Abi dediğim insan bana aşık olduğunu söylüyor ve peşimi bırakmıyor. Ondan nasıl kurtulabilirim?

Asla iftira olarak demiyorum ama bu abi bacı lafları muhafazakar erkeklerin kadınların oyunu komple, sevgili olmadan sevgili gibi yakınlık gösteriyorlar bu laflara sığınarak. Farkında olmayabilirsiniz ama genelde böyle oluyor bu olaylar. Öz abiniz olmayan insanlarla abi - kardeş ilişkisine girmemeniz sizin için daha güvenli olur. Bunlar hiçbir güvenirliği olmayan durumlar.

İkinci olarak ailenizden de adamdan da korkunuz gerçekçi gelmedi, adam Almanya'da, aranızda bir şey geçmemiş. Kalkıp gelme ihtimali çok düşük. Sizi tehdit ederek korkutmaya ve iletişimi sürdürmeye, kendisine muhtaç etmeye çalışıyor. Sosyal medya hesaplarınızı kapatın (ya da adamı her yerden engelleyin ama kapatmak daha garanti), numaranızı değiştirin, adamın hiçbir mesajına asla cevap vermeyin. Kaybolur gider. Ha ama adamın elinde yüzünüzün göründüğü uygunsuz fotoğraflar vb. varsa o zaman biraz daha uğraşmak gerekebilir. Anlattığınız olay çok boş yani, Almanya'da bir adam abi-bacı şeklinde mesajlaştınız diye bu adam sizi nasıl/ne ile tehdit edebiliyor? Babanız neye kızacak? Cidden anlattığınız kadarsa hiç umursamayın adamın tehditlerini.

Korktukça daha fazla hata yaparsınız. Korkmayın. Adam korkunuzdan faydalanarak sizi tehdit edip kötü duruma düşürmeye çalışır. Bu yüzden ailelere çocuğunuz ne hata yaparsa yapsın yanında olun diyorum. Ailem beni öldürür diyen çocuk hata üzerine hata yapıyor. Aileniz sizi öldürecek olsa bile öldürmezlermiş gibi düşünerek hareket edin.

Yani çözümün bumu cidden
Muhtemelen boş sallıyor
ama eyleme dökme ihtimalinide göz ardı etmemek lazım
Önce bir iletişim kanallarını kapat hala bir yol bulup uzatırsa babana anlat ve şikayetçi olun
Başka çarem yok bir tek numaram var sosyal medya kullanmıyorum numarasını engelledim farklı farklı numaralardan arayıp mesaj atıyor kurtulamıyorum ondan onun yüzünden erkek arkadaşımdan ayrıldım

O zaman korkma kimseden babandan da korkma hiç bir şey yapmaz . Dağ ayısı mı baban dinlemeden etmeden öyle kolay mı evladını öldürmek . Siz panik olmuşsunuz içinizdeki korkulardan ötürü ama sakinleşin bir derin nefes alın. Korkmayın Allah aşkına babanız hayatında kaç can aldı kaç kere katil oldu. Karşı tarafa da korktuğunuzu belli etmeyin salak mısın sen abi ne yapıyorsan yap buyur gel .gel de boyunun ölçüsünü al .babam seni doğrar önüme atar diyin.söylemeyin babanızdan korktuğunuzu.bakın o zaman kuyruğu nasıl kıstırıyor.
biz yabancı insanlarız konu kapanır unuturuz bizden çekinip eksik anlatmıyorsunuz değil mi? adama nude foto video yollamadıysanız tehdit edeceği bir şey de yok sakin olun

Öyle mi yapayım sizce işe yarar mı ? Babam duymadan onu şikayet edebilir miyim? Ama hırs yapıp evime gelirse.Babam beni öldürür cidden yaşatmaz.
Yorumlari neden okumuyorsunuz? İlk sayfada yazmışlar ya evinize tebligat gelmeden şikayette bulunabileceğinizi. Okuyun bence bir.

Sakın! asla intiharı düşünmeyin. Ortada saçma sapan bir tehditten başka hicbir şey yok. Adamın geleceğini zerre düşünmüyorum. Beyinsiz sadece sizi korkutup şantajla tehditle sevgili olmanızı sağlamak istiyor. Asla iletişime geçmeyin.
Ailenizden de bu kadar korkmayın. Anlattiğinıza göre adamla duygusal bir iletisiminiz olmamış.

Siz sevgili olmadınız diye taa Almanya'dan kalkıp evinize gelip babanızla konuşacak öyle mi ? Aşırı saçma bir durum. Mantıklı düşünseniz anlayacaksınız.Gelemez. Sizi sadece korkutmaya çalışıyor

Başka çarem yok bir tek numaram var sosyal medya kullanmıyorum numarasını engelledim farklı farklı numaralardan arayıp mesaj atıyor kurtulamıyorum ondan onun yüzünden erkek arkadaşımdan ayrıldım
Erkek arkadaşın da sağlıklı bir tip değil. Sana iftira atmış erkek doktora gittin diye. Zaten ayrılmalıydın. Ayhhhh

Babam burnumdan getirir telefonu elimden alır eve hapseder dışarı bırakmaz odasında tüfek var sıkar kafama daha önce dedi biri yüzünden ayağıma gelirsen dinlemem öldürürüm diye ben nasıl babama diyeyim

Erkek doktora gittim diye iftira attı ne demek ya? Siz de karşısında namusunuzu mu savundunuz ezilip büzülerek? Böyle adamlara bu lafları etme hakkını nasıl verirsiniz. Siz böyle yaparsanız adamlar tabi ki kendilerinde iftira atacak, tehdit edecek, gittiğiniz doktora kadar karışacak gücü bulurlar. Siz kendinizi evdeki paçavra gibi bir konuma koyuyorsunuz böyle saçma sapan, geri kafalı sığırlarla birlikte olarak. Hayır, erkek doktora gitmek dinen de uygun, mantıken de uygun. Adam buna nasıl laf edebilir? Buna laf edecek birini mumla mı arayıp buldunuz? Ciddi sorunlarınız var.

Öyle mi yapayım sizce işe yarar mı ? Babam duymadan onu şikayet edebilir miyim? Ama hırs yapıp evime gelirse.Babam beni öldürür cidden yaşatmaz.
Eğer bu şekilde yazmaya devam edersen, savcılığa suç duyurusunda bulunuyorum.

Ülkeye girmeden hava alanından polisle karokala gidersin, orda görüşürüz deyin. Teksas mi burası? kansıza bak hele

Bu tipler korkanlari sever. Lisede rehber öğretmenler bı kızdan bahsetmişti. Kız bı çocukla sevgili oluyor, çocuk " günlüğü okumak istiyorum seni daha iyi tanımak için" diyor

Kız günlüğü verince-" bütün sırlarını ailene anlatırım " benimle birlikte olacaksın " diyor.

Korkup kabul ediyor kız. Bu sefer çıplak fotoğraflarıni çekiyor.

" İstediğim adamlarla yatmazsan ailene gönderirim" diyor.

Artık kız son çare rehber öğretmene anlatıyor. Okul aile ile kızı fuhuş batağına düşmekten kurtarıyorlar.

Erkek arkadaşın da sağlıklı bir tip değil. Sana iftira atmış erkek doktora gittin diye. Zaten ayrılmalıydın. Ayhhhh
Evet o iyi bir insan olsaydı erkek doktora gittim diye üzerime iftira atmazdı göğsüm ağrıyordu doktora gittim doktor erkek diye elletiyorsun dedi bana namusuma laf etti affedemiyorum aklıma geldikçe onun da babamdan farkı yokmuş

Benim aklıma yatmayan bir konu var burda. Ben özel sektör çalışanıyım iş için erkek/kadın her yaştan müşteri ile uzun süreli telefon irtibatımız oluyor. Ancak bu süreçte X Bey diye hep etmeyi asla bırakmam. İşim bitince de telefon numaralarını silerim iletişimimiz kopar.
Müşteri telefonlarını 7/24 açmam. Sonuçta benim de bir hayatım var. Beni gece saatinde arayan/mesaj atan müşteriye sabah dönüş yaparım. Siz 2 sene zarfında bu adamla düzenli mesajlaşmışsınız anladığım kadarıyla. Adam da biz sevgiliyiz diyor size.

Sende de bir sıkıntı olduğunun farkında mısın? Erkek doktoruna gittin diye sana iftira atan adamla ne işin var? Sorulan hiçbir mantıklı soruya cevap vermiyosun.

Adamla 2 sene ne konuştun Allah aşkına? 2 sene konuştuk diyorsun. Adamdan para almışsın ama istemedim diyosun. Para istemediysen adama neden ibanını verdin diyorum cevap yok. İş için tanıştığın adamda neden fotoların var diyoruz cevap yok.

Neyse artık yapmışsın hata. Bundan sonra sana ders olsun internette tanıştığın insanlara kişisel bilgilerini verme. Yukarda bin kişi söyledi adamı şikayet edersen havalimanında alırlar zaten daha ülkeye giremeden. Telefon numaranı da değiştir ulaşamasın sana.

Sen niye babana muhtaçsın, niye babandan böyle korkuyorsun ki? Neden kendi hayatın olmasın? Neden seni tehdit edenlere karşı kendin ayakta durmayasın? Neden elin adamı seni 5 yaşındaymışsın gibi babanla korkutuyor? Bu Almanya'daki adama nasıl bir koz verdin? Ona da mı babam beni vurur dedin? Böyle dersen adam tabi ki bunu kullanır. Bu zihniyetten kurtulman lazım acilen yoksa daha çok zor duruma düşersin. Dediklerimi yapıp adamı sil, ailen arkandaymış gibi davran.

Başta iyiydi böyle düşünceleri olduğunu doktora gidince öğrendim onun da babamdan farkı yokmuş göğsüm ağrıyordu erkek doktora gittim diye doktora elletiyorsun dedi bana namusuma laf etti affedemiyorum aklıma geldikçe

Babana söyle demiyorum ben. Boş tehdit bu kadar korkma diyorum. Adam tecrubesizliginizden faydalaniyor diyorum. Tehditlerini takma. Gelemez gelip ne diyecek ? Sizinle yuzyuze gorusmemis ki. Adam farkli bir ülkede. Andaval nasıl bir kafadaysa sizi böyle elinde tutacağını düşünüyor. Mantıklı düşünün kendinizi kapana kısılmış hissedecek ne olabilir elinde ? Yok diyorsunuz zaten.

Adam tehdit ederek ne elde etmeye çalışıyor. Para istemiyor, zaten bir ilişkiniz olmadığını iddia ediyorsunuz, para almadım diyorsunuz, fotoğrafların detaylarından bahsetmiyorsunuz. Öyleyse neden tehdit ediyor. Demek ki elinde kozlar var. Ben nedense adamdan para aldığınızı düşünüyorum. Eğer öyle birşey yaptıysanız parasını gönderin. Dediğiniz kadar masumsanız korkacak birşey yok. Ya aile büyüklerinize söyleyeceksiniz ya da polise gideceksiniz. Siz korktukça adam üstünüze gelmeye devam edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…