- 25 Ocak 2023
- 78
- -4
- 1
- 27
- Konu Sahibi zerdacicegi
-
Ablacım çok teşekkür ederim. İş bilgileri için ev adresimi almıştı. Başvuru yapmıştım. Evime gelmez demi .Olabilir benim.de başıma geldi ama.farkli bir ülkedendi ve asla korkma yanındayım ablan olarak.numarani değiştir sosyal medyani kapat
suçlamadım.bide allah aşkına neyin iftirası.töve est...konuda çok eksik nokta var.elinde bişeyler varmışta konu namus noktasına gelmiş gibi.kadınsıznız siz .dik durun.erkek milletine papuç bırakmayın.arayın polisi.Mesajlar var elimde kanıt olsun diye ben kendisine asla yanlış bir kelime kullanmadım. O da bana bacım diyordu .Ben yanlış bir şey yapmadım. O insan benden 25 yaş büyük çocuğu yaşındayım. Lütfen insanları suçlamayın. Bu yaptığınız iftiraya giriyor.
Bu kadar gerilmeyin. Annenize anlatın bu durumu babanız bu kadar ketum sert bir insansa.Almanyada yaşıyor. Ama sürekli gelecem görürsün sen diyor .İş ilanı vasıtasıyla tanıştım. Fotoğraflarımı atıp duruyor.Benimle evlen diyor.Babam yaşındasın senin çocukların yaşındayım diyorum anlamıyor. Şikayet edersem babam duymaz mı? O zaman cidden sonum olur. Babam anlamadan dinlemeden öldürür beni.
Yok ablam korkmaAblacım çok teşekkür ederim. İş bilgileri için ev adresimi almıştı. Başvuru yapmıştım. Evime gelmez demi .
Para gönderdi ama yemin ederim asla almadım.Geri gönderdim.Ben anamın babamın parasını yemem.Bana iş konusunda yardımcı olmak istedi.Türkiye şartlarında yaşamak zor herkes yurtdışına gidiyor ben de heves ettim iş ilanları sayfasına yazdım ordan tanıştım.Zaten parasını yemediğim için diğer kadınlardan farklı görüyormuş beni onlar gibi değilmişim.Almanya da yaşayan adam senin ev adresini needen biliyor?
49 yaşında bir adamla işin ne?
Para falan mı aldın bu adamdan?
Biraz açıkla bize bu durumu da ona göre yorum yapalım
Kesinlikle. Korkutarak aklınca sindirecek istediğini yaptıracak.Ablacım bi b.k yiyemez. Babana güzelce anlatırsın "Bu kart horoz ağzına kılığına bakmadan bana göz koymuş, rahatsız ediyor, hiç tipinin haline bakmıyor, babam yaşta kart horoz. Ben kimim o kim Allah aşkına. Kendi kendine gelin güvey olmuş amca. Dil altı hapını almaya takati yok, 20lik kız kovalıyor." diye iyi bi göm. Korkma, korkundan beslenir bu sapıklar.
24 yaşında bekarım abi dediğim insan da 49 yaşında dul.Bana bacım kardeşim diyordu.Ben de hep ona abi diyordum.Hayatımda kimse yoktu daha sonra sevgilim oldu.Abi dediğim insanla iletişimi kesebilmek için sevgilim olduğunu bir daha konuşmamamız gerektiğini söyledim. Kendisi bu durumu kabullenemedi.Benim onunla sevgili olduğumu ve ona ihanet ettiğimi iddaa ediyor.Ve beni tehdit ediyor babamla gelip konuşacakmış .Onun yüzünden erkek arkadaşımla ayrılmak zorunda kaldım. Ama ona sözlendim diye yalan söyledim.Sırf peşimi bıraksın diye ama adam sülük gibi yapıştı bana. Evlensen de umrumda değil peşini bırakmayacağım diyor.Engelledim ama farklı numaralardan arayıp yazıyor. Evimin adresini biliyor korkuyorum babama bir şey derse babam beni yaşatmaz öldürür. Gerçekten kan dökülür babam namus bekçisi bir adam beni dinlemez bile .Napacam ben lütfen yardım edin bana.Psikolojim bozuldu intiharı düşünüyorum.
Para gönderdi ama yemin ederim asla almadım.Geri gönderdim.Ben anamın babamın parasını yemem.Bana iş konusunda yardımcı olmak istedi.Türkiye şartlarında yaşamak zor herkes yurtdışına gidiyor ben de heves ettim iş ilanları sayfasına yazdım ordan tanıştım.Zaten parasını yemediğim için diğer kadınlardan farklı görüyormuş beni onlar gibi değilmişim.
Psikolojim bozuldu abla onun yüzünden erkek arkadaşımdan ayrılmak zorunda kaldım aşırı kıskanç biriydi o da bana inanmaz beni suçlardı bu yüzden benden soğusun diye kötü davrandım nefret etti benden onun yüzünden ilişkim de bitti çocuk iyi biriydi mutluydum şimdi çok mutsuzum büyük konuşmayayım ama artık kimseyi alamam hayatıma abi kardeş diyorsun insanlar neler yapıyor.Cidden insanlar çok kötü varlıklar.Yok ablam korkma
Ablacım tamam niyetin iyiymiş de bi şekilde gereksiz bi muhabbete girmişsin adamla. Adamın yaptığı zaten şerefsizlik ama bu da sana ders olsun sosyal medya sandığımızdan daha tehlikeli bir yer. Karşımızdaki bizim kadar iyi niyetli olmayabilirPara gönderdi ama yemin ederim asla almadım.Geri gönderdim.Ben anamın babamın parasını yemem.Bana iş konusunda yardımcı olmak istedi.Türkiye şartlarında yaşamak zor herkes yurtdışına gidiyor ben de heves ettim iş ilanları sayfasına yazdım ordan tanıştım.Zaten parasını yemediğim için diğer kadınlardan farklı görüyormuş beni onlar gibi değilmişim.
Psikolojim bozuldu abla onun yüzünden erkek arkadaşımdan ayrılmak zorunda kaldım aşırı kıskanç biriydi o da bana inanmaz beni suçlardı bu yüzden benden soğusun diye kötü davrandım nefret etti benden onun yüzünden ilişkim de bitti çocuk iyi biriydi mutluydum şimdi çok mutsuzum büyük konuşmayayım ama artık kimseyi alamam hayatıma abi kardeş diyorsun insanlar neler yapıyor.Cidden insanlar çok kötü varlıklar.
Okuyormusun, şehir dışında samimi olduğun akraban var mı? O adresten uzunca bir süreliğine uzaklaş, eğitim için yada en kolayı akrabalarının yanında uzun bir süre kal. Bu arada kesinlikle telefonunu değiştir, kendi adına hat çıkarma, başkasının adına çıkar. Sosyal medya hesaplarını tamamen kapat, meraklı biri olma, gençsin ama macera peşinde koşarak ancak ve ancak hatalar silsilesi oluşturursun başına, hayatı güzel yaşamak istiyorsan kimseyle sosyal medyadan, konuşma gruplarından vs. yazışma, resim gönderme, hayatınla ilgili detay verme(adresin gibi)24 yaşında bekarım abi dediğim insan da 49 yaşında dul.Bana bacım kardeşim diyordu.Ben de hep ona abi diyordum.Hayatımda kimse yoktu daha sonra sevgilim oldu.Abi dediğim insanla iletişimi kesebilmek için sevgilim olduğunu bir daha konuşmamamız gerektiğini söyledim. Kendisi bu durumu kabullenemedi.Benim onunla sevgili olduğumu ve ona ihanet ettiğimi iddaa ediyor.Ve beni tehdit ediyor babamla gelip konuşacakmış .Onun yüzünden erkek arkadaşımla ayrılmak zorunda kaldım. Ama ona sözlendim diye yalan söyledim.Sırf peşimi bıraksın diye ama adam sülük gibi yapıştı bana. Evlensen de umrumda değil peşini bırakmayacağım diyor.Engelledim ama farklı numaralardan arayıp yazıyor. Evimin adresini biliyor korkuyorum babama bir şey derse babam beni yaşatmaz öldürür. Gerçekten kan dökülür babam namus bekçisi bir adam beni dinlemez bile .Napacam ben lütfen yardım edin bana.Psikolojim bozuldu intiharı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?