Abim ve evlilik dışı ilişkisi

Hayır ailem öyle bir çocuk yetiştirmedi fakat evlilik dışı evli olan bir bayandan çocuğu babamda abimde kabul etmez ondan emin konuşuyorum,kürtaja karşı değilim ama gerekli olduğu sürece yapılabilir. Bu da anneye ve babaya kalmış bişey. Malum bir ünlü vardı hatırlar mısınız adam evliyken metresi hamile kaldı sonra evlendiler falan. Onun gibi olmayı ailem istemez bence.
Kadının kocasından korkuyorum söylemek içimden gelmiyor,babama söyleyemeyi düşünüyorum kadın zaten çıktı işyerinden mesaisi bitti,abimde ondan 2 saat sonra çıktı bilin bakalım niye acaba

1 dk bile kaybetmeden babana hemen haber ver.

Babam "oğulcuğunu" hepimizden çok üstte tuttuğu için
Artık şımarık tavırlarına bir dur demeli
Bende öyle yapmak isterim işyerinin ortasında bağırıp çağırmak rezil etmek isterim ama düğünüm var ve ailem yüzünden rezil olmak istemiyorum.

Baban daha da inanmazsa bence nişanlısına haber vermelisin aynısının başına geldiğini düşün bilmek isterdin herhalde zaten böyle adamla evlenilmez k.bakma ama
Nişanlanacağı kıza kesinlikle söyleyeceğim,bunca yıldır devam ediyorlardı bitme vakti geldi

Sonunu düşünen kahraman olamaz diyim son olarak o halde.
Hayırlısı... Yeğen/torun gelince de artık sıradan pışpışlarsınız diyeceğim ayıp kaçacak ya, kusura kalma yani aklımdan tam olarak bu cümle geçti, söylemeden edemedim.

Babamın telefonunda şirketin kameralarını izlemek için bir program var,babama bir çıtlatıp anlatayım hoş olmayan görüntüler var diyeyim sonra gerekeni de o yapsın.
Kesinlikle hemen babanı devreye sok. Açıkça söyle ima etme. Kocası öğrenirse abini öldürebilir biliyorsun değil mi? Kadını da öldürür. Hiç zaman kaybetme canım benim ciddiyim. Baban abini nasıl kurtaracağını bilir. Sen bulaşma kadının kocasına falan.

Bencede kızı kurtarın bari Allah yardımcın olsun cnm.
Teşekkür ederim canım,inşallah biter bu dert.

Haklısın diyeceğim,başka birşey diyemiyorum çünkü.
Çok zor duruma soktu hepimizi.

Babama diyeceğim ama nasıl bence çalışanların bahsetmesi daha akıllıca olur ya da diğer ilden müdür falan yollasın abime burayı bırakmasın

Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama aile içi işlere başkaları karıştırılmaz. Ne demek çalışanlardan öğrensin.
Sizin yapabileceğiniz ailenize anlatmak. Kendi aileniz dışında gidip başkasına (kocasına) falan anlatmanız çok garip olur. Yok yapamayacaksanız hiç uğraşmayın.

Açık açık söyleyeyim o zaman hiç beklemeden.
Gözüm abimi falan görmüyor rezillik herkese yayılmasın diye uğraşıyorum inşallah babamda onun için uğraşır.

Kadın 3. Falan diyor bende korkuyorum yeniden devam etmelerinden
Kökten çözüm olması lazım.
Burada prezervatifi delip hamile kalan var kadında böyle şeylere kalkışabilir yani

Kadin 3.yu zor yapar. Ama insan birini aldatıp bu kadr ic rahatligiyla devam etmemeli bence hayata.
Bu ne aymazlik.

Abiniz acisindanda nisanlisina yazık.
Yani anlasinlar; herkesin yaptiginin bir bedeli var.
Simdi bunlari ayirsaniz disarida görüşmeye devam ederler.
Kime.ne faydasi olacakki bunun
O yüzden taraflar bilmeli.

Babamın güvendiği bir çok çalışanı var burda onalr söylerse belki inanır.
O zaman annem söyleyecek,abim beni bastıracak güçte çünkü.

Herkes bilsin o zaman.
Bence o kadın yapar.
Eğer işin ucunda bir varis olmak varsa yapar.
Abim anlatmıştır illaki ne işler yaptığımızı hava atmak kendini zengin göstermek için.
Çünkü sadece işletme değil inşaat işi,taşımacılık işi falanda var. İsmini söyleyeceğim ama ifşa olur,abim tanınıyor çünkü.

Kesinlikle etraf böyle kiz dolu
Evlenmiş çocuğu var ama zengin koca avcısı
Ben de eve çağrılan gundelikci kızın kadının kocasınin ceketine cep telefonu numarasını attığını duydum
İnsanların biraz bile zengin adamlara kapak atma isteği korkunç boyutlarda
Ayrıca karısınin yaptıklarından haberdar olup ses çıkarmayan bir sürü koca var

Bunun haberi var mı bilmiyorum
Ama sanırım yok
Uzakta oturuyor çünkü bu ilçede oturmuyor bilemiyorum
Umarım abim kurtulur bi an önce

benim anlamadığım, abiniz sizi niye çağırdı şirkete
sanki olanlari öğrenmenizi istemiş gibi
neye karar verdiniz bu arada

benim anlamadığım, abiniz sizi niye çağırdı şirkete
sanki olanlari öğrenmenizi istemiş gibi
neye karar verdiniz bu arada
Abimin fotoğraf gördüğümden haberi yok.
Bana para verilmesi gerekiyordu. Babam havale yapacaktı şirket hesabından,sonra vazgeçti gidip şirkete gidip al dedi.
Abimde bankaya birini yolladı parayı hesaptan çektirdi.
Hem abim 4-5 günlüğüne buradan gidiyor iş için. Bende burada duracağım boş kalmasın diye.
Babam burada abim olduğu için müdüre gerek yok dedi.
Annemi aradım annem geliyor şimdi.
Annemle konuşacağım.

Bunun haberi var mı bilmiyorum
Ama sanırım yok
Uzakta oturuyor çünkü bu ilçede oturmuyor bilemiyorum
Umarım abim kurtulur bi an önce
En iyisi önce annenle başlayıp onunla beraber babaniza söylemeniz
Her konuda abinizi korusu da heralde böyle simarttigi oğlunun kocasını aldatan bir kadinla evlenmesine izin vermez

En iyisi önce annenle başlayıp onunla beraber babaniza söylemeniz
Her konuda abinizi korusu da heralde böyle simarttigi oğlunun kocasını aldatan bir kadinla evlenmesine izin vermez
Annem buraya geliyor zaten önce görüntüleri görsün sonra babama söyleyeceğiz
İyi bir yaptırımı hakediyor abim

Başkasının hesabından başkası nasıl para çekebilir?
Bi de şirketin yönetim kurulu üyesinin ayrı bir hesabı parası falanı filanı yok mudur? Ya da kartı?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…