Abim,evliligi ve metresi

Melegimizzz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2016
250
243
103
33
Merhaba kk uyeleri,
Cok dertliyim çok, yazimi okuyup yorum yapanlara şimdiden teşekkürler..

Evet bir abim var benden birbucuk yas buyuk evli ve dunyalar guzeli bir kizi ve eşi var..
Ama gel gelelim ki 7 aydir başka bir kizla ilişkisi oldugunu öğrendik ve hemen olaya müdahale ettik,gelinimiz duymadan bu konu kapansin istedik..
Öncelikle ben ve annem abimin arkasina birini takip kizi bulduk ve kiza guzelce bu adamin evli oldugunu onu birakmasini yoksa kötü şeyler olacagini soyledik.
Oda bize abimin onu boşanacagim diye kandirdiğini ve artik abimle ilişkisini keseceğini soyledi bizde inandik tabiyki.
Ayni konusmayi abimlede yaptik abimde eşini sevdigini ve bir hata yapip pişmsn oldugunu söyledi ve konu orda kapandi.

Gel gelelim bu olay olduktan iki ay sonra abimden biz yine şüphelendik ve takip ettirmemizin sonunda o kiza ev tuttugunu ve işe diye evden çikip o kizla buluştuğunu hatta kizin 2 aylik hamile olduğunu ögrendik.tabi tüm bunlardan gelinimize hiç bir şekilde bahsetmedik..
Abimi alip karşimiza annemle birlikte konustuk dedik ki karinla ilgili bi problemin varsa karinla konus boşan sonra ne istiyorsan yap dedik.
Ama bizim paşa ne karisini birakmak istiyormus nede sevgilisini birakmaya niyeti varmis yani tam bir öküz..
Neyse biz kizi aldik karşimiza abimin onu metres gibi kullanacağini karisini asla bosamayacağini anlattik ve bebeği aldirmaya ikna ettik sonucta bebek alindi.
Bu kizda bizim önümüzde hattini falan kirdi artik abimle hic bir ilişkisi kalmadiğini anlatti ve biz yine inandik aldi kendini gitti..

Vee aradan 2 ay geçti,bugün alişveris icin gittiğimde ne göreyim o kiz yine dönmüs ve alişveris yapiyor.Normalde kiz bizden 10 saat uzakta oturuyor ve ben kizi burda görünce yine anladim ayrilmadiklarini..
Hemen annemi babami aradim o markete geldiler ve biz kizi evire çevire dövdük..sonra kalabalikta bir şekilde elimizden kaçirdik..
Şimdi sizlere sorum bu konuyu gelinimize anlatirsam hemen evini terkeder ve kizcagizin gidecek yeride yok mahfolup üzulup duracak..
Sizce bu konuyu ona anlatmali miyiz?
Yardim edin lutfen..
Not:abim kizdan ayrilacagina yemin ediyor,esini sevdigini bu konuyu eşine anlatmamamizi istiyor..

Not:33.sayfada guncelleme var oraya bakabilirsiniz herkeze yorum yapamiyorum

Son düzenleme:
Asalak abin dururken evire çevire kızımı dövdünüz pesss!!!yani hep kadın suçlu anladık
Hayir cok ayrinti veremedim çok uzun oldu diye,ilk olayi duydugumuzda babam zaten abimin ustune kalkti bayagi bi hirpaladi onu..ama mesajlarina baktigimizda o kizin abime beni birakma evli olsanda seni kabul ediyorum gibi birsuru mesajini gorduk,ondan sonra zaten kizi dövdük

Geline durumu anlatın nasıl olsa ortaya çıkacak abiniz gibi insana bir gün daha katlanmasın isterseniz maddi manevi destek çıkıp bu durumdan en az zararla kurtulmasını sağlayabilirsiniz bunca rezilliğe abiniz vazgeçmiyor ki alışmış bir kere bu kız gitse başkası gelecek bu sebepten dayağı abiniz hakediyormuş

Abinizin iradesi bu kadar zayıf öylemi hemen gel koş diyene gidecek kadar ???
Kusura bakmayın ama suçlu olan kız değil ona o gücü veren abiniz asıl dayaklık abine atılacak

O geline yazık degil mi yahu, bu konuda asıl suçlu evli çocuklu olup başka kadınla ilişki yaşayan, karakter yoksunu abiniz..

Bu iş dövmeyle falan olmaz,illa da dövecekseniz abinizi dövün. Başka bir kadının esinden hamile olduğundan habersiz olan yengenizin yüzüne nasıl baktınız ailecek? Abiniz başka kadınla düşüp kalksın yengeniz evde abinize eşlik yapsın, sizde buna seyirci olun ne güzel. Yaşanan tüm günaha, ahlaksızlığa sizde ortaksınız..

Umarim yengeniz bir şekilde öğrenir ve kurtulur ahlaksız kocasından.

Son düzenleme:
Siz ne kadar kötü bir ailesiniz.
Hadi kızın suçu var ama asıl suçlu olan abinizken neden kızı dövdünüz?
Kürtaja kesinlikle karşı değilim ama neden yavrusuna kıydınız.
Asıl olay abinizde başlıyor.
Abiniz ikna etmeseydi kız ilişkiye başlamazdı,kızı kandıran abiniz ama dayağı yiyen kız,hayatından olan da bebek öyle mi?
Pes gerçekten pes.
Sizin yerinizde olsam bu kadar yanlıştan sonra gidip yengeme herşeyi anlatırdım.
Bir işe yaramayan karaktersiz abinizden boşansın bari o kadının hayatı yanmasın.
Ayrıca nasıl 2 aylık hamile olduğunu öğrendiniz takip ettirdiğiniz kişiden? 2 aylık hamilenin karnı çıkmamıştır ki daha?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kiz kucuk bebek degil kandirilsin en basindan beri evli olduguni bile bile iliskiye basladi.takip ettirdigimiz kisi evini buldu bizde evine gidince o zamn soyledi hamile oldugunu

Abin tam bir şerefsiz.
Kız evli bir adamdan vazgeçmeyecek kadar onursuz.
Yengeniz olayın en masum kişisi.Ama şu an ayakta uyutulmasına müsaade ederek bir kadının aldatılışına göz yumuyorsunuz.
Lâkin abinizin ve metresinin hatası yüzünden Rabbimin ol emri verdiği bir cana kıymak için metresi ikna ediyor oluşunuz içimi acıttı.Neden mi? O da sizin yeğeninizdi.Muhtemelen de kalbi atmaya başlamıştı.Kızın yasak aşkı ne kadar günahsa bir anneyi bebeğini aldırsın diye ikna edişiniz de bir günah.
Abi denen şahsiyet yengenizi sevmiyor.Zira sizin gibi dünyalar gibi güzel bir eşi ve kızı olduğunu düşünüyor olsaydı siz yeğeninizin katline onay vermezdiniz.Bingooo bakın yuvasını kurtarmak için uğraştığınız abiniz başınıza ne belalar açmış.
Her ne olursa olsun ma-aile bir kızı evire çevire dövmek hem de uluorta hiç hoş değil.Duygular ağır basmış ama olmaması gereken bir durum olmuş.
Kızı dövmekle uğraşacağınıza ailece gelin hanımı ayakta uyutmayı bırakıp kızcağızı abiniz gibi ağır bir şerefsizden kurtarın.
Annesi dışında aldırmak için dil dökmeniz sonucunda gerçekleşen eylemin günahını belki yengenizi abinizden kurtararak silmiş olursunuz.

Bide eklemek isterim: hani yegeninizden dünya güzeli diye bahsediyorsunuz ya.. O aldirilmasina ikna ettiğiniz bebek de aynı dünya güzeli olabilirdi.. Evlilik dışı bir birliktelikten olması talihsiz, ama "ikna ettik aldırdı" diye bununla nasıl rahat yaşayacaksınız aile olarak cok merak ediyorum.

Resmen tüm günaha, ahlaksızlığa ortak olmuslar

Abinin mükemmel evliliği için her şey mübahtır.

Ay inanamıyorum öyle ortalık yerde dövdünüz mü gerçekten Yoksa lafın gelişi mi öyle dediniz?

Bence gelininize söyleme zamanı gelmiş. Kendisi nasıl istiyorsa öyle yapsın olayı başından beridir anlatın
Ben öyle abiyle görüşmezdim net olayım. Karaktersizlik resmen on kere bırakıcam diyip bırakmaması..

Kiz kucuk bebek degil kandirilsin en basindan beri evli olduguni bile bile iliskiye basladi.takip ettirdigimiz kisi evini buldu bizde evine gidince o zamn soyledi hamile oldugunu
Kaç yaşında?
Ben bu tür konularda evli tarafı suçlu bulurum.
Çünkü evlilik birliğine ihanet eden o,karısını çocuğunu düşünmesi gereken o.
Ve eminim abin ikna etmiştir,hem kendi ağzınla diyorsun,boşanacağım diyerek kandırmış diyorsun.
O zaman burada abinin suçu var,kızın hiçbir suçu yok. Kıza suç bulacağınıza yengenize söyleyin bir an önce kurtulsun abinizden.

Resmen tüm günaha, ahlaksızlığa ortak olmuslar

Yani insanın abisi böyle bir halt yese kimse gurur duymaz, ama şahsen onu bu kadar korumazdim. Kuzenim de benzer haltlar yedi hatta ikinci es aldi hala resmi evliyken. Resmen akrabaliktan sildim. Abim olsaydi da buna göz yummazdim. Helehele bir bebek aldirmaya ikna etmek, kadin dövmek asla! Daha neler duyacağız kim bilir

Ilk basta oyle dedi ama sonra kandirilmadigini gonul rizasi oldugunu anladik,hatta ilk talebin kizdan geldiginide ogrendik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…