Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim tekrardan..
Eleştiren arkadaşlara söylüyorum,eleştirecekseniz bile böyle kötü bir üslup kullanmayalım birbirimize karşı,hepimiz için söylüyorum bunu.
Allah razı olsun,herkes kendince bir şey yazmış ondan tek tek alıntılayamıyorum fakat şunu söylüyorum.Abim zırt pırt dışarı çıkmak isteyen biri değil.Zaten asker,bir asker ne kadar sosyal olabilirse abim de o kadar sosyal.Arada sırada kafasını dağıtmaya ihtiyacı var çünkü çok zor bir askerlik dönemi de geçirdi kendisi.Belki bir uzmandan destek bile alsa iyi olurdu ya..
"Görümcelik" demişsiniz.Haklı olabilirsiniz,belki öyle de bir yanım vardır.Şuna eminim ki yengem abimi çok seven bir kadın ve onun için uğraşıyor bunda hiçbir sorun yok fakat ısınamamızın sebebi çok başka ailesel sebepler..
"Karısının dedikodusunu yapıyor "demişsiniz abim için..Daha önce de belirttiğim gibi benim abim çok sessizdir ve hep çözüm odaklıdır.Telefonda sesini duyunca bile ne kadar canı sıkıldığını anlayabiliyorum.
Kuzenime gelince,lütfen kuzenime dil uzatmayın olur mu?Belki bu tabirim çok çirkindir ama biz ondan pek tabii eminiz..Mesajlara tek tek şahit olduk çünkü.
İlişkilerine gelince karışmamalıyım evet ama o benim canım,kanım.Ona bir şey olsa,benim burda yüreğim titrer.Sanırım,yapabileceğim tek şey dua etmek.İnşallah zamanla düzelir..
Hepinize tek tke teşekkür ederim arkadaşlar.İyi ki varsınız..