Abim ilişkime onay vermiyor..

Ben de mezhep ayrılıkları olan kişilerin evlenmesini pek uygun bulmuyorum (Tabii bu evlenemezler anlamına gelmiyor).Sonradan sıkıntılar yaşandığını bildiğim için..
Zor bence.Karar yine senin.Ben sırtlarım göğüslerim diyorsan okey.Ama iyi düşün.Kültür deyip geçme herşeyden önemli bir hale geldiği zaman bile oluyor.

arkadaslar hepinize tesekkür ediyorum zaman ayırıp yorum yazdiğiniz için.. dediğiniz doğru en iyi şey zamana bırakmak... vereliniortak umarım hiç bir sorun çıkmaz.. zaten dediğim gibi evlenmek için önümüzde çok uzun zaman var ailemi hiç bi şekilde karsıma almam zaten umarım onlar da zamanla tanırlar ve içleri rahat eder..

burcu benim sana diyebilicegim
kimseyle ayni evde kalmadan vs cok iyi deme
suanda cok yeni bir iliski ve sen nasil emin olabilirsinki
ondan ve ailesinden
cok iyi dusun derim :1hug:

burcu benim sana diyebilicegim
kimseyle ayni evde kalmadan vs cok iyi deme
suanda cok yeni bir iliski ve sen nasil emin olabilirsinki
ondan ve ailesinden
cok iyi dusun derim :1hug:

tesekkür ederim cnm yorumun için.. evet doğru söylüyosun evlilik zaten kumar gibi öncesinde bilemeyiz ne olacağini istediğimiz kadar tanıyoruz diyelim gene de belli olmaz hiç bi şey... Allah gönlümüze göre verir umarım ne kadar tanıyoruz desek de boş :Saruboceq:

kesin bi yargıya warmak için çok erken cnm bence, ilişikiniz daha çok yeni birbirinizi anca tanırsınız ,kaldıki 30 yıllık ewliler eşlerinin yeni yeni huylarını keşfettikleirni sölüolar çokta doğru gamyoncuiremsu
abin kaygılarında haklı tabiki, sonuçta kötü bi örnek durum yaşamışsınız.. sewgililik döneminde sorun olmayan biçok şey ewlilikte ortaya çıkıo, özellikle çocuk yetiştirirkenna.s
szinle aynı durumda 2 arkadaşım wardı üniwersitede, malesef ayrıldılar çünkü çocuk kendi mezhepine göre hayat kurulmasını we çocuklarınında aynı şekilde yetiştirlmesini istedi bu durum kıza uymayınca bitti ilişkileri:gitme: tabi bu durumda her 2side kendine göre haklılardı...
ççok ii düşün we her 2 karar içinde aceleci olma a.s.

aman bu abıler cok bılıyor herseyı cok buyuk olmak sankı cok onemlı bırsey aynı seyı bende yasadım dusunun annem babam bırsey demedı abım sorun cıkardı yok 5 sene beklemısles 5 ay daha beklesın yok mutlu olamazlar yok sudur budur eeeeeeeeeee ne oldu evlendık

abılerı anlamak ımkansız bız evde ıkı kızdık burnumuzdan getırırdı makyaja karısırdı kıyafete karısırdııı eeeeeeeeee gene ne oldu kendısı nısanlanıo nısanlısı bır acık kıyafet almıs omru hayatımda ole kıyafet gıymedım ama hıc bırsey demıo gecenlerde bu yuzden kavga ettık eeeeeee nısanlına bırsey demıon bıze gelıncemı sesın cıkıo dedım zoruna gıtmıs beyımızın kavga olduuu esımde vardıııı gergınlık ıste anlayacagın

Abkanın yaşayacaklarını sende yaşayacaksın diye bir kural yok tabiki..Ama kültür farklılığı konusunda abinizin dedikleri doğru olabilir..Ayrıca insanlar gerçekten değişebiliyor nedenini bilmediğin bir şekildee mezhep farklılığıda varmış zaten o ailede yapabilirmisin iyi düşün bence..

Ayrıca Ben çok iyi dediğim insanlarla şuan pek görüşmüyorum açıkçası canım sadece iyilik yetmiyor iki kişinin birbirini anlaması çok önemli bu konuda abinin de kötü niyeti yok anladığım kadarıyla gördüğü olumsuzluklardan dolayı endişeleniyor sadece..

Zaten çok yenisiniz birbirinizi iyice tanımaya çalışın ama şuda var ben trakya erkek arkadaşım sinoplu düşün aramızda mezhep farklılığı bile yokken aradaki kültür farklılığı bariz belli oluyor.

evet bence de cok yeni iliskiniz zaten zamanla herkes herkesi daha ii taniyacaktir..ama abinde napsin ya sutten dili yanmis bence onu da anlamak gerek...kardesi icin endiselenmesi cok normal cnm umarim hersey ii olura.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…