abim ve yakın arkadaşım

kızlar hanginizin çeyizi daha çok? ne mezunusunuz? ehliyetiniz var mı? askerliğinizi yaptınız mı?
Ceyiz yok ehliyet mevcuttur (orasini anlamadim abini ise mi goturup getiricez)
Meslek olarakta abinin calistigi hastanenin muduru olma gibi bir takim planlarim var

Ceyiz yok ehliyet mevcuttur (orasini anlamadim abini ise mi goturup getiricez)
Meslek olarakta abinin calistigi hastanenin muduru olma gibi bir takim planlarim var

ooo hastane müdürü. en sevdiğim
hayır abimi işe götürmeyeceksiniz görümcenizi gezmelere götüreceksiniz

Geyikten uçacağız yalnız
Mune kızmayın bak kısmet buldum kurtulursunuz belki benden

Ben de mi katilsam talipler arasina:)) ehliyetim, kaskom, arabam var :) dislerim tam, kemik yasim kucuk:) deniz agbinin kismetini actin:) Saka bir yana arkadasin biraz ilgincmis, insan utanir boyle seyleri soylerken bile, senin arkadasin usenmemis bir de kusmus sana:)

Allah seni napmasin emi sanirsin kurbanlik koyun alacaklardislerim tam diyor birde

Bu konu sadece bi ornegi bu tip insanlarin.. Kafalarında kurarlar, ekler toplar çıkarırlar, beklentiye girerler(konu sadece evlilik degil).. Karsidakinin haberi bile yoktur.. Sonra da kendilerince triplere girerler..
Arkadasim derdini anlat, dusunceni beklentini soyle dmi? Yookk..

ooo hastane müdürü. en sevdiğim
hayır abimi işe götürmeyeceksiniz görümcenizi gezmelere götüreceksiniz
Ayıp ettin senle didikodu bile ederiz

Kiz birde aklima geldi ya benim kac tane arkadasin dr kardesi abisi falan var ben niye hic bunlara kusmedim ya neyse aklimda olsun bi ara kuserim

Ne gamsizmisim be birak kusmeyi aile uyeletinden dr oldugu bile gelmemis aklima

26 yaşındayım, öğretmenim, iyi bi aileden gelen efendi naif guzel bi kizcagizim bosanmis olmam problem olusturmayacaksa, 'abininen' tanismak isterim

26 yaşındayım, öğretmenim, iyi bi aileden gelen efendi naif guzel bi kizcagizim bosanmis olmam problem olusturmayacaksa, 'abininen' tanismak isterim
Abinin anasi kısmet duasi okumus gibi birden kismetleri artti

Birazdan bankodan sirada vericez ama sen en son gelenlerdensin

Sahi doktor degince niye turk kızlari Cennetten gonderilmis Gılman muamelesi yapiyo en nihayetinde oda erkek iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…