- 13 Ocak 2016
- 250
- 243
- 103
- 33
- Konu Sahibi Melegimizzz
-
Hayir cok ayrinti veremedim çok uzun oldu diye,ilk olayi duydugumuzda babam zaten abimin ustune kalkti bayagi bi hirpaladi onu..ama mesajlarina baktigimizda o kizin abime beni birakma evli olsanda seni kabul ediyorum gibi birsuru mesajini gorduk,ondan sonra zaten kizi dövdükAsalak abin dururken evire çevire kızımı dövdünüz pesss!!!yani hep kadın suçlu anladık
Abinizin iradesi bu kadar zayıf öylemi hemen gel koş diyene gidecek kadar ???Hayir cok ayrinti veremedim çok uzun oldu diye,ilk olayi duydugumuzda babam zaten abimin ustune kalkti bayagi bi hirpaladi onu..ama mesajlarina baktigimizda o kizin abime beni birakma evli olsanda seni kabul ediyorum gibi birsuru mesajini gorduk,ondan sonra zaten kizi dövdük
Kiz kucuk bebek degil kandirilsin en basindan beri evli olduguni bile bile iliskiye basladi.takip ettirdigimiz kisi evini buldu bizde evine gidince o zamn soyledi hamile oldugunuSiz ne kadar kötü bir ailesiniz.
Hadi kızın suçu var da onu neden dövdünüz?
Kürtaja kesinlikle karşı değilim ama neden yavrusuna kıydınız.
Asıl olay abinizde başlıyor.
Abiniz ikna etmeseydi kız ilişkiye başlamazdı,kızı kandıran abiniz ama dayağı yiyen kız,hayatından olan da bebek öyle mi?
Pes gerçekten pes.
Sizin yerinizde olsam bu kadar yanlıştan sonra gidip yengeme herşeyi anlatırdım.
Bir işe yaramayan karaktersiz abinizden boşansın bari o kadının hayatı yanmasın.
Ayrıca nasıl 2 aylık hamile olduğunu öğrendiniz takip ettirdiğiniz kişiden? 2 aylık hamilenin karnı çıkmamıştır ki daha?
Resmen tüm günaha, ahlaksızlığa ortak olmuslarBide eklemek isterim: hani yegeninizden dünya güzeli diye bahsediyorsunuz ya.. O aldirilmasina ikna ettiğiniz bebek de aynı dünya güzeli olabilirdi.. Evlilik dışı bir birliktelikten olması talihsiz, ama "ikna ettik aldırdı" diye bununla nasıl rahat yaşayacaksınız aile olarak cok merak ediyorum.
Abinin mükemmel evliliği için her şey mübahtır.Bide eklemek isterim: hani yegeninizden dünya güzeli diye bahsediyorsunuz ya.. O aldirilmasina ikna ettiğiniz bebek de aynı dünya güzeli olabilirdi.. Evlilik dışı bir birliktelikten olması talihsiz, ama "ikna ettik aldırdı" diye bununla nasıl rahat yaşayacaksınız aile olarak cok merak ediyorum.
Kaç yaşında?Kiz kucuk bebek degil kandirilsin en basindan beri evli olduguni bile bile iliskiye basladi.takip ettirdigimiz kisi evini buldu bizde evine gidince o zamn soyledi hamile oldugunu
Resmen tüm günaha, ahlaksızlığa ortak olmuslar
Ilk basta oyle dedi ama sonra kandirilmadigini gonul rizasi oldugunu anladik,hatta ilk talebin kizdan geldiginide ogrendik..Kaç yaşında?
Ben bu tür konularda evli tarafı suçlu bulurum.
Çünkü evlilik birliğine ihanet eden o,karısını çocuğunu düşünmesi gereken o.
Ve eminim abin ikna etmiştir,hem kendi ağzınla diyorsun,boşanacağım diyerek kandırmış diyorsun.
O zaman burada abinin suçu var,kızın hiçbir suçu yok. Kıza suç bulacağınıza yengenize söyleyin bir an önce kurtulsun abinizden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?