Bikere yeni evliler bende yeni 1 senelik evliyim canim bisey soliyeyimmi bende gorumceyim gelini dislama pozisyonuna hic gecme derim belki kizin ailesiyle sizin aile cok farkli hayat gorusleri olan aileler kardesininz evlendiyi zaman kizin rahat bikiz oldugunu bilmiyormuydu?simdi 8 ci aydami cozdu bu kizin gulmeyi kahkahayi seven bikiz oldugunu veya rahat biri oldugunu,kayinvaledede dogru yapmamis bana gore baristirmakmi istiyor ayirmakmi anlamadim kiz yeni gelin kendini dislanmis hissedipde ailesine solemis olabilir belki annesinden baska paylasacagi kimsei yok e tabiki en yakini annesi soliycek eger dislanmissa,hepimizin kusurlari muhakkak ki vardir,bana gore aileye dusen is yuvayi korumak cunki kendiniz uygun gormussunuz simdi de begenilmedi diye bosandirilmasi bana gore gunah daha yeni evli
BEĞENİLMEDİ DİYE BOŞANDIRILMASI MI?
Bu nasıl bir yorum yazdıklarımdan bunu mu anladınız.
Gelini dışlama pozisyonuna mı girdim. rahat olabilir güzelim buna karışan yok ama abim defalarca uyarmasına rağmen dedenin yanında bacak bacak üstüne atması abimin neredeyse kucağına oturması fln. sizce normalse zaten bişe diyemicem