Abim,evliligi ve metresi

Beddua sahibini bulurmus .senin beddua etmeye hakkin yok bir kere fikrini soyle gecgit.baskalari bile bile yanmak isterse yanarlar bu kadar basit.ortalik orospu kayniyo iyi o zaman her hamile kalan dogursun gunah diye.gunah ne biliyor musun zina yaparak o bebege masum bebege hamile kalmak.bir gunah varsa abim ve o kizi bulsun bizi degil

Bunun bir üst versiyonu da kızın ailesine ,akrabalarına vs olayları duyurmak rezil etmek ,kendi abisi sütten çıkmış ak kaşık .
Tamamen zorbasınız ,şehir eşkiyalığı bu yaptığınız .

Haddini bil,haddini aşma.
Sen kimsin insanlara küfür edersin? O kelimeyi yakıştırırsın.farkındaysan sana kürtaja karşı değiliz dedik fakat ortada abinin kendi iradesiyle yaptığı bir bebek var. Zina mina yapılmış mı yapılmış o işi geçeceksin,bela ondan sonra abinle kızı bulacaktı. Ama görüyorum ki sen hala abini aklama derdindesin. Keşke seni gerçekte tanısamda gidip yengene herşeyi ben anlatsam. Bu olayda tek masum olan yeğenin,yengen ve o bebek. Geri kalan herşey baştan sona hatalı.

Bunun bir üst versiyonu da kızın ailesine ,akrabalarına vs olayları duyurmak rezil etmek ,kendi abisi sütten çıkmış ak kaşık .
Tamamen zorbasınız ,şehir eşkiyalığı bu yaptığınız .
Ay sorma.
Bir de konunun başında "ama abimi hırpaladııığğkk!,o da suçluuğğ" diyor ya.
Sinirlerim tepeme çıktı.
Madem suçluysa yengeni alacaksın karşına herşeyi bir bir söyleyeceksin.
Abinde cezasını çekecek.
Miss gibi ya ne güzel hayat.
Abi istediği gibi kızı hamile bıraksım,sonra ex görümce gitsin çocuğu aldırtmaya ikna etsin,kızı gördükleri yerds dövsünler ama abiye hiçbirşey olmasın,sabah karısının odasından çıkıp metresinin evine gitsin,sefayı sürsün karısı da saf gibi evde beklesin,bütün paparayı da metresi yesin. Miss gibi hayat. Aynı şeyi yengesi yapsa acaba abim üzülür söyleyemem der miydi merak ediyorum.

Beddua konusunda bu kadar inançlı bir hatunun cana kıyılsın diye dil dökmesi nasıl da ironikGünah günahla temizlenmez.Zina yapan kürtaj olunca Allah katında zinası affolmuyor.Tam tersi Rabbin verdiği bir sınava dönüşüyor o günah.Senin kafadakiler de kalıyor o sınavdan ve hoş geldin katmerli günaha

Benim korkucagim çok şükür birşey yok. Ben ne bir bebeğin aldirilmasina sebeb oldum, nede bir kadına şiddet uyguladım nede abimin zinasinin üstünü örtdüm. Yani bari bebegin masum olduğunu anladın da, ama sizde o masuma sebeb oldunuz. Nasil olduğu önemli değil. Olmuştu sizde yok olmasina katkı sağladınız

İğrençlik üstüne iğrençlik keşke şu erkek anneleri hanimiş benim pipili yavrum yerine Allah var kork günaha ortak olma diyebilse sonra noluyor elinin kiri başkası gelip kızına bacısına birşey yapınca aman aman kıyamet yazık ya

Zina yapan biri zaten günaha girmiş ama kürtaj için ikna ettik diyerek tekrar günaha girmesine sebep olmuş.Kız katmerli günaha girdi yani hem de konu sahibi sayesinde.Ama konu sahibi yuva kurtarıyordu değil mi? Sevap yolunda günah tarlasına girmiş haberi yok.

Allahım ne berbat bir ailesiniz siz yahu..
Umarım o gelin sizden bir an önce kurtulur..
Bebeği aldırın kadını dövün ama abiniz bir melek onun dokunulmazlığı var çünkü..
Kız burada metres olurken sizin abiniz sadece öküz mü oluyor ? Daha ağırını söylerim ama kuralllar gereği ben susayım..
Sinirlerim gece gece gerildi.

Kürtaja karşı değilim fakat konu sahibi kendisiyle aşırı çelişki içinde.
Abim suçlu diyor ama bebeği aldırarak abisinin önünü açıyor. Siz o adamın her yaptığını kapatırsanız o adam rahat durur mu? Hayatta durmaz.

Herseyi dandan konusmak ne kadarda basit
Bende biliyorum onun gunah oldugunu ve ben kendim cok zor tup bebek yontemiyle hamile kaldim ne kadar degerli birsey oldugunu biliyorum.ama eger o coxuk alinmasaydi daha kotu seyler olacakti.kiIn ailesi doguda yasiyor boyle evlilik dışi bir bebekten haberleri olsa hepimizi mahfederlerdi kac kisinin hayati sönerdi.karsidan konusmasi cok kolay icine girmeden hic birseyi bilemez goremezsiniz

Kürtaj kişisel bir konu.Herkesin günahı sevabı kendine.Aldırana aldırma derim üzülürüm ama karışma hakkım da yok.Abi birkaç aya başka yeğenin önünü açar zaten.

E sizde kuma alırdiniz yada paşa paşa bosandirip evlendirirdiniz böylelikle size layık bir gelin de almış olursunuz . Abinizin karısida sizden kurtulmuş olurdu . Her yönden hayırlı bak dediğim

Ben abim.melek mi dedimmnerenle okudun konuyu.abimle konusmuyorum zatn alakami kestim.

Yav he he..
Her türlü ahlaksızlık yapılırken aileden korkulmuyorda hamile kalınca mı korku sarıyor..
Evet siz değerli mükemmel bir ailenin hayatı sönmedi ama daha bir bebek ana rahminde böyle bir günaha kurban gitti..
Ne diyeyim vicdanınıza yazık

Kürtaj kişisel bir konu.Herkesin günahı sevabı kendine.Aldırana aldırma derim üzülürüm ama karışma hakkım da yok.Abi birkaç aya başka yeğenin önünü açar zaten.
Her yaptığı hatayı kapatan bir ailesi olunca...

Aynen canim Allah var el fali bakma cok

Geline söyleyin lütfen ya yazık günah değil mi ya gelin hamile kalırsa ve o zaman öğrenirae ne olacak üç çocuğun vebaline girmiş olacaksınız. Besbelli abin o yolun yolcusu ve bu er geç ortaya çıkacak geciktikçe işler daha zor ve çirkin bir hal alır. Artı benim anlamadığım siz şüphelenip peşine adam takıyorsunuz da karısı nasıl şüphelenmiyor

Yani "benim canım yanmasın, ama bebek ölsün" hesabi. Ve kızın ailesinden o kadar korkuyorsunuz ki, hem kürtaja "ikna" ediyorsunuz, hemde evire çevire dövüyorsunuz,oda ilginç. Abiniz bu saatdan sonra hic rahat durmaz.. Şükür kapı gibi ailesi var arkasında. Adam öldürse üstünü örtersiniz. Siz yengenize gerçeği mecbur kalmadikca asla söylemezsiniz. Üstünü kapatmak için bir bebek feda edildi. Susmak bundan sonra da daha kolay gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…