abes mi ??

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Ya şimdi karışık biraz ama anlatmaya çalışacağım. Benim yakın bu kiz arkadaşım var . Evli. Ben bekar iken onun esinin bi arkadasi ile evlilik amaçlı sadece 1 kere görüştüm. En fazla 1 hafta konuştuk zaten elimi bile tutmadı öyle söyleyeyim.
Neyse sonra ben bunu istemedim ve şimdiki eşim çıktı karşıma. Eşimle evlendim. Şimdi bu kızla ve eşi ile görüşme durumumuz var. Yani kiz arkadasim, onun eşi ben ve benim eşim yemeğe gideceğiz .
Eşi ile fazla samimiyetim yok ama sizce bu durumu eşime soylemeli miyim ?
Hani onun arkadaşı ile 1 kere kahve icmistim diye. O arkadaşı ile 4 yıldır hiç gorusmedim . Eşimi saf yerine mi koyuyorum soylemezsem,? Hani 3 umuz biliyoruz ama o bilmiyor.
Ne bileyim bi tuhaf oldum... önemli bişey değildi zaten dedim ya 1 kere kahve içtik o. O çocukta evlenmiş bile olabilir hiç bilmiyorum açıkçası.
Sizce eşime söylemeli mi yim
Onlar böyle bişeyi ima etmezler sanmıyorum.
Ama şimdi onlarla görüşmemiz ters bi durum mu

çok gereksiz ne diyecek arkadaşın aaa biz senin karına sevgili ayarladık mı dıyecekler
ayrıca eşinin gözünde onlar karıma erkek ayarlayan çift olarak görünür
hem arkadaşlarından olursun hem eşinle aran açılır

hiç bulandırma suyu.
konu açılırsa da söylemeye gerek bile görmedim.
okadar önemsiz yani dersin.
onlar da eşşek değilse açmasınlar o konuyu.
başka konu mu kalmadı.

bence gerek yok.. 4sene önce eşinizin hayatınıza gireceği belli değilken yaptığınız bir görüşme..
öğrenirse de önemsiz birşey anlatma gereği duymadım dersiniz..

Ne gerek varki böyle birşeye ..

Hiiçç karıştırma bence herkes unutmuştur olayı bilee..

hiç gerek yok.. konu açılsa bile ki sanmıyorum.
öyle bişey olduğunu hatırlamıyorum bile düşün yani dersiniz..
durduk yere huzurunuzu kaçırmayın..

eşimden önce görüştüğüm erkek arkadaşımla birlikte bi evli ciftle görüşüyorduk eşimde tanıyormuş meğer o çifti yakından gelip bebeğime altın fln takmışlardı hiç lafı olmamaıştı hatta dışarıda karşılaştık ömür gelip masamıza oturup hayırlı olsun demişti o abi de aa sız tanışıyormusunuz falan demişti yalandan

Yani bazisi merak eder evlenmeden once herseyi sorar sorusturur sizin esiniz sormus muydu? Eger sorduysa sordugu zaman anlatmaniz gerekirdi.

Gecmisi beni ilgilendirmez ben benden sonrasina bakarimcilar da var eger esiniz bu gruba giriyorsa laf arasinda soyleyiverirsiniz onemsizligini vurgulayarak.

Ben olsam ( benim esim kurcaladi herseyi ) aman bu manyaklarin bir arkadasi var beni onunla basgoz edeceklerdi de ben begenmedim cocugu onemli birsey degildi unutmusum bile... diyerekten kapatirdim konuyu.

Arkadaşının eşiyle mi aranda bir şeyler olmuş diye 2-3 kez okudum,daha uykum açılmadı galiba.
Görüşeceğiniz kişilerden biri değilmiş, eşine söylemene ne gerek var. Sevgili bile olmamışsınki.

Kız arkadaşının kocası söylemez bence yani ne diyebilirler ki sohbet muhabbet içinde senin eşine bi zamanlar birini ayarladık mı dicekler ikinizde mutlusunuz ağzınızın tadı kaçmasın sonra şimdiye kadar neden söylemedin der zaten dese bile 4 yıl geçmiş aradan onu mu hatırlicam daha dünkü yemeği hatırlamıyom şimdi hatırladım ve bilmen gerektiğini düşündüm dersiniz

Çok gereksiz olur. Asıl açıklama yaparsanız olmayan bir şeyi var etmiş olursunuz !!
Söylemeyin bir şey..

Ya ne kadar ince düşüncelisin maşallah takdir ettim.. söyleme bence en ufak bi imada bulunurlursa ki bulunmazlar diyosun eve dönünce 'ben bile unutmuşum şöyle bi olay olmuştu' dersin
Tamam canım öyle yapacağım. .
Normal olması gereken bişeyi düşündüm bence nasıl ince düşünceli oldim :) Sağol yine de

Ben bütün kahve ictiklerimi,vicdan yapıp esime anlatmaya kalksam
Bosver, ne gerek var allasen?

Huzurunu bozma derim ben olmuş bitmiş eşinden önce şimdi ona anlatırsan güven sorunu olur acaba başka neler saklıyor benden diye düşünür. Dinimizdede böyle eğer eşinden önce olan bi durum varsa eşine söylemiyceksinki huzurunuz kaçmasın. Eşinin nasıl tepki vericeğini bilemezsin,ayrıca eşin sana söyledimi ben senden önce şu kadar kızlar buluştum gezdim tozdum diye??

Örneğin benim çevremde bu muhabbet yapılır

Biz X i arkadaşım y ile tanıştırdık ama senin X çocuğu reddetti seninle evlenecekmiş de ondan reddetmiş şeklinde yarı şaka yarı ciddi konuşulurr

Hatta o da sonra gitti şurdan bir kız buldu evlendi vs vs

O nedenle konu sahibi arkadaşını ve eşini bilen sensin ona göre gereksiz bir gerginlik olacaksa anlat bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…