İş başvurusunu ailene hemen söylememe sebebin çok mantıklı.Yalnız burada asıl suç abinde gibi görünüyor.
Senin şimdilik sır olarak kalmasını istediğin birşeyi gidip hemen ailene anlatmış.
Ablanın tepkisi,onun seni hiç anlamadığını gösteriyor.Eşin ve sen, iş yüzünden sıkıntılı bir dönemden geçiyorsunuz.Maalesef yaşamayanın anlamayacağı bir sıkıntı bu.
Keşke anlasalar ve destek olsalar ama aileler bazen tam aksine,suçlayıcı ve eleştirici davranıyorlar.İnşallah iş konusu olumlu gelişir ve sıkıntınız sona erer.
Abinize sormadınız mı neden sözünü tutmadığını?
.ve şu tepkiyi verdim abimde karı gibi sır tutamıyor.
Bu nasıl bir söz!
"Karı" değil bayan, kadın, kız vs...
Ayrıca bayanların sır tutamadığı nereden çıkmış, yaptığınız benzetme çok yanlış.
Kusura bakmayın, durumunuza üzüldüm ama durumunuzdan çok bu yakıştırmanızla ilgilendim.
Kendiniz sır tutamıyorsunuz heralde ama bayanlara yapılan bu tür yakıştırmalar hiç hoşuma gitmiyor...
yaranız var gocunuyosunuz heralde o kadar uzun yazımın içinden cımbızla o sözü çekmişsiniz.eskilerden beri söylenen bir laftır o belki karı demem yanlış olmuş ama o anki sinirle söylenmiş bir kelime olabilir.evet bütün kadınlar sır tutamaz diye bir kaide yok ama istisnalarda kaideyi bozmaz şekerim.
ben ablanla annenin bu kadar bu mevzuuyu büyütmesine dallandıırp budaklandırmalarına anlam veremedim, abin sır tutamamış olabilir, belki sevindi sizin adınıza heyecanlı davrandı bilemiyorum, olan olmuş sonuçta ama olayı abartan annenle ablan bence
hiç özel hayatınız olamayacakmı canım, herşeyi herkese anında bildirmek zorunda mısınız
bence eşinin çalışmamasını içlerinde büyütüyolardı, çalışmıyo etmiyo diye kendilerince, sen karı gibi deyince birden deşarj oldular
umarım eşinin işi uzun soluklu güzel bi iştir, hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?