Abine hiç bir öneri verme.Öneriyle yürüyecek bir iş değil bu.Öneri verilecekse kıza ailesi versin o öneriyi.Hatta hiç ama hiç karışma.Abin ayrılmakla en doğru kararı vermiş aslında.Kizlar; abim kızı affetti. Nasil mi oldu ?
Kiz aramiz bir saat konusmus. Abime ikisininde hatalarini soylemis. Abim bak son kez deneyelim ben seni seviyorum sende beni ama artik bitirmek zorundaydim. Senin tutarsızlığin var sen bana soz verip ertesi zamanda ayni ayni koa donuyorsun diye...
Kizlar simdi abimle bas basa konusmak istiyorum sizce nasil öneriler vereyim bu tarz insanlarla karsilasip nasil toparlayabildiler ?
Ben abime asla kizin guvenini kirma, biraz daha yumusak ol sert olma ve kiz ayni konulara girecegi zaman mutlulukdan gelecekten bahset demeyi düşünüyorum.
Eski konum:
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/soz-atma-konusu-uzuluyoruz.1076975/
Eski konuyu okudum annemi gördüm kızda çok yıpranırsınız lafının ayarı yok ufak bir olayda ağzına geleni söyleyip sonra affet demek olmuyor maalesef. Bir söz vardır ya insanın karakteri öfke anında yaptıklarıyla belli olur diye çok doğru. Kesinlikle karışmayın abiniz yaşayacak o karar versin siz sadece kararına saygı duyun. İyi olursa Allahtan kötü olursa kuldanKizlar; abim kızı affetti. Nasil mi oldu ?
Kiz aramiz bir saat konusmus. Abime ikisininde hatalarini soylemis. Abim bak son kez deneyelim ben seni seviyorum sende beni ama artik bitirmek zorundaydim. Senin tutarsızlığin var sen bana soz verip ertesi zamanda ayni ayni koa donuyorsun diye...
Kizlar simdi abimle bas basa konusmak istiyorum sizce nasil öneriler vereyim bu tarz insanlarla karsilasip nasil toparlayabildiler ?
Ben abime asla kizin guvenini kirma, biraz daha yumusak ol sert olma ve kiz ayni konulara girecegi zaman mutlulukdan gelecekten bahset demeyi düşünüyorum.
Eski konum:
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/soz-atma-konusu-uzuluyoruz.1076975/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?