Abim Barıştı Kızlan Haber Vereyim Dedim

ayselinka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2018
16
7
1
34
Kizlar; abim kızı affetti. Nasil mi oldu ?

Kiz aramiz bir saat konusmus. Abime ikisininde hatalarini soylemis. Abim bak son kez deneyelim ben seni seviyorum sende beni ama artik bitirmek zorundaydim. Senin tutarsızlığin var sen bana soz verip ertesi zamanda ayni ayni koa donuyorsun diye...

Kizlar simdi abimle bas basa konusmak istiyorum sizce nasil öneriler vereyim bu tarz insanlarla karsilasip nasil toparlayabildiler ?

Ben abime asla kizin guvenini kirma, biraz daha yumusak ol sert olma ve kiz ayni konulara girecegi zaman mutlulukdan gelecekten bahset demeyi düşünüyorum.

Eski konum:
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/soz-atma-konusu-uzuluyoruz.1076975/

karisma en guzeli zaten abin akli basinda zaten ama sunu diyim o kizla evlenirse pisman olucak garanti çünkü kiz dengesiz nerde ne yapıcağını bilmiyor artik Allah size sabir versi sen uzaktan seyret birsey olsa kötu olan sen olursun

Eski konunuzu okudum.
Abinize öğütler veriyorsunuz da arıza olan kız, abiniz değil ki .
Kız kavgamı da edeyim, hakaretleri de yağdırayım, ilişkim de devam etsin kafasında.
Kavga etmekten zevk aldığını kendisi söylemiş.
Abiniz bıkkın ve mutsuz olmaya devam edecek gibi görünüyor.
Bence sizde bu kadar hevesli olmayın bu ilişki konusunda.
Abinizin evlilikten yana kararsız olma konusunda haklı tereddütleri var çünkü.
Kızda 2 senede değişmediyse bundan sonra değişmesi zor.

Sen birşey deme,çoluk çocuğun oyuncağı oldu evlilik.
Bunlarınki sevgi değil saplantı olmuş,hedefe ulaşıp sonra ne olursa olsun mantığı.
Kreşte evcilik oynayan çocuk zekası görüyorum şu tabloda.
Olmayacak birşey için onca zaman,onca masraf,onca çile.

Abine hiç bir öneri verme.Öneriyle yürüyecek bir iş değil bu.Öneri verilecekse kıza ailesi versin o öneriyi.Hatta hiç ama hiç karışma.Abin ayrılmakla en doğru kararı vermiş aslında.

Eski konuyu okudum annemi gördüm kızda çok yıpranırsınız lafının ayarı yok ufak bir olayda ağzına geleni söyleyip sonra affet demek olmuyor maalesef. Bir söz vardır ya insanın karakteri öfke anında yaptıklarıyla belli olur diye çok doğru. Kesinlikle karışmayın abiniz yaşayacak o karar versin siz sadece kararına saygı duyun. İyi olursa Allahtan kötü olursa kuldan

Abinizin yerinde ilk sizi sonrada kizi sustururdum. Zorla mi? Bile bile bozuk evlilige itmek niye? Söz kesildi diye mi? Benden önce gelin basi yapilan kizi nisanlisi/esi dövüyordu.Saclarimizi yapan kiz "Siddet uyguladigini biliyorsunuz, niye. Iptal etmiyorsunuz?" Dediginde ne cevap geldi? "Hersey yapildi ve hazir. Ortaya ciktik bir kere. Iptal etsek elalem ne der?!"
Sizinki de o kafa. Söz oldu diye illaha olucak degil ya.

Siz karışmayın.
Ama anne ve babanız düğün için maddi destek sağlayacaklarsa onlarla konuşun abinize;
Siz sözlünle aranızdaki sorunları tam olarak çözene ve biz de sorun olmadığından emin olana dek düğün günü hakkında konuşmayacağız desinler.
Onun dışında ilerde iyi de olsalar kötü de olsalar suçlu olurlar.

Ya sen niye abinin ilişkisine bu kadar karisiyorsun. Abin ilişki yürütebilecek olgunlukta değil inan bana. Her şey de senden akıl alan adam kimseye bulasmasin. Belli ki kızı da cildirtmis. Gerçekten sinir oldum bu ne ya? Sanki onların evladisin. Her şeye karıştırıyor abin seni.

Kardeşimin eşi aynı böyleydi. 1 seneleri yeni doldu kardeşim boşanmaya çalışıyor şimdi. Ne güzel ayrılmıştı çıkıyorken. Annemler araya girdi barıştılar ve sonuç bu.

Pişman olursunuz bak. Kimse değişmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…