Merhabalar kızlar, abim nasipse bu yaz evlenecek bir ay içinde evlenme kararı aldılar. Fakat gelin adayı kız kardeşimle ilgili saçma sapan konularda abimi dolduruşa getiriyor. Kız kardeşim kızın çeyizine bile yardım ediyor. Fakat teşekkür etmek yerine her defasında olanları çarpıtarak anlatıyor. Ben şahit olduğum için doğrusunu anlatıyorum ama bir hafta geçmiyor ki yine aynısını yapıyor. Biz bir kez evleniyorlar istedikleri olsun dedikçe daha fena oluyor. Abimle aramız çok iyiyken konuşmuyoruz şuan. Ben şuana kadar hiçbir şeye karışmadım fakat kız çok ukala, kardeşime böyle yapınca bende konuşmuyorum. Demek ki bende kızla sohbet etsem aynısını bana da yapacak. Şimdi böyledir diyerek hep susuyorum ama nereye varır hiç bir fikrim yok. Ayrıca anneme babama da pek saygı gösterecek gibi değil. Babamın elini namahrem diye öpmeyen kız abimle sarmaş dolaş. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.. Zamanla düzelir diyoruz ama yapılan küçük bir şakayı bile abartarak abime anlatıyor. Evin huzurunu bozmuş durumda. Ne yapabilirim yine karışmamaya devam mı edeyim. Kardeşimi savunurum konuşursam haliyle. Bu da daha büyük sorunlara yol açabilir.