- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi december90
-
Ben birşey anlamadım
Annen baban birşey demiyorsa abine laf düşmez diyerekten ortalama bi yorum yapayım bari.
Peki cidden şizofren hastası mı bence bu önemli bir sorun.
başta kabul edip sonradan kesin bir dille hayır dediğine göre bence abin bu çocuk hakkında size söyleyemedigi önemli birşey öğrenmiş olmalı
babamda öyle söylüyor ama bir delilik yapmasndan korkuyoruz.
.
iyice arastırmadan hemen neden nişan yapılıyor ki......biraz daha bekleselerdi en azından abin sakinleşene kadar....
Niye abin külhanbeyi mi ?
Ne yapabilir yani
Ablan seviyorsa eminse abine mutluluklar dilemek düşer
O evlenirken, ablan yengeni beğenmese abin evlenmeyecekmiydi sanki
Abin kıskanıyor olabilir mi? Yakın arkadaşıymış diyosun ama abinde sanırım kıskançlık var. Ayrıca hangi devirdeyiz yani, anne baba birşey demiyor ama abi karşı.
Orası öyle tabi..dün gitmiş çocuğu dövmüş ,çocuk elini bile kaldırmamış ..saygı duymuş sevgilimin abisi diye.
Çocuk ta pek sabırlıymış
Ben olsam karşılık verirdim herhalde
Ne yapmışım ki, kardeşini sevmişim evlenmek istemişim.. Suç mu bu.. Kardeşi de beni seviyorken üstelik..
Bana çok garip geldi
Bence bu işte bir iş var, senin bile bilmediğin..
Merhaba kızlar,
o çocuk şizofren hastasıymış , ben kardeşimi ,eşimi ona emanet ettim o benim kardeşime yan gözle baktı ,şıpsevdi ,3 gün sonra başkasını sever felan diyormuş.olmaz felan diyor .
Merhaba kızlar,
Ablam evliliği hiç düşünmezken biri hayatına girdi,uzaktan akrabalık var çocukla ,ablam evlenmeden önce seviyoröuş ama ablama açılamamış,
Aileler biliyordu çocuğun dedesine gidildi konuşuldu herkes bu evliliği onaylıyordu .bir tek abim bilmiyordu, abiminde en yakın arkadaşı bu çocuk.Abimle babam pazartesi günü konuşmuşlardı abim ilk başta fazla tepki göstermediydi normaldı.
Perşembeden beri delirmiş durumda abim olmaz diyor başka bişey demiyor,Abimin eşinin gözüne uyku girmemiş artık annenlerle konuşacağım demiş,onlar imza atsın nikahta öldürürüm ikisinide diyormuş kafayı yemiş durumda.
Cuma akşamı ailesi geldi bize konuşuldu cumartesi günü çarşıya çıkıldı alışveriş yapıldı.
Cumartesi akşamı tamam evlensinler,ama beni tanımasınlar demişti.Pazar sabahı ise dışarı çıkmış çağırdı bizi abim , Annem tek tek anlatmış niye karşısın seviyorlar birbirlerini diyor ,abim ise yok bu iş olmaz bitti o iş diyormuş .o çocuk şizofren hastasıymış , ben kardeşimi ,eşimi ona emanet ettim o benim kardeşime yan gözle baktı ,şıpsevdi ,3 gün sonra başkasını sever felan diyormuş.olmaz felan diyor .
Abim ile bu çocuğun iki orak arkadaşları var,babama diyorlar ki çok iyi çocuk kendi halinde çocuk diyormuş.abim ise başka türlü söylüyor bize.hatta bir arkadaşı biz bilseydik senin kardeşin olduğunu bu işi oldurmazdık felan diyormuş ama ablam tel.de sevgilisyle konuşurken biz onu ikna ederiz diyorlarmış.
Abim birinin dolduruşuna geliyor olabilir mi? Veya bildiği bir şey mi var çözemedik ya işin içinden çıkamıyoruz önümüzdeki haftasonuda nişan yapılacakı. ne yapabilirz abimi nasıl ikna edebilirz kızlar yardımlarınıza ihtiyacım var.
Burayı okumadan önce bende aynı şeyi düşündüm.. Sonuçta yakın arkadaşıysa herşeyini bilir.. Psikolojisini, hayata, kızlara bakış açısını..herşeyini..
Abi haklı olablir, herşeyi anlatamadığı şeyler olablir.
Ama şuda var bekarken şıpsevdiyse karşısına düzgün bir insan çıkmadığı için öyle olablir.
Sonuçta evlenmeyi düşünmediyse o kızlara da bağlı olabilir.. :44:
Ama böylede yapınca bizi üzüyor , ne biliyorsa söylesede bizde ona göre hareket etsek..
Ablam istiyorum diyor.
il evliliğinde babm önüme çıktı benim ,ben olmaz dediydim ona ama hata yaptı bak şimdi yine hata yapıyor diyor.
Şimdi eşiyle konuşuyor ablam hep aynı şeyi söylüyormuş ona ben kardeşimi,eşimi emanet etmiştim o yan gözle bakmış diye bir dünya laf sayıyormuş..
Bir yandan haklıda olabilir diyoruz ben onunla 6 aydır samimiyim bana hep derdi evlenip ayrılmış bir çocuğu olan birini seviyorum diyormuş abime .bana yem atıyormuş ben anlamıyormuşum diyor.
Bilemedim valla yaa..
İki türlü de olablir, kıskaçlıkta olablir, gerçekten bişeyler biliyor da..
Bunu anlamnın sadece bir yolu var, onun sebebini açıklamsını beklemeniz.
Aile de kime en yakınsa o ağzını arasın, güzelce sanki ona katılıyor gibi davransın belki dökülür :44:
Abinin eşi falan mesela..
Başka türlü sorun çözülmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?