abim askere gidiyor

hypatia1982

Guru
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2009
343
8
316
İstanbul
arkadaşlar,

benim abim tecilliydi.askere daha yeni gidecek nisanın ilk haftası.tam gün yarın belli olacak.ben şimdi size bir şey sorucam.acemiliğine gidiyor.ne kadar sürüyo bu acemilik?acemilik bittikten sonra izne geliyor tekrar herhalde.o izin ne kadar sürüyor?

acemilik yerine göre değişiyor, 1 ay da sürebilir 3 ayda, bildigim kadarıyla...
acemilikten sonra ki izinde 1 hafta ile 10 gun arası sürüyor, böyle biliyorum ben yani..
Hayırlı tezkereler olsun inşAllah cumlemiz için canım ..
turkbayragi

tşk ler kızlar net olarak o da biilmiyor.bugün belli olacak ne zaman gideceği.manisaya gidiyor.ama ben ne zaman döneceğini ve ne kadar izinli olacağını öğrenmeye çalışıyorum.

manisa da 45 gun srüyor acemilik ,,ulastırma olarak gıdıyor dımı

benım kardesım de manısa da yaptı ,oradan da Agrı'ya gitti

hala da Agrı da :gitme:

canım sen 82 lisin abin mii askere gidecekkk??
benim kardeşim henüz yeni gitti sayılır..40 günsonra kısmet se geliyor yaklaşık 3 ay acemilik sürüyor,sonrasında dağıtıma gelicek.1 hafta kadar kalıyor..ama senin abin eğer kısa dönem yapacaksa onların bildiğim kadarıyla acemilik süresi bir ay..yani bir ay sonra abinin boynuna sarılabilirsinn:1hug:

hayırlı tezkereler size de inşallahhhh....

hayırlı tezkereler canım. manisanın neresine gitcegide önemli merkezse 28 gun acemilik yapar. kısa dönemse genelde manisada kalır kıbrısa ankarayada giden olur uzun dönemse manisa her yere asker yolluyor benimki karsa düşmüştü ama şükür bitti

tşk ler kızlar.evet canım ben 82 liyim abim tecil ettirmişti 30 yaşına kadar.şimdi askere gidecek işte.45 gün sonra dönecek yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…