Abim insani boguyor

18 olana kadar yapabileceğin birşey yok o zamana kadar kendini geliştir dil öğren mutlaka bilgisayar öğren vs kendi başına ekonomik özgürlüğünü kazanabileceğin herşeye vakit ayır zaten onlarla uğraşmaktan kafana ailen daha az gelecektir.
Diplomanı alıp 18 olduğunda zaten sana karışmaya hakları yok yetişkin bir birey oluyorsun artık.

yada ergenligin verdigi bir degisimle abartarak yada uydurarakmi konusuyorsun?
yanlis anlama beni bir kuzenim var o oyle mesela erkek oldugu icin birazda sanirim ne zaman yan yana gelsek yav gecen bir kavga ettim 5 kisiyi birden dovdum
şu gun sabaha kadar 3 buyuk raki ictim falan tarzi abartili abartli biseyler anlatiyor
toplum icinde bu sekilde yer edinecegini saniyor sanirim buyudugunu ispat etmek icin sizde de boyle seyler olabilir mi
neden uydurayim? Cikarim mi olacak uydurunca elime ne gecicek madalya mi alicam uydurmam boyle bir seyi
16 yaşindaysan lise okuyor musun? Senin yerinde olsam üniversiteye kadar sabreder ünide uzağa giderdim . Benim bir akrabamın da ailesi sorunlu o da bu sene sınava girip uzağa gitmeyi düşünüyor. Umarım o da sen de kurtulursun sıkma caninı
[/QUOTE]
Insallah

Allah böyle bir evladı düşmanımın başına vermesin.
Çok aşırı sinirlisiniz, terbiyenizi sınırınızı zerre bilmiyorsunuz. Anneye babaya abiye saygı, sevgi hiç yok.

Kendiniz yasasaniz nasil bagirirdiniz evet ben saygisizim
Valla ben neler neler yaşadım.
Annem küçükken çok sinirli bir kadındı, ha bende öyle uslu bir çocuk değildim. Sinirlendiğimde kafamı duvarlara vurur, kendimi yerlere atardım. (5 6 yaş).
Ergenliğimde aynı şekilde sinirli ve agresif geçti ama hiçbir zaman öfkemi annemden babamdan çıkartmadım. Sen böyle yaptıkça annenle iyi geçinemezsin. Ben anneme senin söylediklerini söylesem beni 7 düvel gelse elinden alamaz. Biraz saygılı olmayı öğrensen fena olmaz. Genel olarak annesine babasına hakaret edip bağırıp çağıran insanları anlamıyorum zaten. Hatta acıyorum böyle insanlara, doğuran büyüten anneye bağırıp çağırmak büyük saygısızlık geliyor bana.

Valla ben neler neler yaşadım.
Annem küçükken çok sinirli bir kadındı, ha bende öyle uslu bir çocuk değildim. Sinirlendiğimde kafamı duvarlara vurur, kendimi yerlere atardım. (5 6 yaş).
Ergenliğimde aynı şekilde sinirli ve agresif geçti ama hiçbir zaman öfkemi annemden babamdan çıkartmadım. Sen böyle yaptıkça annenle iyi geçinemezsin. Ben anneme senin söylediklerini söylesem beni 7 düvel gelse elinden alamaz. Biraz saygılı olmayı öğrensen fena olmaz. Genel olarak annesine babasına hakaret edip bağırıp çağıran insanları anlamıyorum zaten. Hatta acıyorum böyle insanlara, doğuran büyüten anneye bağırıp çağırmak büyük saygısızlık geliyor bana.
Anneme bu yazdigim konuda hic bir sey demedim? Yine de tesekkurler

Canım bence hep ailene suçu atmak yerine kendine de iğneyi batırmalısın..Sen de çok normal değilsin.. Kendini iyice tedavine ver..Abin annen hakkında iyi güzel düşünmeye çalış.. Hep benim kötülüğümü istiyorlar diye düşünme..

Okyanusdakibalik bıktık ya hakikaten bıktık burada her konuna aynı şeyleri yazıyorlar ıslarla konu açmaktaki amaç nedir sabrımızı mı ölçüyorsun?
Ağır bi ergenlik geçiriyorsun anlıyoruz da hergün ottan sebeplere konu açman baydı artık.
Mune Mune ablacım yaş sınırı var mı bu sitede?

Okyanusdakibalik bıktık ya hakikaten bıktık burada her konuna aynı şeyleri yazıyorlar ıslarla konu açmaktaki amaç nedir sabrımızı mı ölçüyorsun?
Ağır bi ergenlik geçiriyorsun anlıyoruz da hergün ottan sebeplere konu açman baydı artık.
Mune Mune ablacım yaş sınırı var mı bu sitede?
Konudan cik tusu var cikarsan okumazsin kimse seni zorlamadi oku diye

Bence sen Melankolik takilmayi seviyorsun .!

kendine sıkıntı dert ediniyorsun herseyi emin ol suan gözüne batan hersey gerçek hayata atıldığın zaman okadar boş zaman kaybı gibi gelecek ki ..
Kitap oku , faydalı araştırmalar yap , ders çalış.
Mümkünse boş kalma aşırı negatifsin senin tabirinile hayat şimdiden bu halde acımasızsa bir 5-6 seneye acidan ölürsün. .
Bunlar sana suan dert gibi gelebilir canını yakabilir ama öyle değil biraz etrafına bak insanlar neler neler yaşıyor sukretmeyi bil
Kendini geliştir hersey geçecek her lafı sözü dert edinme :)

Yahu tamam.anladik. Ailenle sorunların var. Hatta başta kendinle sorunun var. İyi de güzelim biz ne yapabiliriz taa buradan. Tedavi oluyorum diyorsun ama belli ki işe yaramıyor. Doktorunu değiştir. Kendine meşgale bul. Ailenle otur konuş. Yani biz daha ne diyelim sana?

Konuyla alakası yok ama forumda en çok merak ettiğim üye sizsiniz. Sanırım avatar ve kullanıcı isminden dolayı :KK68:

Acaba bu üyeye sitede hak veren tek ben miyim ki..yaşı gereği kendini düzgün ifade edemiyor ve fevri davranıyor ama abisinin tavrı çok kötü 16 yaşında bir genç kıza böyle davranırlarsa ilerde özgüvensiz ve sinik bir birey olacak. Hayır neden abisi gözünün içine bakınca sussun ki? Annesi de erkek kayıran bir ebeveyn sanırım. Senin adına üzüldüm ama lisede düzgün arkadaşlıklar kur derslerine odaklan ve ailenle yüzeysel muhabbetler dışında detaya inme bence ve ev içinde sakin kal muhakkak. Haklıyken haksız duruma düşüyorsun çünkü.

Back
X