- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi december90
-
Merhaba kızlar,
Ablam evliliği hiç düşünmezken biri hayatına girdi,uzaktan akrabalık var çocukla ,ablam evlenmeden önce seviyoröuş ama ablama açılamamış,
Aileler biliyordu çocuğun dedesine gidildi konuşuldu herkes bu evliliği onaylıyordu .bir tek abim bilmiyordu, abiminde en yakın arkadaşı bu çocuk.Abimle babam pazartesi günü konuşmuşlardı abim ilk başta fazla tepki göstermediydi normaldı.
Perşembeden beri delirmiş durumda abim olmaz diyor başka bişey demiyor,Abimin eşinin gözüne uyku girmemiş artık annenlerle konuşacağım demiş,onlar imza atsın nikahta öldürürüm ikisinide diyormuş kafayı yemiş durumda.
Cuma akşamı ailesi geldi bize konuşuldu cumartesi günü çarşıya çıkıldı alışveriş yapıldı.
Cumartesi akşamı tamam evlensinler,ama beni tanımasınlar demişti.Pazar sabahı ise dışarı çıkmış çağırdı bizi abim , Annem tek tek anlatmış niye karşısın seviyorlar birbirlerini diyor ,abim ise yok bu iş olmaz bitti o iş diyormuş .o çocuk şizofren hastasıymış , ben kardeşimi ,eşimi ona emanet ettim o benim kardeşime yan gözle baktı ,şıpsevdi ,3 gün sonra başkasını sever felan diyormuş.olmaz felan diyor .
Abim ile bu çocuğun iki orak arkadaşları var,babama diyorlar ki çok iyi çocuk kendi halinde çocuk diyormuş.abim ise başka türlü söylüyor bize.hatta bir arkadaşı biz bilseydik senin kardeşin olduğunu bu işi oldurmazdık felan diyormuş ama ablam tel.de sevgilisyle konuşurken biz onu ikna ederiz diyorlarmış.
Abim birinin dolduruşuna geliyor olabilir mi? Veya bildiği bir şey mi var çözemedik ya işin içinden çıkamıyoruz önümüzdeki haftasonuda nişan yapılacakı. ne yapabilirz abimi nasıl ikna edebilirz kızlar yardımlarınıza ihtiyacım var.
Merhaba kızlar,
Ablam evliliği hiç düşünmezken biri hayatına girdi,uzaktan akrabalık var çocukla ,ablam evlenmeden önce seviyoröuş ama ablama açılamamış,
Aileler biliyordu çocuğun dedesine gidildi konuşuldu herkes bu evliliği onaylıyordu .bir tek abim bilmiyordu, abiminde en yakın arkadaşı bu çocuk.Abimle babam pazartesi günü konuşmuşlardı abim ilk başta fazla tepki göstermediydi normaldı.
Perşembeden beri delirmiş durumda abim olmaz diyor başka bişey demiyor,Abimin eşinin gözüne uyku girmemiş artık annenlerle konuşacağım demiş,onlar imza atsın nikahta öldürürüm ikisinide diyormuş kafayı yemiş durumda.
Cuma akşamı ailesi geldi bize konuşuldu cumartesi günü çarşıya çıkıldı alışveriş yapıldı.
Cumartesi akşamı tamam evlensinler,ama beni tanımasınlar demişti.Pazar sabahı ise dışarı çıkmış çağırdı bizi abim , Annem tek tek anlatmış niye karşısın seviyorlar birbirlerini diyor ,abim ise yok bu iş olmaz bitti o iş diyormuş .o çocuk şizofren hastasıymış , ben kardeşimi ,eşimi ona emanet ettim o benim kardeşime yan gözle baktı ,şıpsevdi ,3 gün sonra başkasını sever felan diyormuş.olmaz felan diyor .
Abim ile bu çocuğun iki orak arkadaşları var,babama diyorlar ki çok iyi çocuk kendi halinde çocuk diyormuş.abim ise başka türlü söylüyor bize.hatta bir arkadaşı biz bilseydik senin kardeşin olduğunu bu işi oldurmazdık felan diyormuş ama ablam tel.de sevgilisyle konuşurken biz onu ikna ederiz diyorlarmış.
Abim birinin dolduruşuna geliyor olabilir mi? Veya bildiği bir şey mi var çözemedik ya işin içinden çıkamıyoruz önümüzdeki haftasonuda nişan yapılacakı. ne yapabilirz abimi nasıl ikna edebilirz kızlar yardımlarınıza ihtiyacım var.
abin neden kendini karar mercii gibi görüyor? Herkes tamam demiş bir tek abinin onayından geçmiyor. Ama ilginç bir şey de var ki çocuğu güvenilir bulmuyor bundan dolayı da olabilir… onun arkadaşı tanıyan o.
Peki ablan ne kadar zamandır tanıyor onu? “evet bu” diyebiliyorsa abin şöyle bir durması lazım.
Aynen öyle ,Bilmediğimiz bişey var ama ne olabilir söylemiyor ,gerçekten geçerli bir sebebi olsa ok tamam diyor ablam ,ama sebebini söylesin bilelim diyor.annemde bunu öfkelendiren şey ne bu kadar yani diyor ?
düşünüyoruz ama aklımıza bişey gelmiyor..
3 aydır tanıyor..
Burayı okumadan önce bende aynı şeyi düşündüm.. Sonuçta yakın arkadaşıysa herşeyini bilir.. Psikolojisini, hayata, kızlara bakış açısını..herşeyini..
Abi haklı olablir, herşeyi anlatamadığı şeyler olablir.
Ama şuda var bekarken şıpsevdiyse karşısına düzgün bir insan çıkmadığı için öyle olablir.
Sonuçta evlenmeyi düşünmediyse o kızlara da bağlı olabilir.. :44:
Merhaba kızlar,
Ben dün konuştum
bana adam yiğenlerime katlanamıyorum çocuk gürültüsü istemiyorum diyen bir adam bu çocuk,alkolik her gün içer,şizofren ,herkes arkasından konuşur ama yüzüne gler,canım ,bitanem de gider 2 bira ısmarlar bu böyle insan ,senin ablan ünv.mezunu işi güzel biri,çocuk ilkokul ,şöför dedi.
Baban gidip içki ısmarlayan adamlara sormuş diyor.
canim 7 ay olmus sen bu konuyu acali sonuc ne oldu? Merak ettim
Evlendiler 3.5 aylık evli ablam tatlım
Hayirli olsun canimAbin nasıl artık olumlu bakıyor mu?
saol canım darısı başımıza
Abim pek samimi değil , ama aynı ortamda olduklarında konuşuyorlar çok şükür eski halinden eser kalmadı .
bakalım bende neler yaşayacağız
[ı][sıze=3]
insaallah ablanla eniştenin arası iyidir, abin o kadar karşı çıkmış ki ürküttü beni[/sıze][/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?