Abim ve eşi

Dxbgffh

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2019
592
237
53
Merhaba hanımlar benim de şöyle bir sorunum var abim ve eşi iki ay önce baya büyük tartıştılar eşi kafa dinlemek için annesi gile gitti ve benim hakkımda olmayan bir şeyler anlatmış sözde bende eşimle anlaşamıyormuşum ailemin zoruyla evli kalıyormuş eşim benle sözde halbuki böyle bişey yok bense sessiz kalmayı tercih ettim ortalik iyice karışmasın diye şimdi aralari abimle düzeldi gidip alıp geldi beni ise engelledi annesi gildeyken sizce nasıl davranayım 🙄🙄

Muattap olma demek isterdim ama aile icinde olunca mutlaka bir araya geliniyo
Olabildigince mesafeli olurdum ben olsam zamani geldiginde de konuyu acip sorarim
Kimse kimseyi saf sanmasin

Ortalığı sen de karıştır bana kalırsa. Neden susasın ki . Seni sindirmelerine izin verme iftira olan bir konuda .

davranma.
görüşme.
zaten engellemiş seni gözden çıkarmış.
görüşecek misin birde..
bi zaman sonra ben oma bişey yapmadım diyip abimi üstüme salacak ben o kadar iyilik yaptım dışardan her kes derdi bu kızın kıymetini bil diye

Ortalığı sen de karıştır bana kalırsa. Neden susasın ki . Seni sindirmelerine izin verme iftira olan bir konuda .
ne bileyim ya sonradan beni suçlu çıkarırsa biraz kavgacı ti tip

mevzu nerden açılmış ki niye kendi eşiyle problem yaşayıp ailesine seni anlatmış
benim haberim bile yoktu aile büyüklerini toplamış lardı bende tesadüfen öğrendim hastane çıkışı annem lere gidince

Abinizin eşinin baba evine gitmesinde sizin parmağınız var mı?

Daha ayrıntılı ve gerçekleri yazarsanız gerçekçi yorumlar alabilirsiniz
yazdığımı iyice okuyun bence kavganın ikinci günü öğrendim diyorum ne gibi olabilir evi ayrı derdi ayrı herkesin

Valla böyle iftiracı insanlara tahammülüm yok . Bas yaygarayı bence benim üzerimden prim yapma kendini aklama diye sonra da kes muhabbeti .
abimin hatrına diyip susuyorum

beni ise engelledi
benim haberim bile yoktu aile büyüklerini toplamış lardı bende tesadüfen öğrendim hastane çıkışı annem lere gidince
yazdığımı iyice okuyun bence kavganın ikinci günü öğrendim diyorum ne gibi olabilir evi ayrı derdi ayrı herkesin

Sizi engellemiş, aile büyüleri varkende sizinle ilgili konu açılmış....bu nedenle baba evine gitmesin de sizin parmağınız olduğunu düşünüyorum...

Mantıken düşünüyorum, biriyle problemim olmazsa engellememm

Yazdıklarınız çok havada, asla yukarıda ki konuda yazdığınız için abinizin eşi sizi engellemez.
Benimde hiç bir platforma eşimin kız kardeşleri yok.
Fakat öyle sebeplerim var ki... Eşim dahi görüşmüyor.
Gorumcemin evliliğinin ailesinin zoruyla yürüdüğü için ben görümcemi hiç bir yerden silmem, bu sebep dahi olamaz.

Back
X