- 13 Ocak 2016
- 250
- 243
- 103
- 33
- Konu Sahibi Melegimizzz
-
E onu da isteyerek abiniz yaptı?
Abininizin kanından canından.
Kürtaja kesinlikle karşı değilim fakat bu yaptığınız insanlığa sığmaz.
Sadece ve sadece evlilik dışı metresten olduğu için mi aldırdınız? 4-5 yaşındaki yiğeninizde yeni yeni oluşmaya başlamıştı o zamanlar,neden onu aldırmadınız? Hadi 2 genç yapar birşey kız istemeden hamile kalır,aldırılmasını anlarım fakat bile isteye yapılan bir bebekten ne istediniz?
Beddua sahibini bulurmus .senin beddua etmeye hakkin yok bir kere fikrini soyle gecgit.baskalari bile bile yanmak isterse yanarlar bu kadar basit.ortalik orospu kayniyo iyi o zaman her hamile kalan dogursun gunah diye.gunah ne biliyor musun zina yaparak o bebege masum bebege hamile kalmak.bir gunah varsa abim ve o kizi bulsun bizi degilYa ailenin hareketlerine baksan adama hiç şaşırmıyorum ki. Ne halt yese üstünü örtecekler. Yani başkaları ölsün, başkaları yansın ama bize kimse dokunmasın. Yani ne denilebilir ki. Allah islah etsin. Kürtaja karşı değilim, ama bu bebeğin ahı inşallah bu ailenin peşini birakmaz. Ne kadar kolay ha. Yok gelişmemiş mış de. Ne güzel be.
Bunun bir üst versiyonu da kızın ailesine ,akrabalarına vs olayları duyurmak rezil etmek ,kendi abisi sütten çıkmış ak kaşık .Kaç yaşında?
Ben bu tür konularda evli tarafı suçlu bulurum.
Çünkü evlilik birliğine ihanet eden o,karısını çocuğunu düşünmesi gereken o.
Ve eminim abin ikna etmiştir,hem kendi ağzınla diyorsun,boşanacağım diyerek kandırmış diyorsun.
O zaman burada abinin suçu var,kızın hiçbir suçu yok. Kıza suç bulacağınıza yengenize söyleyin bir an önce kurtulsun abinizden.
Zorla tecavuz edip hamile kalmıştır eminim.Kızdan talep gittiğinde abşniz ben evliyim diyememiş mi ?Ilk basta oyle dedi ama sonra kandirilmadigini gonul rizasi oldugunu anladik,hatta ilk talebin kizdan geldiginide ogrendik..
Haddini bil,haddini aşma.Beddua sahibini bulurmus .senin beddua etmeye hakkin yok bir kere fikrini soyle gecgit.baskalari bile bile yanmak isterse yanarlar bu kadar basit.ortalik orospu kayniyo iyi o zaman her hamile kalan dogursun gunah diye.gunah ne biliyor musun zina yaparak o bebege masum bebege hamile kalmak.bir gunah varsa abim ve o kizi bulsun bizi degil
Ay sorma.Bunun bir üst versiyonu da kızın ailesine ,akrabalarına vs olayları duyurmak rezil etmek ,kendi abisi sütten çıkmış ak kaşık .
Tamamen zorbasınız ,şehir eşkiyalığı bu yaptığınız .
Beddua konusunda bu kadar inançlı bir hatunun cana kıyılsın diye dil dökmesi nasıl da ironikBeddua sahibini bulurmus .senin beddua etmeye hakkin yok bir kere fikrini soyle gecgit.baskalari bile bile yanmak isterse yanarlar bu kadar basit.ortalik orospu kayniyo iyi o zaman her hamile kalan dogursun gunah diye.gunah ne biliyor musun zina yaparak o bebege masum bebege hamile kalmak.bir gunah varsa abim ve o kizi bulsun bizi degil
Beddua sahibini bulurmus .senin beddua etmeye hakkin yok bir kere fikrini soyle gecgit.baskalari bile bile yanmak isterse yanarlar bu kadar basit.ortalik orospu kayniyo iyi o zaman her hamile kalan dogursun gunah diye.gunah ne biliyor musun zina yaparak o bebege masum bebege hamile kalmak.bir gunah varsa abim ve o kizi bulsun bizi degil
Zina yapan biri zaten günaha girmiş ama kürtaj için ikna ettik diyerek tekrar günaha girmesine sebep olmuş.Kız katmerli günaha girdi yani hem de konu sahibi sayesinde.Ama konu sahibi yuva kurtarıyordu değil mi? Sevap yolunda günah tarlasına girmiş haberi yok.Ay sorma.
Bir de konunun başında "ama abimi hırpaladııığğkk!,o da suçluuğğ" diyor ya.
Sinirlerim tepeme çıktı.
Madem suçluysa yengeni alacaksın karşına herşeyi bir bir söyleyeceksin.
Abinde cezasını çekecek.
Miss gibi ya ne güzel hayat.
Abi istediği gibi kızı hamile bıraksım,sonra ex görümce gitsin çocuğu aldırtmaya ikna etsin,kızı gördükleri yerds dövsünler ama abiye hiçbirşey olmasın,sabah karısının odasından çıkıp metresinin evine gitsin,sefayı sürsün karısı da saf gibi evde beklesin,bütün paparayı da metresi yesin. Miss gibi hayat. Aynı şeyi yengesi yapsa acaba abim üzülür söyleyemem der miydi merak ediyorum.
Kürtaja karşı değilim fakat konu sahibi kendisiyle aşırı çelişki içinde.Zina yapan biri zaten günaha girmiş ama kürtaj için ikna ettik diyerek tekrar günaha girmesine sebep olmuş.Kız katmerli günaha girdi yani hem de konu sahibi sayesinde.Ama konu sahibi yuva kurtarıyordu değil mi? Sevap yolunda günah tarlasına girmiş haberi yok.
Herseyi dandan konusmak ne kadarda basitBenim korkucagim çok şükür birşey yok. Ben ne bir bebeğin aldirilmasina sebeb oldum, nede bir kadına şiddet uyguladım nede abimin zinasinin üstünü örtdüm. Yani bari bebegin masum olduğunu anladın da, ama sizde o masuma sebeb oldunuz. Nasil olduğu önemli değil. Olmuştu sizde yok olmasina katkı sağladınız
Kürtaj kişisel bir konu.Herkesin günahı sevabı kendine.Aldırana aldırma derim üzülürüm ama karışma hakkım da yok.Abi birkaç aya başka yeğenin önünü açar zaten.Kürtaja karşı değilim fakat konu sahibi kendisiyle aşırı çelişki içinde.
Abim suçlu diyor ama bebeği aldırarak abisinin önünü açıyor. Siz o adamın her yaptığını kapatırsanız o adam rahat durur mu? Hayatta durmaz.
E sizde kuma alırdiniz yada paşa paşa bosandirip evlendirirdiniz böylelikle size layık bir gelin de almış olursunuz . Abinizin karısida sizden kurtulmuş olurdu . Her yönden hayırlı bak dediğimHerseyi dandan konusmak ne kadarda basit
Bende biliyorum onun gunah oldugunu ve ben kendim cok zor tup bebek yontemiyle hamile kaldim ne kadar degerli birsey oldugunu biliyorum.ama eger o coxuk alinmasaydi daha kotu seyler olacakti.kiIn ailesi doguda yasiyor boyle evlilik dışi bir bebekten haberleri olsa hepimizi mahfederlerdi kac kisinin hayati sönerdi.karsidan konusmasi cok kolay icine girmeden hic birseyi bilemez goremezsiniz
Ben abim.melek mi dedimmnerenle okudun konuyu.abimle konusmuyorum zatn alakami kestim.Allahım ne berbat bir ailesiniz siz yahu..
Umarım o gelin sizden bir an önce kurtulur..
Bebeği aldırın kadını dövün ama abiniz bir melek onun dokunulmazlığı var çünkü..
Kız burada metres olurken sizin abiniz sadece öküz mü oluyor ? Daha ağırını söylerim ama kuralllar gereği ben susayım..
Sinirlerim gece gece gerildi.
Herseyi dandan konusmak ne kadarda basit
Bende biliyorum onun gunah oldugunu ve ben kendim cok zor tup bebek yontemiyle hamile kaldim ne kadar degerli birsey oldugunu biliyorum.ama eger o coxuk alinmasaydi daha kotu seyler olacakti.kiIn ailesi doguda yasiyor boyle evlilik dışi bir bebekten haberleri olsa hepimizi mahfederlerdi kac kisinin hayati sönerdi.karsidan konusmasi cok kolay icine girmeden hic birseyi bilemez goremezsiniz
Her yaptığı hatayı kapatan bir ailesi olunca...Kürtaj kişisel bir konu.Herkesin günahı sevabı kendine.Aldırana aldırma derim üzülürüm ama karışma hakkım da yok.Abi birkaç aya başka yeğenin önünü açar zaten.
Aynen canim Allah var el fali bakma cokİğrençlik üstüne iğrençlik keşke şu erkek anneleri hanimiş benim pipili yavrum yerine Allah var kork günaha ortak olma diyebilse sonra noluyor elinin kiri başkası gelip kızına bacısına birşey yapınca aman aman kıyamet yazık ya
Herseyi dandan konusmak ne kadarda basit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?