Abi dediğim insan bana aşık olduğunu söylüyor ve peşimi bırakmıyor. Ondan nasıl kurtulabilirim?

Olabilir benim.de başıma geldi ama.farkli bir ülkedendi ve asla korkma yanındayım ablan olarak.numarani değiştir sosyal medyani kapat
Ablacım çok teşekkür ederim. İş bilgileri için ev adresimi almıştı. Başvuru yapmıştım. Evime gelmez demi .

suçlamadım.bide allah aşkına neyin iftirası.töve est...konuda çok eksik nokta var.elinde bişeyler varmışta konu namus noktasına gelmiş gibi.kadınsıznız siz .dik durun.erkek milletine papuç bırakmayın.arayın polisi.

Bu kadar gerilmeyin. Annenize anlatın bu durumu babanız bu kadar ketum sert bir insansa.
Farklı ülkelerdesiniz adam Almanya'da.
Sırf babanıza bunu anlatmak için mi gelecek yani? Adama bak kart zampara.
Sizin tecrubesizliginizden faydalanıyor. Korkmayın. Iletisime gecmeyin. Caninizi cok sikarsa ailenizden birine bu durumu anlatın.

Ablacım bi b.k yiyemez. Babana güzelce anlatırsın "Bu kart horoz ağzına kılığına bakmadan bana göz koymuş, rahatsız ediyor, hiç tipinin haline bakmıyor, babam yaşta kart horoz. Ben kimim o kim Allah aşkına. Kendi kendine gelin güvey olmuş amca. Dil altı hapını almaya takati yok, 20lik kız kovalıyor." diye iyi bi göm. Korkma, korkundan beslenir bu sapıklar.

Almanya da yaşayan adam senin ev adresini needen biliyor?
49 yaşında bir adamla işin ne?
Para falan mı aldın bu adamdan?
Biraz açıkla bize bu durumu da ona göre yorum yapalım
Para gönderdi ama yemin ederim asla almadım.Geri gönderdim.Ben anamın babamın parasını yemem.Bana iş konusunda yardımcı olmak istedi.Türkiye şartlarında yaşamak zor herkes yurtdışına gidiyor ben de heves ettim iş ilanları sayfasına yazdım ordan tanıştım.Zaten parasını yemediğim için diğer kadınlardan farklı görüyormuş beni onlar gibi değilmişim.

Kesinlikle. Korkutarak aklınca sindirecek istediğini yaptıracak.

Hikayenizde boşluklar olduğunu hissettim. Bu adam paranoyak değilse neden sevgili olduğunuzu düşünsün? Hadi sevgiliniz değildi paranoyaktı o zaman ailenize bu durumu rahatlıkla söylemeniz lazım. Ben bir şeyleri sakladığınızı düşünüyorum.
Diğer konuda adamı şikayet edin gizlilik kararı aldırın ailenize gitmesini istemediğinizi belirtin

İbanını nasıl aldı

Bu sapık abiye ne gibi bir ortamda abi diyordunuz, yani nereden tanıyorsunuz?
Aileniz tanımıyor mu? Ne demek babam beni öldürür yahu?
Bir adamın kızına sapık musallat olacak da, baba kalkıp kızını savunmayacak?
En taş kalpli olan bile yapmaz bu dediğinizi. Bence şu an psikolojik olarak aşırı yıpranmış olduğunuz için sağlıklı düşünemiyorsunuz. Belki bir iki kızar bağırır ama sizi korur muhakkak. Başka aile ferdi yok mu daha aklıselim ve ılımlı yaklaşacak biri? Hayatta sadece babanız mı var?
Kuzen, kardeş, abi, amca vs birine mutlaka anlatmak zorundasınız.
Ayrıca o sapığı mutlaka şikayet edin. Siz korktukça cesaret bulacaktır.

Hemen ailene anlat neden ailene anlatmıyorsun? Bu adam gelir kapınıza dayanır iftirada atar her şeyi yapar. Ailene anlat ki saçma sapan şeyler duymasınlar ve sonra hemen şikayet et bu adamı. Ahlaksız çocuğu yaşındaki kızdan ne istiyor pis sapık. Böylelerinin organını kesip eline vereceksin bakalım o zamanda ben senin peşini bırakmam diyebiliyor mu ş***** köpek

Yok ablam korkma
Psikolojim bozuldu abla onun yüzünden erkek arkadaşımdan ayrılmak zorunda kaldım aşırı kıskanç biriydi o da bana inanmaz beni suçlardı bu yüzden benden soğusun diye kötü davrandım nefret etti benden onun yüzünden ilişkim de bitti çocuk iyi biriydi mutluydum şimdi çok mutsuzum büyük konuşmayayım ama artık kimseyi alamam hayatıma abi kardeş diyorsun insanlar neler yapıyor.Cidden insanlar çok kötü varlıklar.

Babanın da gözünü korkutmak kolay, "üstüme gelirseniz polise giderim sığınma evine yerleştirirler, ele güne rezil olursunuz, o yüzden mecbur arkamda duracak beni kart horoza yedirmeyeceksin." Bu kadar. Korkma.

Ablacım tamam niyetin iyiymiş de bi şekilde gereksiz bi muhabbete girmişsin adamla. Adamın yaptığı zaten şerefsizlik ama bu da sana ders olsun sosyal medya sandığımızdan daha tehlikeli bir yer. Karşımızdaki bizim kadar iyi niyetli olmayabilir

Sana yardımcı olmayı isterim ama biraz daha anlatman gerek. Adam yurtdışında yaşıyormuş. Hakkında burda adli bir işlem yapılırsa havalimanında ülkeye girdiği gibi alınır. Ailenin haberi falan olmaz. Hatta yurtdışında olduğundan adamın bile haberi olmaz. Ancak adli makamlara başvuru yaparsan sana burda sorulan soruları soracaklar.

Yurtdışında yaşayan adamla neyin iş başvurusunu yaptın mesela? Yurtdışına mı gitmeye çalıştın? İş başvurusunda cvde bir vesikalık olur onun dışında foto almaz. Adamda neden foton var? Nerden buldun bu adamı? Sevgili yapınca adamla iletişimi kesmek istedim diyosun. İş için konuştuğun adamla neden sevgili yapınca iletişimini kesiyosun ne alaka zaten iş için konuşuyomuşsun?

Adam para yolladı ama almadım diyosun. İbanını vermişsin işte para istemiyosan neden ibanını veresin?

Tamam önce sakin ol. Senin böyle paniklediğini hissederse daha çok üstüne gelir. Pabuç bırakmayacaksın bu adama gidip şikayetçi olacaksın. Böyleleri ancak bundan anlar

Okuyormusun, şehir dışında samimi olduğun akraban var mı? O adresten uzunca bir süreliğine uzaklaş, eğitim için yada en kolayı akrabalarının yanında uzun bir süre kal. Bu arada kesinlikle telefonunu değiştir, kendi adına hat çıkarma, başkasının adına çıkar. Sosyal medya hesaplarını tamamen kapat, meraklı biri olma, gençsin ama macera peşinde koşarak ancak ve ancak hatalar silsilesi oluşturursun başına, hayatı güzel yaşamak istiyorsan kimseyle sosyal medyadan, konuşma gruplarından vs. yazışma, resim gönderme, hayatınla ilgili detay verme(adresin gibi)
Kaliteli ortamlarda bir iki tane kaliteli arkadaşların olsun, ona göre de düzgün kişilikli erkek arkadaşların olur.
Kim olursa olsun bir kadın yabancılara karşı her zaman seviyeli bir çizgi çizmeli ve istemediği kimse o çizgi içine girmemeli.
Bu adamla nasıl, nerede, niçin, neden sorularını sormayacağım, belli ki bir açık kapı aralanmış ve bu dangalak adam sapıklık peşinde. Başka bişey bilimeme gerek yok. Yukarda bahsettiğim şeyleri hemen uygula, kades uygulamasını mutlaka telefonuna indir ama

Adamdaki tezgaha bak yurtdışı iş ilanı veriyor sonra cv den iletişim bilgilerini alıyor iş için muhabbete giriyor sonra tehdit ediyor bunu siber suçlara yazsakmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…