• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abim ve evlilik dışı ilişkisi

Ahahah abimi eğer tanıyorsam öyle bir durum olduğunda kürtaj parasını kat kat fazla verir ve her yerden engelleyip postalar. Torun morun sevemeyiz şu durumda,hele ki ahlaksız bir kadının çocuğunu.
Maşallah abin çok karakterliymiş tam bir haysiyetsizmiş gibi anlattın ;)

Kız o kadar yüssüz ki,bugün bi konuşma geçti abimle aramızda kızda yanımızdaydı ordan atladı "belki benimde 3.sü erkek olur,beklenmedik yerden" dedi abimde nasıl sırıttı,olayı illaki çözmem gerek ama nasıl babama söylesem abimi de kovar yollar

Allah kahretsin ya..
O iki cocuk disinda kimseye acimiyorum.
Abindeki mide konya ovasi, kadin zaten pislik.
Acilen babana duyur olayi, kovarsa kovsun abini.

ama bişe diyeyim mi sizin tepkiniz bi yere kadar abiniz almak istedikten sonra 2 çocuğu olsun 3 çocuğu olsun eğer boşanırsa kadın ne baban engel olabilir ne de bi başkası
E kadının kocasına söyleme diyorsunuz o zaman söylemem gerekmez mi? Valla başkasından olan 2 çocuk gelip bizim tepemize konarsa,bende babama carlarım bu zamana kadar beni sıkı denetimde yetiştirdiği için,bende başkasından yapayım getireyim babam bize baksın

Babama abim buradaki işleri idare edemiyor diyeceğim,bu konudan hiç bahsetmeyeceğim. Kıza söylesem direk abime söyler abimde illaki beni uzaklaştırır ciddiye almaz

Hayır tam tersi gördüğün her şeyi tam olarak anlatman lazım. O şubeden birileri ile konuşturmalısın babanı..
Olayın ciddiyetini anlaması lazım.
Kız arkadaşına da söyle mutlaka. Başı yanmasın onun da günahtır..

Bu kadının küçücük çocukları varmış ne bu rahatlık?
Kimbilir nasıl ihmal ediliyorlar yazık günah o çocuklara. Allah yardımcıları olsun

Belkide kadın kocasından cidden boşanıyordur ve abinle ciddi bir ilişkileri vardır.Kadin hakkında kötü kötü konuşmak yerine belkide bundan sonra kabullenmeniz gerekecek..olaya bu acıdan baktınız mı hiç?

Bilemiyorum,e madem boşanıyorlar kadının annesiyle babası da ayrıymış annesi falan memleketteymiş 2 çocuğu nasıl bırakıyor? Evet 2 çocuk başımıza kalacak gibi bakıyoruö kimden yaptıysa o baksın çocuğuna kimse kusura bakmasın çocuk esirgeme kurumu mu benim abim

tüm yorumlarını okudum da böyle diziler geldi aklıma. şirketin zengin küçük patronunu ayartmaya çalışan fettan genç kız, zengin oğlanın her bişeyden habersiz masum nişanlısı, bir de abisini hatasından döndürmeye çalışan genç kızkardeş..
20 yaşındasın bence bu olaya çok fazla müdahil olma derim. kadın da reşit abin de reşit. kadın çocuklarını, kocasını, hayatını düşünmüyorsa kimsenin de düşünmesi gerekmez. ayrıca bu kadar dedikodunun dolaştığı bir firmadan kadının kocasının nasıl haberi olmuyor olanlardan bu kadar mı karısından bihaber. kadın hamile kalsa abim kürtaj parasını verir bile demişsin ki bunları sen söylememelisin. çok çirkin konuşmalar. kim neyi nasıl isterse yaşar günün sonunda kötü sen olursun. kız 15-20 gündür çalışıyor demişsin bu nasıl hızlı bir ilişkidir orası da çok ilginç.
bana göre ikisi de heyecan arıyor. su akacak yolunu bulacak. herkes de kendi hayatına dönecektir.
ha olanları tasvip ediyor muyum etmiyorum ama ben bu tarz ikili ilişkilere karışma konusunu hiç sevmem onun içindir bu yorumlarım.

Allah kahretsin ya..
O iki cocuk disinda kimseye acimiyorum.
Abindeki mide konya ovasi, kadin zaten pislik.
Acilen babana duyur olayi, kovarsa kovsun abini.
Düşündüşüm sadece çocuklar ve kadının eşi bir de abimin nişanlanacağı kız.

E işte bende onu diyorum abim anlık yaşayıp sonunu düşünemiyorsa ne yapabilirim ki ben,bir de çocuğu olursa tamam bittik yani,bu ne rezalet herkesin dilinde geziyorlar ikisi de[/QUOTE]

32 yaşında ve sonunu düşünemiyor bal gibi düşünüyor siz hiç merak etmeyin herşeyi göze almışlar baksana dedikoduları duymuyorlar mı

Burayı yurtdışı sanıyor sanırım abim,orada rahattı 8 yıldır orada yaşıyordu,abim 32 küsür yaşında

Ben yurtdisindayim.
Yabancilar bile bu kadar genis mezhepli degil inan.
Abinin savunulacak bir yani yok fakat kadin da bir camur.
Insan evladindan utanir arsiz.
Ipliklerini acilen pazara cikartman gerek.
Kocasini ararsan cinnet getirip abine zarar verebilir.
Ya da kadina veya cocuklara.
Babana soyle acilen

Ben abim masum dedim mi? Allah aşkına orada benim abim ponçik bir prens kadın onu kandırıyor dedim mi? Abim işini hslledecek kadında yiyecek ikisinin de suçu var anlamak bu kadar zor olmamalı.
Abim heyecan arıyor ama kadın sadece para yiyen bir ahlaksız
Bariz bir kayırma var ortada
Önce bakış açını değiştirmeni tavsiye ederim
Eğer bu durumda sen olsan abin seni kardeşlikten reddederdi kalıbımı basarım.

Önce delil toplayın , sonra babanızla konuşun. Kadının kocası duyarsa kan çıkar.

Bilemiyorum,e madem boşanıyorlar kadının annesiyle babası da ayrıymış annesi falan memleketteymiş 2 çocuğu nasıl bırakıyor? Evet 2 çocuk başımıza kalacak gibi bakıyoruö kimden yaptıysa o baksın çocuğuna kimse kusura bakmasın çocuk esirgeme kurumu mu benim abim
İyi de bu konudan size ne ki. Eger nisanlilikr ve evililik gibi bağlar olmasaydı iliskileri sizi hiç ilgilendirmezdi. Evlenip çocuklu olarak bosanmayacagimizin garantisi yok o yüzden böyle düsünmeyin ama kadını asla aklamıyorum çünkü evliyken bu şekilde bir ilişki yaşaması iki çocuğun bile alnında leke.

Kadının kocasına sakın soylemeyin abinizin başını yakarsınız. Kadını tehdit edebilirsiniz bu şekilde. Ya da en iyisi kendi ailenize söyleyin olaya el atsınlar. Kendi başınıza alacağınız kararlar onarilmaz sorunlara yol açabilir, abinizin nişanlısına bir şey söyleyemezsiniz çünkü onların ayrılması bu kadının işine gelir ama anlatmamak da etik değil. Neyse en iyisi ailenize anlatın, sanki iş yerimdeki çalışanlardan duymuş gibi abinizin kulağını çeksinler.

Kadın daha iğrenç demişsin de abinin de hayatında biri varmış. Evli barklı kadınla yatıp kalkan adammış abiniz kusucam. Bir de utanmadan sırıtıyor.

Kadına da şaşırmadım çok var böyle erken yaşta evlenip gözü açılır açılmaz milletle yatıp kalkan.

Ben olsam babama söylerim, kadının kocasına da fake bir hesaptan söylerim. Adam naparsa yapsın kendini düşünmeyen kadını ben mi düşünücem? Ha babam böyle bir durumda abimi korusa babamla da mesafe koyarım.

Rezillik kepazelik diz boyu, ne günlere kaldık ya.

tüm yorumlarını okudum da böyle diziler geldi aklıma. şirketin zengin küçük patronunu ayartmaya çalışan fettan genç kız, zengin oğlanın her bişeyden habersiz masum nişanlısı, bir de abisini hatasından döndürmeye çalışan genç kızkardeş..
20 yaşındasın bence bu olaya çok fazla müdahil olma derim. kadın da reşit abin de reşit. kadın çocuklarını, kocasını, hayatını düşünmüyorsa kimsenin de düşünmesi gerekmez. ayrıca bu kadar dedikodunun dolaştığı bir firmadan kadının kocasının nasıl haberi olmuyor olanlardan bu kadar mı karısından bihaber. kadın hamile kalsa abim kürtaj parasını verir bile demişsin ki bunları sen söylememelisin. çok çirkin konuşmalar. kim neyi nasıl isterse yaşar günün sonunda kötü sen olursun. kız 15-20 gündür çalışıyor demişsin bu nasıl hızlı bir ilişkidir orası da çok ilginç.
bana göre ikisi de heyecan arıyor. su akacak yolunu bulacak. herkes de kendi hayatına dönecektir.
ha olanları tasvip ediyor muyum etmiyorum ama ben bu tarz ikili ilişkilere karışma konusunu hiç sevmem onun içindir bu yorumlarım.
İlişkiyi tam olarak kız başlatmış.
Benim öğrendiğime göre.
Kızın çıkış saati 12 imiş.
Abimi aramış,hesaplar karıştı bir gelip bakabilir misiniz demiş.
Benim abimde gidiyor hallediyor ondan sonra da kızı eve bırakmış
Ben böyle başladığını duydum aynı vardiyada en az 10 kişi çalışıyorlar.
24 saat açık bi işletme ve kadın pos makinelerinin kasanın başında.
Öyle mi tavlıyor bilemem.
Tek bildiğim abimin kötü bir yolda olduğu,kadının da heyecan aradığı,abiminde atladığı.
Ve bu anlattığım olau kadının işe girişinden 5 gün sonra gerçekleşiyor abim de salak ki 5. Gün onu çağıran kadına tav oluyor. Abimin hatası da büyük.

E kadının kocasına söyleme diyorsunuz o zaman söylemem gerekmez mi? Valla başkasından olan 2 çocuk gelip bizim tepemize konarsa,bende babama carlarım bu zamana kadar beni sıkı denetimde yetiştirdiği için,bende başkasından yapayım getireyim babam bize baksın

kadın boşanma aşamasındaysa zaten kocası duysa da çokta önemsemez yalnız dava edebilir ikisini de... kendinize dert almak istiyorsanız gidin yapın çocuk getirin abiniz ateşe atıyor kendini haberi yok kafayı vurur da duvarlara çok geç olur

Hadi iyisin hazır 2 torun geliyor :işsiz: düşüncen çok sığ kötü maalesef
Haklı olabilirisn kötü olabilir. Normak şartlarda başımızın üzerinde yeri var diyebileceğimiz bir durum olsaydı amenna tamam olurdu ama burada durum farklı,başlayış farklı,evlisin abim genç değil ve 2 çocuğun var patronuna yazılıyorsun. Kadının kocasının haberi olmamasının sebebi kadının işyerine uzak bir yerde oturmasıymış bu arada.

İlişkiyi tam olarak kız başlatmış.
Benim öğrendiğime göre.
Kızın çıkış saati 12 imiş.
Abimi aramış,hesaplar karıştı bir gelip bakabilir misiniz demiş.
Benim abimde gidiyor hallediyor ondan sonra da kızı eve bırakmış
Ben böyle başladığını duydum aynı vardiyada en az 10 kişi çalışıyorlar.
24 saat açık bi işletme ve kadın pos makinelerinin kasanın başında.
Öyle mi tavlıyor bilemem.
Tek bildiğim abimin kötü bir yolda olduğu,kadının da heyecan aradığı,abiminde atladığı.
Ve bu anlattığım olau kadının işe girişinden 5 gün sonra gerçekleşiyor abim de salak ki 5. Gün onu çağıran kadına tav oluyor. Abimin hatası da büyük.
:cry::cry: yazık 32 yaşındaki abini 21 yaşındaki kadın kandırmış :cry::cry:

Abim heyecan arıyor ama kadın sadece para yiyen bir ahlaksız
Bariz bir kayırma var ortada
Önce bakış açını değiştirmeni tavsiye ederim
Eğer bu durumda sen olsan abin seni kardeşlikten reddederdi kalıbımı basarım.
Çünkü ailem ataerkil bir toplumdan geliyor
Babamda abimi çok kayırdı,o yurtdışlarında beach party uyuşturucu party diye gezerken abimin altına en iyi arabalardan verdi
Bu bana da yapılan bir haksızlık
Evet diyorum ikisinde de büyük bir hata var ama kadınla aramda bir kadın bağı yok.
Dolayısıyla abimi bu olaydan sıyırmak zorundayım
Kadını da bu işten uzaklaştırmalıyım ki ona da zarar gelmesin

Back
X