abim ve yakın arkadaşım

deniz54321

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2015
131
176
23
39
Kızlar benim bir arkadaşım var oldukça yakın sayılırız. son zamanlarda bana çok soğuk davranmaya başladı saçma sapan beni bozmaya filan başladı. bende başka bir ortak arkadaşıma sordum ne bunun derdi benimle biliyor musun diye? güldü arkadaşım ve anlattı. meğerse hanımefendiyi abime önermedim diye bana bozulmuş . arkadaşım 30 yaşında bekar ve evlenmeyi çok istiyor. benimde bekar bir abim var 34 yaşında ama ikisi asla olmaz çünkü abimin kendince evlenmek istediği kişi de aradığı özellikler var ve arkadaşımla asla uyuşmuyor. Daha açık konuşmak gerekirse abim uzman doktor, başarılı ve hırslı bir insan, arkadaşım ise lise mezunu ve çalışmıyor. Asla birini yüceltip diğerini küçümsemek değil amacım ama ben abimi biliyorum ve doğru ya da yanlış ama bu konuda ki düşüncelerine saygı göstermek zorundayım ayrıca herşeyi bir kenara bırakalım abimle bir arkadaşımı tanıştırmak zorunda mıyım?

Beni tanıştırabilirsiniz

Tabiki zorunda degilsinde arkasinizin size böyle birsey icin tavir yapmasi sacma olmus isterseniz bahsedin abinize zaten ona uymuyorsa karari kendi verir

26 yaşındayım, üniversite mezunuyum, çalışıyorum, ailemin doktor olması sebebiyle hastanelerde büyüdüm o camiayı da çalışma koşullarını da bilirim, abinize selam ederim
( marilyn monroe kısmet buldum kıskandın mı?)

Şaka bir yana ben rahatsız olurum böyle emrivakilerden.
Benim bir arkadaşım da kuzenimle tanıştırmamı istedi ama biliyorum ki bizim kız onunla ilgilenmez, görüş olarak da benzeşmiyorlar, ne diyeyim bilemedim, "yurtdışında o şimdi" diye geçiştirdim. İnsanı zor durumda bırakıyor böyle ısrarlar, bir kere söyleyip "yok o iş olmaz" dedikten sonra üstelemeseler... hele ki sizin durumda bir de trip atmış resmen.

Bence tanıştır sevap işlersin baharda geliyor aşk gerçekleşir
bizede gelişmeleri yazarsın

ille görümcelik edicen yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…