tüm yorumlarını okudum da böyle diziler geldi aklıma. şirketin zengin küçük patronunu ayartmaya çalışan fettan genç kız, zengin oğlanın her bişeyden habersiz masum nişanlısı, bir de abisini hatasından döndürmeye çalışan genç kızkardeş..
20 yaşındasın bence bu olaya çok fazla müdahil olma derim. kadın da reşit abin de reşit. kadın çocuklarını, kocasını, hayatını düşünmüyorsa kimsenin de düşünmesi gerekmez. ayrıca bu kadar dedikodunun dolaştığı bir firmadan kadının kocasının nasıl haberi olmuyor olanlardan bu kadar mı karısından bihaber. kadın hamile kalsa abim kürtaj parasını verir bile demişsin ki bunları sen söylememelisin. çok çirkin konuşmalar. kim neyi nasıl isterse yaşar günün sonunda kötü sen olursun. kız 15-20 gündür çalışıyor demişsin bu nasıl hızlı bir ilişkidir orası da çok ilginç.
bana göre ikisi de heyecan arıyor. su akacak yolunu bulacak. herkes de kendi hayatına dönecektir.
ha olanları tasvip ediyor muyum etmiyorum ama ben bu tarz ikili ilişkilere karışma konusunu hiç sevmem onun içindir bu yorumlarım.