cok kararsız kaldım kızlar 5 burma bilezik var benım altınımda var ama benden hepsini istiyor bende bu yaz dogum yapıcam elim bombos kalırsa neye dayanırım dıye korkuyorum. abımle aram cok iyidir cok baglıyız bırbırımıze borctan korkan biri o yuzden bankaya borclanmak istemıyor.
benden altınları istiyor geri iade sartıyla gram hesabı ile geri vericem dıyor ne bır eksık ne fazla dıyor zamanında iş yerı acmak için yengemın altınlarını almıstı geri ona altın alıverdı hanı bana yamuk yapmaz dıyorum ama burda cok sorunlar okuyorum.
kayınvalıdeme danıstım ne yapayım dıye oda aslında akraba ile iş yapılmaz bu tur seylerde aranız bozulursa cok yıpranırsın sen abıne baglı birisin dedi. ve ben abımın acmıs oldugu işi yerını işletıyorum buyuk abımdende destek istiyor o verecek sanırım ben bu sabah bıraz olumsuz konustum ama içim içimi yiyor 5 bileziği versem mı kı diyorum eşimde ver kullansın ne olcak dıyor oda abıme guvenıyor bende guvenıyorum ama aramızın bozulmasından korkuyorum. ev alma sebebi ise annemle yengem anlasamıyor o yuzden ayrılmaları şart yoksa annemde abımde yengemde cok yıpranıyor mantıklı olan ayrılmak ama destek olamlımıyım lutfen abısı ile arası cok iyi olupda bu tür sorun yasayan oldumu ? ben geri alamamakdan değilde abımle aramın acılmasından korkuyorum en cok vermesemde sogumazmı benden ? kardeşim en kötü günümde destek olmadı dıye düşünmezmi ? hamıleyım bırde cok stres yaptım kenıdime ac susuz gezıyorum napıcam ben ya