgili olacağına göre.Yani bu durum kişiden kişiye çiftten çifte değişiyor sanırım tamamen göreceli..Ben de uzun süre babamın bana verdiği harçlıkları vermişimdir eşime.Ama parasını kazandığı an hiç bir şekilde kabul etmezdi.

Kadının ödemesi çok çirkin bi görüntü falan ne demek ya ? Bahane mi bu şimdi?
Bence hesabın yarısını ben ödeyeyim yarısını sen gibi bi durum çirkin ama bi yemeği sen ısmarlarsın birini o.. Tabi Türk erkekleri genelde takıntılı bu konuda her alanda üstünlüklerini göstermeye çalıştıkları için ve abuk sabuk davranışlara girebiliyolar.. Tavrını koymalısın bence bu konuda..

Kadının ödemesi çok çirkin bi görüntü falan ne demek ya ? Bahane mi bu şimdi?
Bence hesabın yarısını ben ödeyeyim yarısını sen gibi bi durum çirkin ama bi yemeği sen ısmarlarsın birini o.. Tabi Türk erkekleri genelde takıntılı bu konuda her alanda üstünlüklerini göstermeye çalıştıkları için ve abuk sabuk davranışlara girebiliyolar.. Tavrını koymalısın bence bu konuda..

Bende hoş bir görüntü olmadığını belirten biri olarak yanıt vermek istedim.Neyin bahanesi olabilir acaba?Gerçekten onun ısmarladığı bir yemeğe ihtiyacımız mı var yani?Param yoksa evimde yerim,varsa dışarıda kendimde yiyebilirim.Herkesin tercihi,düşüncesi farklı ama sizinle farklı düşüncede olan insanlara bahane mi demeniz çok abes.Zira kimse kimsenin 3-5 kuruş ödediği yemeğe muhtaç değil.​

Bende hoş bir görüntü olmadığını belirten biri olarak yanıt vermek istedim.Neyin bahanesi olabilir acaba?Gerçekten onun ısmarladığı bir yemeğe ihtiyacımız mı var yani?Param yoksa evimde yerim,varsa dışarıda kendimde yiyebilirim.Herkesin tercihi,düşüncesi farklı ama sizinle farklı düşüncede olan insanlara bahane mi demeniz çok abes.Zira kimse kimsenin 3-5 kuruş ödediği yemeğe muhtaç değil.​

Yani sonuçta bu bizim toplumumuzda yerleşmiş bişey ve kadınların da işine geliyo bence niye gelmesin ki.. Herkesin hoşuna gider elini cebine atmamak :1: Muhtaç olduğunuzdan değil.. Kadının ödemesi hoş görüntü değil demek o kadar saçma geliyor ki artık herkes kendi parasını kazanan başlı başına birey bu devirde bunların aşılması gerekiyor bence.. Kadın erkek eşit eşit diye bağırıp eşitliğin işimize gelince eşitliği yoksaymamalıyız.. Neyse yanlış bişey söylediysem özür dilerim :34:

bence mutlaka kadın da el atmalı hesaba. ben erkek arkadaşımla yemeğe çıktığımda özellikle yaşadığım şehre davet etmiş olduğum için hemen ben davrandım. sakın karışma hesaba dedim. kabul etti. ayrıca onun da çok hoşuna gitti. normalde de başka zamanlarda ödemeyi teklif ederdim. ısrarcı olduğumu bildiği için bir bakardım lavabo bahanesiyle kendisi ödemeye gitmiş. ne o ne ben para hesabı yapmazdık. bir köşede durup devamlı erkeğim ödemesini beklemek doğru değil. tabi her seferinde hesabın kadının ödemesinin de doğru olmadığı gibi. o anki akışa bırakıp yerine göre davranmalı

Bana bütün hesapların hep kadın yada erkek tarafından ödenmesi çok tuhaf geliyor :44: sonuçta birlikte birr seyler yapılıyor neden sürekli aynı kişi ödesin.. Ben asla buna izin vermem yani herşeyi onun üstüne yıkmam içim el vermez hem de kendimi ezik hissederim... Bir taraf calışmıyordur belki o zmn da cılkını cıkarmamak kaydı ile hesabı sürekli aynı kişi öder ki ben çalışmıyor olsam 1-2 en çok 3 defa ödetirim valla 4. ye dısarı cıkmam evde otururum :31: allah işsiz güçsüz bırakmasın rabbim

.

iyi de sevgilime gökten para yagmiyor ya, o da ögrenci bende :19:

üc o öder bi ben öderim :51: elinden gelse hic ödetmez, evlenince elimi etegimi cekerim ama ödemekten :51:

suan zaten askerde :43:

.

Son düzenleme:
Bazen hesabı ben ödüyorum. Eşimin kredi kartları ve cüzdanı bende olduğu zaman :))))

kızlar bende bununla ilgili forum açmayı düşünüyordum.Ancak bu durumdan beni çok rahatsızım sizinle paylaşmak istiyorum bana lütfen yorumlarınızı yazın...

Erkek arkadaşım son zamanlarda çok parasal konuya girmeye başladı bir ödemem oluncam ne kadar ödiceksin diye soruyor sonrada off çok paraymış diyor bir yere gidiyoruz ben hesabı ödemeye kalkınca bana hiç dur demiyor kendisi geride duruyor bana bir kere dese dur ben öderim diye canımı yesin ben hep ödemeye kalkarım gücüme gitmez ama arkamda durup hesabı benim ödememi beklemesi beni çok rahatsız ediyor.geçenlerde yetiştiremedim cüzdanımı çıkarmayı dediki ben ödedim acele davransaydın dedi şok oldum..tabiki hep ben ödemeiyorum o ödüyor ama ödiceğim zamnlarda son zamnlarda da ben hep ödemeye kalkıyorum şimdi bu durumdada bir şey yemek istemiyorum ona bu konuda güvenemiyorum yarın evleneceğiz kirada oturacağız çok güvensizim bu konuda çokkkk

Son düzenleme:
Genelde sevgilim öder ilk başlarda ben ödüyüm falan derdim ama olurmu öyle şey derdi şimdi alıştım artık o ödüyor ama tabi yanında varmı diye soruyorum bende eğer fazla yoksa bende üstüne eklerim tabiki.

Back
X