abim evleniyor, ben ne giysem?

Ya da Böyle birşeyy ?

Eklentiler

• $579581_483166025077804_1353682344_n.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 107
Ben buna da bayılıyorummm

Eklentiler

• $92057-by-tarik-edizalt8.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 138
evet niye böyle bir seçim yapmış ki, takılan para ve tacınız olmasa anlaşılmıyor kimin gelin oldugu...

dediğim gibi eşim alıyosan bunu al yok sa kalsın demiş . o da almış . eşime neden bunu aldırdın gelinden başkası beyaz giyer mi dedim . ne bilim ben söleseydi aldırmazdım dedi

Bence bu tarzlarda da olabilir. Sadece üstü görünenin altı uçuş uçuş mesela :)

eveet çok şık, peki sizce model beğenip diktirmek mantıklı mı yoksa direkt almak mı iyi olur?

Diktirme riskine hiç bir zaman girmem. Hazır almak daha mantıklı . Hatta ben tadilata bile karşıyım Tam üstüme olacak öyle alıcam daraltma bile istemem

dediğim gibi eşim alıyosan bunu al yok sa kalsın demiş . o da almış . eşime neden bunu aldırdın gelinden başkası beyaz giyer mi dedim . ne bilim ben söleseydi aldırmazdım dedi

eşiniz size gelinlik bakarken bayagı gezmiş, o elbise de gelinliğe benzeyınce içgüdüsel olarak çağrışım yapıp o elbiseye yönelmiş herhalde
her kadın bilir sonucta düğünde beyaz giyilmeyecegini, neyse geçmiş gitmiş artık ne diyelim

şaka şaka . bi sayfada yaptım böyle bi espri kızın biri offff benim teyzemde hep böyle laf sokuyor dedi DDD

Sagaza Madrid in elbiselerine de bakabilirsin

MEsela bunlar harikaaa

görümcem bana dediydi düğünden önce ben kesinlikla giymem beyaz gelin giyer tek beyazı demmişti ama eşim öyle yapmış işte o beyazı sever ondandır alışverişte de kavga ettik gelinlikle falan çok bakmadık yani ben bunu önceden beğenmiştim gittik aldık sadece . eşim o kadar ince düşünmez bütün erkekler gibi . gelin beyaz ggiyer başkası giymemeli demez yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…