- Konu Sahibi deniz54321
-
Cümlemize efendim.hayırlı olsun diyelim o zaman
bide abinin kriterlerine kız uysaydı bu iş tamamdı desenizeKızın kriterlerine demekki abin uymuş
Senle bunun için dargın gibi duracaksa hiç konuşmasın bi zahmet çıkarcıymış derim...
geliiiin gelinn anında yetiştiririm abime. bak karın benim hakkımda neler yazmış diyeCümlemize efendim.
Siz benim görümcem mi oldunuz şimdi?Ay desenize forumda ağız tadıyla görümcemi çekiştiremeyeceğim
abime talipler çoğaldıKeske bizimde abisi dr olan arkadasimiz olsaydi belkide kaderimiz degisirdi
Amin Allah razı olsun cumlemiz icin aminabime talipler çoğaldışaka bir yana Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
evet tabiki abiminde önceliği karakteri düzgün ahlaklı bir eşinin olması ama bunun yanında işi ne olursa olsun başarılı ve azimli bir eş istiyor. o da onun hayatı tabiki karışamayızAmin Allah razı olsun cumlemiz icin amin
Bu arada onceligimiz karakter olsada beyaz uniformali bir prens tum kızların hayali
Dikkat ettiyseniz onluklu demiyom cunku onu artik kasaplarda berberlerde giyiniyo
Sakasi bir tarafa sahiden Allah karakter sahibi insanlar nasip etsin
Valla staj yaptigim yerde (kesinlikle kucumsemek icin söylemiyorum )en dusuk statudeki memurdaki havayi Başhekimde gormedim ben
Hani derler ya okumak cehaleti alır eşeklik baki kalir o soze aynen katiliyorum
Tabiki zaten kucukte degil akli basinda biri zamani geldiginde kendine gore birini zaten bulacaktir arkadasinizin yaptigi sahiden hayret verici bir durum hadi icinde var neden baskasina soylersin ki tut icinde isteevet tabiki abiminde önceliği karakteri düzgün ahlaklı bir eşinin olması ama bunun yanında işi ne olursa olsun başarılı ve azimli bir eş istiyor. o da onun hayatı tabiki karışamayız
bu ona verilebilecek en güzel cevap olurdu aslındaMadem suclu goruyor sizi, "abime sordum, o da kendi gibi uzman doktor istiyormus, senin tahsilini sordu, ne diyim" dersiniz.
anlamadım?Seni sakaci seni
Bence kiz hatali ama ne olursa olsun boyle bir cevap vermek hos olmaz karsinizdakinin tahsilini yada hayatini kucumsemek olur buda her ne olursa olsun bence dogru bor davranis degilbu ona verilebilecek en güzel cevap olurdu aslında
Seni sakaci seni
evet 30 yaşında ama 3 yaşında gibi davranıyorArkadasin diyorum.
Cok sakaciymis.
" kustum cunku abine beni önermiyosun"
evet 30 yaşında ama 3 yaşında gibi davranıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?