- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.473
- 548
- Konu Sahibi Melegimizzz
-
Evli misiniz bilmiyorum ama sizden böyle birşey saklansa ne düşünürsünüz 7 aydır devam eden bir durum bu, yengenizin bilmeye hakkı var..Ilk basta oyle dedi ama sonra kandirilmadigini gonul rizasi oldugunu anladik,hatta ilk talebin kizdan geldiginide ogrendik..
Sonuç? Talebe karşılıksız kalamamış evli barklı adam.Demek ki kağıtta evli sadece.Adamın evliliği umrunda olsa bunları yapmazdı.Sevmiyor eşini.Yazıktır kadına.Ailece alın açıklayın kadın yoluna baksın.Abiniz zalim olan taraf.Yuvasını kurtarmaya çalışarak hak etmeyen bir adama ödül veriyorsunuz hem de mazlum birini ayakta uyutarak.Ilk basta oyle dedi ama sonra kandirilmadigini gonul rizasi oldugunu anladik,hatta ilk talebin kizdan geldiginide ogrendik..
Ben abimi savunmuyorum zaten.boyle bir abim oldugu icin utaniyorum zaten benim suan tek düşüncem yengem ve yeğenim..nasil anlatilir böyle birsey..yaşamadan bilinmez ama çok kötu bir durum..bizim tek derdimiz gelip gecici hevestir diye hemen ailesinin yikilmasini istemememiz.kim ister oglunun kizi i yuvasi yikilsin.onun icin yuvayu kurtarmak icin elimizden geleni yaptik ve hicbir yaptigimizdanda pisman degilim.
Ev açmış çocuk peydahlamış geçici heves diyorsunuz.Eşinizin de geçici hevesleri olabilir o zaman.Ben abimi savunmuyorum zaten.boyle bir abim oldugu icin utaniyorum zaten benim suan tek düşüncem yengem ve yeğenim..nasil anlatilir böyle birsey..yaşamadan bilinmez ama çok kötu bir durum..bizim tek derdimiz gelip gecici hevestir diye hemen ailesinin yikilmasini istemememiz.kim ister oglunun kizi i yuvasi yikilsin.onun icin yuvayu kurtarmak icin elimizden geleni yaptik ve hicbir yaptigimizdanda pisman degilim.
Ev acmis yahu çocuk aldırılmış, her türlü pislik yapilmis ne geçici hevesi.Ben abimi savunmuyorum zaten.boyle bir abim oldugu icin utaniyorum zaten benim suan tek düşüncem yengem ve yeğenim..nasil anlatilir böyle birsey..yaşamadan bilinmez ama çok kötu bir durum..bizim tek derdimiz gelip gecici hevestir diye hemen ailesinin yikilmasini istemememiz.kim ister oglunun kizi i yuvasi yikilsin.onun icin yuvayu kurtarmak icin elimizden geleni yaptik ve hicbir yaptigimizdanda pisman degilim.
Anne karninda henuz yeni olusmaya baslamis bir bebek,suan 4,5 yaslardaki bir cocugun hayatini kotu yonde etkileyecekse alinmasinda bir problem goremiyorum ben
Bebeği aldırdınızda iyimi yaptınız ne oldu yine gitti abiniz siz ancak kendinizi kandırırsınız abiniz yengenizi sev-mi-yor netAnne karninda henuz yeni olusmaya baslamis bir bebek,suan 4,5 yaslardaki bir cocugun hayatini kotu yonde etkileyecekse alinmasinda bir problem goremiyorum ben
Bazen Allah kötü olaylar verir başımıza ki hayatımızdakilerin gerçek yüzünü görüp temiz bir yola girelim diye.Konu sahibi yengenin bu temiz yola girmesindense şerefsiz abisiyle yatıp kalkmasını enayi yerine konmasını istiyor.Bu da günahZaten problemli olanlar problemleri görse dünyada problem kalmaz değilmi ama
Siz bu polyanna masallara inanmaya devam edin.Ilk basta oyle dedi ama sonra kandirilmadigini gonul rizasi oldugunu anladik,hatta ilk talebin kizdan geldiginide ogrendik..
Ben abimin sucu yok demiyorum zaten farkindaysaniz bir suc var ve bu suc esit ikisininde sucu sadece birinin degil..abim kiza tecavuz edip zorla.hamile.birakmadi yaSiz bu polyanna masallara inanmaya devam edin.
Herşeyi kız yaptı zaten,abinize de zorla tecavüz etti prezervatifi falan deldi hamile bıraktı,kesinlikle abinizin bir suçu yok.
E onu da isteyerek abiniz yaptı?Anne karninda henuz yeni olusmaya baslamis bir bebek,suan 4,5 yaslardaki bir cocugun hayatini kotu yonde etkileyecekse alinmasinda bir problem goremiyorum ben
Bazen Allah kötü olaylar verir başımıza ki hayatımızdakilerin gerçek yüzünü görüp temiz bir yola girelim diye.Konu sahibi yengenin bu temiz yola girmesindense şerefsiz abisiyle yatıp kalkmasını enayi yerine konmasını istiyor.Bu da günah
E tamam o zaman bile isteye yapılan bir bebeği neden aldırdınız?Evet iyi yaptik ordan burdan düşüncesizce cocuk yapiliyor sonra tv lerde izliyoruz ya ç
Ben abimin sucu yok demiyorum zaten farkindaysaniz bir suc var ve bu suc esit ikisininde sucu sadece birinin degil..abim kiza tecavuz edip zorla.hamile.birakmadi ya
Açıkçası ben de bunun cezasız kalacağını sanmıyorum.Özellikle konu sahibinin.Ya ailenin hareketlerine baksan adama hiç şaşırmıyorum ki. Ne halt yese üstünü örtecekler. Yani başkaları ölsün, başkaları yansın ama bize kimse dokunmasın. Yani ne denilebilir ki. Allah islah etsin. Kürtaja karşı değilim, ama bu bebeğin ahı inşallah bu ailenin peşini birakmaz. Ne kadar kolay ha. Yok gelişmemiş mış de. Ne güzel be.
Az önce başka bi konuda şiddete karşıyım yazdım burda da sopalık abinken kızı mi dövdünüzMerhaba kk uyeleri,
Cok dertliyim çok, yazimi okuyup yorum yapanlara şimdiden teşekkürler..
Evet bir abim var benden birbucuk yas buyuk evli ve dunyalar guzeli bir kizi ve eşi var..
Ama gel gelelim ki 7 aydir başka bir kizla ilişkisi oldugunu öğrendik ve hemen olaya müdahale ettik,gelinimiz duymadan bu konu kapansin istedik..
Öncelikle ben ve annem abimin arkasina birini takip kizi bulduk ve kiza guzelce bu adamin evli oldugunu onu birakmasini yoksa kötü şeyler olacagini soyledik.
Oda bize abimin onu boşanacagim diye kandirdiğini ve artik abimle ilişkisini keseceğini soyledi bizde inandik tabiyki.
Ayni konusmayi abimlede yaptik abimde eşini sevdigini ve bir hata yapip pişmsn oldugunu söyledi ve konu orda kapandi.
Gel gelelim bu olay olduktan iki ay sonra abimden biz yine şüphelendik ve takip ettirmemizin sonunda o kiza ev tuttugunu ve işe diye evden çikip o kizla buluştuğunu hatta kizin 2 aylik hamile olduğunu ögrendik.tabi tüm bunlardan gelinimize hiç bir şekilde bahsetmedik..
Abimi alip karşimiza annemle birlikte konustuk dedik ki karinla ilgili bi problemin varsa karinla konus boşan sonra ne istiyorsan yap dedik.
Ama bizim paşa ne karisini birakmak istiyormus nede sevgilisini birakmaya niyeti varmis yani tam bir öküz..
Neyse biz kizi aldik karşimiza abimin onu metres gibi kullanacağini karisini asla bosamayacağini anlattik ve bebeği aldirmaya ikna ettik sonucta bebek alindi.
Bu kizda bizim önümüzde hattini falan kirdi artik abimle hic bir ilişkisi kalmadiğini anlatti ve biz yine inandik aldi kendini gitti..
Vee aradan 2 ay geçti,bugün alişveris icin gittiğimde ne göreyim o kiz yine dönmüs ve alişveris yapiyor.Normalde kiz bizden 10 saat uzakta oturuyor ve ben kizi burda görünce yine anladim ayrilmadiklarini..
Hemen annemi babami aradim o markete geldiler ve biz kizi evire çevire dövdük..sonra kalabalikta bir şekilde elimizden kaçirdik..
Şimdi sizlere sorum bu konuyu gelinimize anlatirsam hemen evini terkeder ve kizcagizin gidecek yeride yok mahfolup üzulup duracak..
Sizce bu konuyu ona anlatmali miyiz?
Yardim edin lutfen..
Not:abim kizdan ayrilacagina yemin ediyor,esini sevdigini bu konuyu eşine anlatmamamizi istiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?