Abim Barıştı Kızlan Haber Vereyim Dedim

Niye sürekli bir müdahale etme gereksinimi hissediyorsunuz? Koskoca insanlar kendi ilişkilerini kendileri yoluna koymanın yolunu bulurlar, bulamazlarsa da bırakın ayrılsınlar. Önceki konudan da biliyorum, sürekli bir abimle konuşmalıyım, nasıl anlatmalıyım derdindesiniz. Onlara yapacağınız en büyük iyilik karışmamak olur. Sürekli başkasının aklı ve araya girmesiyle yürüyecek bir ilişki, yürümesin zaten.

Aynısını biz yaşadık.
Kardeşim ile nişanlısı nişanı attılar, hediyeler geri gitti. Sonra ayrılık depresyonu yaşadı ikisi de annem babam kızla konuştu kardeşimle konuştu barıştılar. Tonla masraf üzüntü kavga derken bir yıl olmadan evler ayrıldı ve boşandılar.

Siz niye saçma sapan bir ilişkiyi zorla oldurma peşindesiniz anlamadım. Abinizin konuşulacak bir yani yok, konu da sizlik değil. İnsanların ilişkisine bu kadar dahil olmayın. Bu ilişkiden bir halt çıkmaz. Evlilik olsun da ne olursa olsun kafasındasınız galiba. Çocuk gibi.

Gercekten cok da gundemde olan bir konuydu
Butun KK yatip kalkip abi ve sevgilisini ne yapacak diye popcornu almis bekliyordu
Cok dahil olmuyor musunuz, yani 3. bir kisi ve onun evliligi hakkinda konustuk zaten ama 2. konuyu da acip insanlari bilgilendirmek bana artik BBG evi gibi geliyor. Abinin ve kizin tum ozel hayatini burda onlardan izinsiz canli yayin yapiyorsunuz. Yaptiginiz sey cok yanlis.

Son düzenleme:
Sen niye bu kadar ısrar ediyon ki bu kızda. Bulunmaz hint kumaşı mı anlamadım ? Huylu huyundan vazgeçmez abinde yıprandığıyla kalıcak. Bence karışmamalısın barışmışlar zaten ki abin suçlu değil kızın tavırları bozuk abinin uyarılacak tarafı yok yani

Hayırlı olsın
Ama sizin karışmanız
Hatta konuşmanız bile hoş değil
Ben de olsam karışılmasını istemezdim
İnşallah haklarında hayırlısı olur
Belki de düzelir
Allah yardımcınız olsunn

N’aptın dugun için kıyafet aldın, saç modeline karar verdin boşa gitmesin diye mi evlendirmeye çalışıyorsun abini?
Bırak yahu sanane. Kocaman adam. Abisiyle nasıl bir konuşma yapacakmış? Yapmayacaksın. Susacaksın. Ama tabiki bizi dinlemeyeceksin.
Bu çocuğun başını yakacaksınız el birliği ile...

Genç kardeşim bu kızda ne var bu kadar ?
KK olarak cidden anlamadık,
ille de abimle evlensin, gelinimiz olsun diye tutturdunuz adeta. Kızın dengesiz tavırları ortadayken bu ısrar niye?
Abinize bir gareziniz mi var? diye düşünmeden edemiyorum.
Ayrıca sizinle evlenmeyecek bu kız abinizle evlenecek.
Abiniz reşit değil mi? Yetişkin biri olarak kendi hayatıyla ilgili kararları alamıyor mu?
Çocuğunu yönlendirmeye çalışan kayınvalide adayı gibisiniz.
Şahsen evlenmeden abinizin hayatına bu kadar müdahale ediyorsanız ilerisini düşünemiyorum.
Tam bir 'görümce kör kepçe ' durumu ki evlerden ırak.
Bayramda ablam kadar sevdiğim görümcemin elini öpüp sevgiyle ona sarılacağım, burda okuduğum olaylardan sonra görümcemin gözümdeki değeri hepten arttı.

Sadece ne karar verirsen ver biz ailen olarak yanındayız demen yeterli. Karışmayın bile bile ellerinizle mutsuzluğa sürüklemeyin adamı. Olmuyorsa olmaz. Neden zorluyorsunuz gerçekten anlamıyorum.

Benim dayımda evlenmeden hergün birbirilerine hakarete varana kadar kavga ediyorlardı yengemle. Hatta yüzük bakmaya gittiklerinde bile kavga ederek çıkmışlardı, biz barışmazlar artık dedik ama barıstılar evlendiler şimdi 3 çocukları var. Ama gel sen onu bide bize sor, keşke o zaman ayrılsalardı, yengem tüm sülaleye kan kusturuyor, kavgadan beslenen birisi çünkü

bence seneye yazarsın kız kesin hamile de kalır alır cocıgu annesine gider gelmez o tip kız var bunda bakalım görücezz

Bilirkisi ust akil moduna girmissiniz bence bir an once cikin
Huzurunuza kastiniz mi var? Bir de hemen cocuk olursa kolay kolay bosanamazlar da . Abinizin sizden nefret etmesini istemiyorsaniz susun ve hic biseye karismayin. Amcamin oglunu da engelledi yengemler 1 cocukla bosandi simdi.

Abinin annesi misin?
Ne bu israr?

Abine niye illa oneri vereceksin anlamadim?
Sen fazla taktin kafaya bu abinin meselesini.

Senlik birsey yok
Koca adam
Kararini kendi vermis.

Ne konuscan illa anlamadim ki:)

Dediklerimi yanlış anlamanızı istemem ama adı üstünde ‘abinizin ilişkisi’ bu, sizin değil. Yani abiniz bile olsa kendinize bu konunun içinde yer bulma hakkınız yok diye düşünüyorum. İlla bişeyler söylemek ya da akıl vermek durumunda değilsiniz ki. Abinizin aldığı karara saygı duyup yanınızda olduğunuzu hissettirmeniz yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…