abim ablamın evlenmesine karşı çıkıyor .:(

Kıskançlık olabilir dedim ilk başta ama bu duurm evlilik yani,hani kalkıp aileden biri çocuğuna çk istediği bir şeyi alıp da ona almaması gibi bir durumda tamam evet kıskanır ama bu duurm evlilikle alakalı bir ömür boyu geçinmek için yani,sırf kıskançlık yüzünden kardeşinin mutluluğuna neden gölge düşürsünki yanlış mı düşünüyorum kızlar?

Dün abimin eşine gittim pazar gecesi çk kötü tartşmışlar bu sebeblerden dolayı onlar içinde ayrı üüzldüm zaten.ABİM kimseyle konuşmaz,çk sevdiği insanlarla konuştuk ettik ,onlarada olmaz olarak söylemiş.

Dün abimin eşiyle konuşurken abinin kimi haklı konuları var dedi..

Bende çocukta gördüğüm eksileri anlattım ona .Mesela benim yiğenim hiç babasını görmemiş bir çocuk pedagoga götürürken ablam bu konudan bahsetmiş ciddi düşünüyoruz diye ,doktor ise beraber zaman geçirsinler alışsınlar demiş.

1.GÜNÜ BERaber harika bir gün geçirmişler.2.günü ise çocuk uykususz yorgunmuş ...Benim yiğenim biraz huysuzluk yapmış çocuk ise üçümüz bir arada bir daha dışarı çıkmayalım mümkünse demiş .Bu bana çok yanlış geldi dememeliydi öyle .ki abim ve yengem dışarı çıktıklarında çocukla karşılaşmışlar abimler gittikleri yere kadar bırakmış .

arabada yeğenlerden hiç rahatlık evde durup napayım kafamı dinleyemiyorum demiş ABİMDE ŞİMDİ DİYORki bu adam yiğenlerinden kaçan insan benim yiğenime nasl katlanacak zor insan diyor. ki haklı aynı şeyi benim yanımda söylemişti

TANIŞMAYA GELDİKEN SONRA Kİ GÜN etrafındaki kim ne derse kulak asma gel bana söyle demişti .ben bundan şüphe ettim ,niye insan durduk yere böyle bir şey söylesin ki.

abim herkesi silmiş durumda ,bi beni aileden silmemiş ki o gün bize geldijklerinde göz göze geldik felan yengeme december çok sessiz gördüm ya babam sen karışma diye söyledi ya da decemberide midesini bulandıran bişeyler var dedi..

Bir çocuk yüzünden ailem dağılıyor sürekli ağlıyorum psikolojim bozuldu düşün düşün kafayı yiyorum artık robot gibiyim .Babam ben verecem deyip duruyor.

çok zor durumdayım kızlar

Ne bu hiz
Aileler cuma gunu tanisiyor
Cumartesi ne alisverisi
Haftaya ne nisani?
Birimi kovaliyor
Hele abin bu kadar karsiyken
Bir nefes alin...
Bu arada abinin en yakin arkadasiysa bu cocuk , abinin dediklerini tekrar tekrar dusunmeniz lazim.
Boyle 2gunde yakmayin ablanizin basini...

Abin haklı bence...
bugün yeğene tahammül edemiyor, hem de görgüsüz biraz.. Yarın kendi çocuğuna ablana nasıl tahammül edecek(!) yani bir sorun olsa dır dır yapıyor derse..ki çocuk çok zor büyür,sağlam sinirler ve çok çok büyük sabır göstermeyi bilmek ayrıca eşine (ablana) destek olmayı bilmesi lazım....

Abin neden kendini karar mercii gibi görüyor? Herkes tamam demiş bir tek abinin onayından geçmiyor. Ama ilginç bir şey de var ki çocuğu güvenilir bulmuyor bundan dolayı da olabilir… onun arkadaşı tanıyan o.
Peki ablan ne kadar zamandır tanıyor onu? “evet bu” diyebiliyorsa abin şöyle bir durması lazım.

yani abinden daha iyi tanıyan biri yoktur kararını bi gözden geçirin olmaz diyorsa vardır bildği..kardeşinin mutluluğuna neden engel olsunki..abinin sözlerini gözardı etmeyin bence acelee etmişler ablanlarda..ilerde sorun çıakrsa abin ben demiştim diyeblr..saygı duyun biraz..bi abi boş yere böyle birşeye karşı çıkmaz..

bizim akraba içinde de buna benzer bir olay yasandı ve kızın abisi haklı çıktı canımm... onlar iç içe herşeylerini biliyorlar. size açıklama yapamıcağı birşeydir belki..Fakat şuan mutlulular yani...
ßelkide doldurusa geliyor bunu bilemeyizki.. neden böle apar topar adım attınız ki acelesi mi var birazz bekleyin herkes bi sakinleşsin

3 aydır tanıyor..

Aslinda olay basit.
Abinin arkadasi degilmi bu? Ikisinin beraber gizli yaptiklari birsey. Aklima her türlü kötülükler geliyor, hirsizliktan tut, genelevine kadar, fantazim cesitli senaryolar sunuyor, sec sec begen ; )
Saka bir yana, abin söylüyemiyor, cünki ozaman kendinide atese atacak. Oglanda sopa yiyor karsilik vermiyor cünki suclu oldugunun farkinda. Saygi duyuyormus dayak yiyormus laf bunlar.

Ablanda az birsey akil varsa abisinin lafini dinler ve bu isi aceleye getirmez. Niye bilmiyorum, ama abinin delirmis halleri, o oglana sizofren demesi hayra alamet degil.
Belki abinin gözü önünde cok deli birsey yapti ama abinin arkadasi oldugu icin abin üstünde durmadi, ama konu kardese gelince deliye döndü iste.

Yok yok tatlim, aman aman. Anne baba anlamaz, abin o adamin icini okumustur, ablani atese atmayin.
Askiya alsin, gerekirse uzunca bir müddet. Arastirilsin. Abine yaklassin, onu konusturmaya calissin.

Bu işi geçelim lütfen.
Hangi kadın karşısında ciddi duran erkeğe karşı yamuk yapar ki nadirdir.

Erkekler kadınlara ciddiyetsiz yaklaşıyorlar sonra yine kadın suçlu oluyor.
Allah bilir o kızlara ne vaadlerde bulundu da abide böyle korkuyor.

Belki adam bu hanımın ablası nasılsa bir daha boşanamaz diye ısrar ediyor.
Büyük bir sorunu var belki o yüzden ablaya yanaşıyor.
Bu ciddiyetsizliklerin başı erkek artık kadınların suçlayıp durmayın.

bi sağlık kontorülden geçemezmi şifonzer zor bi hastalıktır mazallah yada abinn başka nedenleri olabilir

Abinizin bir bildiği var diye düşünüyorum.
Bence biraz daha beklemeli , çok aceleye getirmemekte fayda var.
Ayrıca adamın etraftan ne duyarsan duy takma gel bana sor demesi bende istifham yarattı.
Ne duyabilir ki ablanız onun hakkında.
Abiniz konuşup anlatsa belki ablanız kendi vazgeçecek.
Babnız konuşsun erkek erkeğe belki ona anlatır.
Ayrıca şizofreni çok zor bir rahatsızlık gerçekliğini araştırmakta fayda var.

Ben dün konuştum

bana adam yiğenlerime katlanamıyorum çocuk gürültüsü istemiyorum diyen bir adam bu çocuk,alkolik her gün içer,şizofren ,herkes arkasından konuşur ama yüzüne gler,canım ,bitanem de gider 2 bira ısmarlar bu böyle insan ,senin ablan ünv.mezunu işi güzel biri,çocuk ilkokul ,şöför dedi.
Baban gidip içki ısmarlayan adamlara sormuş diyor.

canim 7 ay olmus sen bu konuyu acali sonuc ne oldu? Merak ettim

[ı][sıze=3]

insaallah ablanla eniştenin arası iyidir, abin o kadar karşı çıkmış ki ürküttü beni
[/sıze]
[/ı]

çok kıskanç olması sebebiyle eniştem ufak tefek tartışmaları oluyor malesefki.

:) abim herkesin gözünde öyle bir profil çizdi ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…