- 22 Eylül 2015
- 131
- 176
- 23
- 39
- Konu Sahibi deniz54321
-
Beni tanıştırabilirsinizKızlar benim bir arkadaşım var oldukça yakın sayılırız. son zamanlarda bana çok soğuk davranmaya başladı saçma sapan beni bozmaya filan başladı. bende başka bir ortak arkadaşıma sordum ne bunun derdi benimle biliyor musun diye? güldü arkadaşım ve anlattı. meğerse hanımefendiyi abime önermedim diye bana bozulmuş . arkadaşım 30 yaşında bekar ve evlenmeyi çok istiyor. benimde bekar bir abim var 34 yaşında ama ikisi asla olmaz çünkü abimin kendince evlenmek istediği kişi de aradığı özellikler var ve arkadaşımla asla uyuşmuyor. Daha açık konuşmak gerekirse abim uzman doktor, başarılı ve hırslı bir insan, arkadaşım ise lise mezunu ve çalışmıyor. Asla birini yüceltip diğerini küçümsemek değil amacım ama ben abimi biliyorum ve doğru ya da yanlış ama bu konuda ki düşüncelerine saygı göstermek zorundayım ayrıca herşeyi bir kenara bırakalım abimle bir arkadaşımı tanıştırmak zorunda mıyım?
evet galiba öyleymiş çünkü o ortak arkadaşımda aynı yorumu yaptıKızın kısmetine mani olma çekil sevenlerin arasından.
Bence o arkadaşının seninle yakın olma çabasının bir amacı vardı ve aradığını bulamadı.
neden olmasınBeni tanıştırabilirsiniz
aslında bana açık açık söylese ben ona abimi anlatırım ki ikisininde birbirini istemeyeceği anlaşamayacağı ortada ama o kadar evlenme aşkıyla yanıp tutuşuyor kiÖzgüvene bak hele abine göz koymuş, beni tanıştırmadı diye sana da bozulmuş bari belli etme
buraya yazmadan az önce abime anlattım zaten olayı abim güldü geçti ciddiye bile almadı çünkü ikisi tamamen ayrı dünyalarTabiki zorunda degilsinde arkasinizin size böyle birsey icin tavir yapmasi sacma olmus isterseniz bahsedin abinize zaten ona uymuyorsa karari kendi verir
neden olmasın
Hahaha tamam ozaman yapilacak birsey yok sansina küssün sana degil..buraya yazmadan az önce abime anlattım zaten olayı abim güldü geçti ciddiye bile almadı çünkü ikisi tamamen ayrı dünyalar
ille görümcelik edicen yaniKızlar benim bir arkadaşım var oldukça yakın sayılırız. son zamanlarda bana çok soğuk davranmaya başladı saçma sapan beni bozmaya filan başladı. bende başka bir ortak arkadaşıma sordum ne bunun derdi benimle biliyor musun diye? güldü arkadaşım ve anlattı. meğerse hanımefendiyi abime önermedim diye bana bozulmuş . arkadaşım 30 yaşında bekar ve evlenmeyi çok istiyor. benimde bekar bir abim var 34 yaşında ama ikisi asla olmaz çünkü abimin kendince evlenmek istediği kişi de aradığı özellikler var ve arkadaşımla asla uyuşmuyor. Daha açık konuşmak gerekirse abim uzman doktor, başarılı ve hırslı bir insan, arkadaşım ise lise mezunu ve çalışmıyor. Asla birini yüceltip diğerini küçümsemek değil amacım ama ben abimi biliyorum ve doğru ya da yanlış ama bu konuda ki düşüncelerine saygı göstermek zorundayım ayrıca herşeyi bir kenara bırakalım abimle bir arkadaşımı tanıştırmak zorunda mıyım?
hayırlı olsun diyelim o zaman26 yaşındayım, üniversite mezunuyum, çalışıyorum, ailemin doktor olması sebebiyle hastanelerde büyüdüm o camiayı da çalışma koşullarını da bilirim, abinize selam ederim
(marilyn monroe kısmet buldum kıskandın mı?)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?