Hayır ailem öyle bir çocuk yetiştirmedi fakat evlilik dışı evli olan bir bayandan çocuğu babamda abimde kabul etmez ondan emin konuşuyorum,kürtaja karşı değilim ama gerekli olduğu sürece yapılabilir. Bu da anneye ve babaya kalmış bişey. Malum bir ünlü vardı hatırlar mısınız adam evliyken metresi hamile kaldı sonra evlendiler falan. Onun gibi olmayı ailem istemez bence.Bu olmamış ama ya, yarın öbür gün ahlaklı ağabeyin kız arkadaşıyla evlendiğinde nasıl torun seveceksiniz ? Nasıl bir aileniz var ki kürtaj parası verip bir canlıyı öldürebilecek zihniyette çocuklar yetiştirmiş, umarım olmaz hamilelik durumu
İlk mesajımda babanıza söyleyin demiştim ama yok kadının kocasına söyleyin, ağabeyin bir baksın bakalım evli kadınlarla düşüp kalkınca buralarda ne oluyormuş, ailende öğrenir o zaman oğlan kayırmamayı
1 dk bile kaybetmeden babana hemen haber ver.Hayır ailem öyle bir çocuk yetiştirmedi fakat evlilik dışı evli olan bir bayandan çocuğu babamda abimde kabul etmez ondan emin konuşuyorum,kürtaja karşı değilim ama gerekli olduğu sürece yapılabilir. Bu da anneye ve babaya kalmış bişey. Malum bir ünlü vardı hatırlar mısınız adam evliyken metresi hamile kaldı sonra evlendiler falan. Onun gibi olmayı ailem istemez bence.
Kadının kocasından korkuyorum söylemek içimden gelmiyor,babama söyleyemeyi düşünüyorum kadın zaten çıktı işyerinden mesaisi bitti,abimde ondan 2 saat sonra çıktı bilin bakalım niye acaba
Babam "oğulcuğunu" hepimizden çok üstte tuttuğu içinBabana söyle, bi güzel oğulcuğunun totosunu toplayıversin; kadının da biletini kessinler.
Valla ben ne çeşit bir manyağım bilmiyorum; ikisini de dambıl düdük ederdim yedi sülalelerine.
Abi mabi görmez gözüm yani.
Nişanlanacağı kıza kesinlikle söyleyeceğim,bunca yıldır devam ediyorlardı bitme vakti geldiBaban daha da inanmazsa bence nişanlısına haber vermelisin aynısının başına geldiğini düşün bilmek isterdin herhalde zaten böyle adamla evlenilmez k.bakma ama
Babamın telefonunda şirketin kameralarını izlemek için bir program var,babama bir çıtlatıp anlatayım hoş olmayan görüntüler var diyeyim sonra gerekeni de o yapsın.1 dk bile kaybetmeden babana hemen haber ver.
Bencede kızı kurtarın bari Allah yardımcın olsun cnm.Nişanlanacağı kıza kesinlikle söyleyeceğim,bunca yıldır devam ediyorlardı bitme vakti geldi
Babam "oğulcuğunu" hepimizden çok üstte tuttuğu için
Artık şımarık tavırlarına bir dur demeli
Bende öyle yapmak isterim işyerinin ortasında bağırıp çağırmak rezil etmek isterim ama düğünüm var ve ailem yüzünden rezil olmak istemiyorum.
Nişanlanacağı kıza kesinlikle söyleyeceğim,bunca yıldır devam ediyorlardı bitme vakti geldi
Kesinlikle hemen babanı devreye sok. Açıkça söyle ima etme. Kocası öğrenirse abini öldürebilir biliyorsun değil mi? Kadını da öldürür. Hiç zaman kaybetme canım benim ciddiyim. Baban abini nasıl kurtaracağını bilir. Sen bulaşma kadının kocasına falan.Babamın telefonunda şirketin kameralarını izlemek için bir program var,babama bir çıtlatıp anlatayım hoş olmayan görüntüler var diyeyim sonra gerekeni de o yapsın.
Teşekkür ederim canım,inşallah biter bu dert.Bencede kızı kurtarın bari Allah yardımcın olsun cnm.
Haklısın diyeceğim,başka birşey diyemiyorum çünkü.Sonunu düşünen kahraman olamaz diyim son olarak o halde.
Hayırlısı... Yeğen/torun gelince de artık sıradan pışpışlarsınız diyeceğim ayıp kaçacak ya, kusura kalma yani aklımdan tam olarak bu cümle geçti, söylemeden edemedim.
Babama diyeceğim ama nasıl bence çalışanların bahsetmesi daha akıllıca olur ya da diğer ilden müdür falan yollasın abime burayı bırakmasın
Açık açık söyleyeyim o zaman hiç beklemeden.Kesinlikle hemen babanı devreye sok. Açıkça söyle ima etme. Kocası öğrenirse abini öldürebilir biliyorsun değil mi? Kadını da öldürür. Hiç zaman kaybetme canım benim ciddiyim. Baban abini nasıl kurtaracağını bilir. Sen bulaşma kadının kocasına falan.
Kadın 3. Falan diyor bende korkuyorum yeniden devam etmelerinden
Kökten çözüm olması lazım.
Burada prezervatifi delip hamile kalan var kadında böyle şeylere kalkışabilir yani
Babamın güvendiği bir çok çalışanı var burda onalr söylerse belki inanır.Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama aile içi işlere başkaları karıştırılmaz. Ne demek çalışanlardan öğrensin.
Sizin yapabileceğiniz ailenize anlatmak. Kendi aileniz dışında gidip başkasına (kocasına) falan anlatmanız çok garip olur. Yok yapamayacaksanız hiç uğraşmayın.
Herkes bilsin o zaman.Kadin 3.yu zor yapar. Ama insan birini aldatıp bu kadr ic rahatligiyla devam etmemeli bence hayata.
Bu ne aymazlik.
Abiniz acisindanda nisanlisina yazık.
Yani anlasinlar; herkesin yaptiginin bir bedeli var.
Simdi bunlari ayirsaniz disarida görüşmeye devam ederler.
Kime.ne faydasi olacakki bunun
O yüzden taraflar bilmeli.
Kesinlikle etraf böyle kiz doluKadın daha iğrenç demişsin de abinin de hayatında biri varmış. Evli barklı kadınla yatıp kalkan adammış abiniz kusucam. Bir de utanmadan sırıtıyor.
Kadına da şaşırmadım çok var böyle erken yaşta evlenip gözü açılır açılmaz milletle yatıp kalkan.
Ben olsam babama söylerim, kadının kocasına da fake bir hesaptan söylerim. Adam naparsa yapsın kendini düşünmeyen kadını ben mi düşünücem? Ha babam böyle bir durumda abimi korusa babamla da mesafe koyarım.
Rezillik kepazelik diz boyu, ne günlere kaldık ya.
Bunun haberi var mı bilmiyorumKesinlikle etraf böyle kiz dolu
Evlenmiş çocuğu var ama zengin koca avcısı
Ben de eve çağrılan gundelikci kızın kadının kocasınin ceketine cep telefonu numarasını attığını duydum
İnsanların biraz bile zengin adamlara kapak atma isteği korkunç boyutlarda
Ayrıca karısınin yaptıklarından haberdar olup ses çıkarmayan bir sürü koca var
benim anlamadığım, abiniz sizi niye çağırdı şirketeHmm şöyle açıklayayım abimin koltuğuna babamda oturur asistanı da,kameralarda çalışanlar işini yapıyor mu mesai saatlerinde telefonla oynuyor mu ya da hırsızlık gibi durumlarda kasa açığı gibi durumlarda bakılması için kamera var,bende koltuğa oturdum ve abimle kızın marketteki hallerini izledim,bunda bir sakınca yok,babam olsaydı babamda izlerdi o kameralar 24 saat kayıtta.
Abimin fotoğraf gördüğümden haberi yok.benim anlamadığım, abiniz sizi niye çağırdı şirkete
sanki olanlari öğrenmenizi istemiş gibi
neye karar verdiniz bu arada
En iyisi önce annenle başlayıp onunla beraber babaniza söylemenizBunun haberi var mı bilmiyorum
Ama sanırım yok
Uzakta oturuyor çünkü bu ilçede oturmuyor bilemiyorum
Umarım abim kurtulur bi an önce
Annem buraya geliyor zaten önce görüntüleri görsün sonra babama söyleyeceğizEn iyisi önce annenle başlayıp onunla beraber babaniza söylemeniz
Her konuda abinizi korusu da heralde böyle simarttigi oğlunun kocasını aldatan bir kadinla evlenmesine izin vermez
Başkasının hesabından başkası nasıl para çekebilir?Abimin fotoğraf gördüğümden haberi yok.
Bana para verilmesi gerekiyordu. Babam havale yapacaktı şirket hesabından,sonra vazgeçti gidip şirkete gidip al dedi.
Abimde bankaya birini yolladı parayı hesaptan çektirdi.
Hem abim 4-5 günlüğüne buradan gidiyor iş için. Bende burada duracağım boş kalmasın diye.
Babam burada abim olduğu için müdüre gerek yok dedi.
Annemi aradım annem geliyor şimdi.
Annemle konuşacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?