- 22 Eylül 2015
- 131
- 176
- 23
- 39
- Konu Sahibi deniz54321
-
Sor bakalim.
Sen " arkdasim kusmesin" diye abine onersen.
Ardindan abin " kardesimin arkdasi kusmesin" diye evlenelim dese.
Ardindan annen baban " kizimizin arkdssi kusmesin" diye sanli bi dugun yapsa.
Acaba ömur billah kusmuycekmiymis sana artik?
Daha onemlisi; mutlu olucakmiymis?
Sor bakalim bi.
Önce ben geldim yalnızKeske bizimde abisi dr olan arkadasimiz olsaydi belkide kaderimiz degisirdi
Acaba abisi doktor olan baska bir uyemiz yok muÖnce ben geldim yalnız
Önce ben geldim yalnız
kızlar hanginizin çeyizi daha çok? ne mezunusunuz? ehliyetiniz var mı? askerliğinizi yaptınız mı?Acaba abisi doktor olan baska bir uyemiz yok mu
İlanen duyurulur
Ceyiz yok ehliyet mevcuttur (orasini anlamadim abini ise mi goturup getiricez)kızlar hanginizin çeyizi daha çok? ne mezunusunuz? ehliyetiniz var mı? askerliğinizi yaptınız mı?
ooo hastane müdürü. en sevdiğimCeyiz yok ehliyet mevcuttur (orasini anlamadim abini ise mi goturup getiricez)
Meslek olarakta abinin calistigi hastanenin muduru olma gibi bir takim planlarim var
Ceyiz yok ehliyet mevcuttur (orasini anlamadim abini ise mi goturup getiricez)
Meslek olarakta abinin calistigi hastanenin muduru olma gibi bir takim planlarim var
ooo hastane müdürü. en sevdiğim
hayır abimi işe götürmeyeceksiniz görümcenizi gezmelere götüreceksiniz
Kiz gorumce ehliyet soruyor acep arabami alacak damat adayi dr beyGeyikten uçacağız yalnız
Mune kızmayın bak kısmet buldum kurtulursunuz belki benden
Allah seni napmasin emi sanirsin kurbanlik koyun alacaklarBen de mi katilsam talipler arasina:)) ehliyetim, kaskom, arabam var :) dislerim tam, kemik yasim kucuk:) deniz agbinin kismetini actin:) Saka bir yana arkadasin biraz ilgincmis, insan utanir boyle seyleri soylerken bile, senin arkadasin usenmemis bir de kusmus sana:)
Ayıp ettin senle didikodu bile ederizooo hastane müdürü. en sevdiğim
hayır abimi işe götürmeyeceksiniz görümcenizi gezmelere götüreceksiniz
Bu konu sadece bi ornegi bu tip insanlarin.. Kafalarında kurarlar, ekler toplar çıkarırlar, beklentiye girerler(konu sadece evlilik degil).. Karsidakinin haberi bile yoktur.. Sonra da kendilerince triplere girerler..
Arkadasim derdini anlat, dusunceni beklentini soyle dmi? Yookk.. O tafra yapılacak..
Bir de makul olmak makul dusunmek lazim ya biraz, bi de birine anlatip kendini nasil o duruma dusurmus?
Abinin anasi kısmet duasi okumus gibi birden kismetleri artti26 yaşındayım, öğretmenim, iyi bi aileden gelen efendi naif guzel bi kizcagizimbosanmis olmam problem olusturmayacaksa, 'abininen' tanismak isterim
Yaaa tuhAbinin anasi kısmet duasi okumus gibi birden kismetleri artti
Birazdan bankodan sirada vericez ama sen en son gelenlerdensin
Aaaa kosede bekleyip marur genc erkegi kapan Türkan abla taktigi uygulayacam diyon hemiYaaa tuh
Ama belli olmaz kismet bu islerben cool takilayim en iyisi su kosede..
Ee ne sandin, kaçan kovalanir ayagi bi bakimaAaaa kosede bekleyip marur genc erkegi kapan Türkan abla taktigi uygulayacam diyon hemi
Iyi taktik korkulur senden kiz bende ayagi byrkulmusta yardima ihtiyaci olan fakir ve caresiz kizi mi oynasamEe ne sandin, kaçan kovalanir ayagi bi bakima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?