Eee
Abinin ağzına araba mı basmış
Biz buraya annen yakın olsun çocuğu getir götür sorun olmasın diye taşındık
Demek zor mu
Alsın gelsin çocuğu akşam gidip orada seveceğine
Böylesi kolay geliyor demek ki
Kapıya gidip hadi kızım gidelim evimize deyince anneannesi olmaz size gönderemem mi diyecek
Yengenizin ailesinin desteği gereken sağlık sorunu vs mi var
Evi yakınken çocuğunu bırakması ve anneannenin de bir şey dememesi garip de
sabah işe erken gidiyorlar,yolları uzun ve 6,5 gibi evden çıkıyorlar,
dolayısıyla çocuk sabah kaldır götür olmasın diye haftaiçi orda bırakıyolar anladıgım kadarıyla
anneannesi ilk zaman onlar evden çıkmadan geldı kız uyanınca aldı gitti ama o düzen yürümedi sanırım..
gerekırse çocugum 6da kalkar ama yinede kendı evınde kalır,saglık sorunum olmadıkça..
hiçkimsenin hiçbir saglık sorunu da yok bu arada..
bu çocuğuna abur cuburu durmadan yediren çift mi?
nickini görür görmez konuyu hatırladım garden
hala o durumda mı çocuk
bu arada abiniz dişini gösterseydi öyle olmazdı yenge
abiniz diretsin çocuğu her akşam alsın evlerine
evet dogru hatırladın arkadaşım çocuk aynı durumda
o çocuk tabiki abur cubur yiycek modundalar..yapcak bişey yok karışılmıyo işte
abimin hatası tartışmaktan kaçınıp sinmek zaten,bunu yapabılse emnım farklı olurdu..tartışmak illaki kavga etmek degildir dogruyu bulmak için yada ortak nokta için çiftler tabiki tartışacak..ama işte abimin eksiğide bu malesef
aralarında ki sorunlari bilemem.sizde bilemezsiniz yaşadıkları her durumu.ama bir anne baba olarak yaptıkları bence cok yanlış.evimin dibindeki binada cocugum uyurken gece rahat rahat yatip uyumak bana göre cok tuhaf.insan ozlemez mi? aksamlari yatagina kendi yatirmak iyi geceler deyip öpüp koklamak.gece kalkip üstü acik mi diye bakmak istemez mi?sadece anne icin demiyorum babada ayni şekilde.ikiside bir garip bence.abinizde cok iyi niyetli v.s olabilir ama babalik evlat farkli bir mevzu.aksam ordan alip evine getirip sevse oynasa yengeniz abinizi dövmez heralde.çok üzülüyorum bu durumdaki cocuklara..siz karışmayın kötü olan siz olursunuz sadece yeğeniniz
icin abinizle konusabilirsiniz belki..
konuşmayı düşünmüyorum ama herzaman arkandayız mesajını veriyorum abime..aslında gelınede bunu yapıyorum..kımse konusmazken ben konusuyorum kımse cagırmazken ben çagırıyorum..
zaten kımsenın evliliğine karısmak gibi bir durumum yok bunun bilincindeyim sadece onu üzgün görmek canımı sıkıyor
yengeniz çalışmıyor galiba. abim borç altına girdi demişsiniz. gelininiz de çalışıyor ise borç ikisinin doğal olarak. peki o zaman çocuk neden anneannede kalıyor?
Ben çocuk konusunda karışmadan duramam herhalde. Abicim bak çocuk akşamları neden evinde kalmıyor, azıcık bize de getir biz de gelelim, böyle iyice soyutladınız kendinizi, bir probleminiz varsa biz de yardım edelim. Yeğenim için artık endişeleniyorum... falan filan, gerekirse de kötü olurum ben.
kendı ailesine sık gidiyorlar,abim kopmasın diye sık sık ben biraraya getiriyorum aile üyelerini..ama işte amann ne bilim..
kimsenin evlilik hayatına karışmayın. abinizin yaşı gayet büüyük.kendi kararlarını kendi verebilir sonuçta.
bu arada gelininiz sizinle pek samimi olmuyor ise bu siiznle anlaşamadığını gösteriyor.zorlamaya gerek yok.
ya bu arada sizin gibi bir görümcem olsun istemezdim. düşünsenize eşinizin kardeşi sizi çekiştiriyor abim mutsuz diyor. ben olsam sanane derdim.sanki abisi 10 yaşında çocuk.mutsuz adam boşar boşanma diyenleri bile dinlemezzz.
konu gelinin benımle samımı olup olmaması değilki,evlılık değilde herhangi bir konuda bile olsa insan kardeşinin mutsuzlugunu göre göre aman banane der mi?abim o benım..
zorlama da olmaz bizde herkes özgürdür gelmek isteyen buyurur gelir,gelmek istemeyen kendi bilir,ama şu var sen benım abimin eşi olabilirsin ama dururp dururken bu adamı ailesinden hayattan sogutursan tabiki insanlar neden boyle neden mutsuz der..
sen sanane dıyebılrsın,emınım oda sanane der,ço problem değil..
ınsanları mutsuz edıp,sonra sanane dıyebılen bırının görümcesi olmak zaten yeterınce sevımsız bir durum emın ol..
ve çekiştirmiyorum durumu anlatıyorum..nasıl anlatabılrım başka türlü..abim çok mutsuz ve çok üzülüyorum desem anlıycakmıydın konuyu?