abim ve yakın arkadaşım

Zincirleme iyi niyet kazasından, havaya uçabilir.
Benim bile içimden, ayşeciğin hayat sevince güzel şarkısını söylemek geldi.

Zincirleme iyi niyet kazasından, havaya uçabilir.
Benim bile içimden, ayşeciğin hayat sevince güzel şarkısını söylemek geldi.

O hangi sarkiymis diye baktim.
Konu sahibinin arkdasi hayat sevince guzeli cok farkli anlamis. Mecburi birakiyorki konu sahibide sevsin arkdasi, abiside sevsin, herkes sevsin. Dedigin gibi zincirleme kazasina kurban gidebilir tum aile, mazallah.

Konu sahibinin arkdasi hayat sevince guzeli cok farkli anlamis. Mecburi birakiyorki konu sahibide sevsin arkdasi, abiside sevsin, herkes sevsin. Dedigin gibi zincirleme kazasina kurban gidebilir tum aile, mazallah.
Kızcağız 30 una gelmiş, bir abiye göz dikmiş diye, bir laflar, bir görümcelikler, hiç yakıştıramadım.

Amaaaan abisi de az bi seviversin kızcağızı, sevaptır yaaaa. Ne olacak.
E abi sevmişken, kv , kp, görümcede boş durmasın onlarda sevsin. Cadı kaynanalık yapmasın(!). Zorla güzellik olsun,
Herkes sevmiş sevilmiş olsun.
Ay çok optimistim bu gün yawwww

Herkes adam olucak!
O kadr.
Yazik gunah kiza.
Sevmis soncta.
Aska saygi lutfen aaa

Niye kıza bukadar yüklendiniz ki anlamadım. Belli ki abisinden hoslanmıs, olabilir. Kendince de kız tavır koymus darılmıs onu abisine layik görmeyip tanıstırmadıgı icin.

Huyu suyu karakteri iyise, abime iyi bir es olabilir diyorsan, tanıstır. Bunlar meslekten cok daha önemli. Abinde sonucta 34 yasında, kendine doktor es bulsaydı, zaten bulurdu simdiye kadar :).

Herkes adam olucak!
O kadr.
Yazik gunah kiza.
Sevmis soncta.
Aska saygi lutfen aaa
Tabiii saygısız börülce.
Abi de sevmiyorsa kızın aşkının hayrına aman hatrına sevecek.

Yalnız gülüyoruzda kimbilir, kaç defa KK da, Ada'mın yakasına yapışıp, sonra red edilince "" bana beyle beyle didiiii"" diye konu açanı görüp. Bir de saygısız herif diye yorum yazmışızdır.
Anaaam bir ürperdim

Gorumceyi gomdun,bayan arkadasin safina gectin, simdi bayanlarida gomdun,erkeklerin safindasin.
O neydi giizz
Bi eylesin bi beylesin sende haaa

çok sacma
sen arabulucu fılan mısın da sana boyle bı tavır sergıleyebılıyor

Kizdaki kadere bak. Abini ayarlaman icin neler yapti karsiliginda kendi disinda bir suru rakip talip cikti Yazik lan...

Bilse garibim hic kalkismazdi oyle birseye gelin aday adaylari kuyruk oldu

Damat adayı ayağınıza gelmiş sayılır değerlendirin bence

Cevap veriyorum değilsin. Allah allah zorunda mısın sanki ? Koy araya mesafe bence.

selam kızlar ben geldim. hem son gelişmeleri anlatmak istiyorum hem de bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek istiyorum.
öncelikle abim ,eşinin doktor olmasını istiyor demedim. mesleği ne olursa olsun başarılı ve hırslı olmasını istiyor. eşi öğretmen, doktor, avukat, mühendis vs. olabilir hiç farketmez ama çalışmayı seven bir insan olmasını istiyor. (hatta benimle bile ne kavgalar etti yüksek lisansı yarım bıraktım diye) ona göre bir kadın kendi ayakları üstünde durabilen güçlü bir birey olmalı. eşinin çalışmayan bir insan olamayacağını söylüyor. bu doğrudur yanlıştır bilemem onun düşüncesi, herkese de saygı duymak düşer.
gelelim arkadaşıma, asla çalışmak ya da eğitimine devam etmek gibi bir düşüncesi yok. 3 çocuğu olsun gezsin tozsun bütün gününü günlerde çaylarda geçirsin istiyor(bunu bana kendisi söyledi daha önce bir laf arasında). onunda bu düşüncesine doğrudur ya da yanlıştır diyemez kimse, sonuçta kendi hayatı kendi kararları bizede saygı duymak düşer.
umarım ikisinin hayattan beklentilerinin, bakış açılarının ne kadar farklı olduğunu anlatabilmişimdir.
yakın arkadaşım demiştim evet yakın görüyordum ama çok eski değil arkadaşlığımız, bana bu arkadaşın neden bana soğuk davrandığını aktaran diğer arkadaş benim 7-8 yıllık arkadaşım ve bizi de o tanıştırdı. neredeyse son 1 yıldır üçümüz birlikte vakit geçiriyoruz.
ve son bir şey bu arkadaş aslında benim abimi hiç görmedi ve hiç konuşmadı :)
gelelim bu gün ki gelişmeye, ortak arkadaşımızı aradım dedim ki; kızı ara ve de ki ; sen boşa deniz e tripleniyorsun. abisi şöyle birini istiyor sen böyle birini istiyorsun ikinizin de hayalleri farklı ayrıca sen daha adamı hiç görmedin belki hiç sevmeyeceksin.
aramış ve söylemiş. o da demiş ki; hayır ben inanmıyorum siz benim mutluluğumu istemiyorsunuz, ikinizde evlisiniz ama benim evlenmemi istemiyorsunuz. ben ikinizden de güzelim beni kıskanıyorsunuz.
arkadaşta yüzüne kapatmış telefonu
güler misin ağlar mısın
neyse işte kızlar durum bu. aslında iyi kızdı, temiz kalpli filan ama ya ben tanıyamamışım ya da başka bişey bilemiyorum

Benim arkadasim da calismayan lise mezunu bir kizdi ve dediginiz gibi hirsli, basarili bir savciyla evlendi.
Gorumceleri de siz gibi dusunmus olabilirler..

ay gülmekten koptum ya bu ne böyle:)

Salak kızlar hep güzelliğe sığınır iştee güzellik geçici aptallık kalıcı bu söz ona uyar

Tercih meselsi
esim bazen okulunu niye biitirmedin vs diyor bende ona bitirsem seni almazdim diyorum :)
bence davul bile dengi dengine ,n abin hakli
siz tabi bulmusnuz kocayi tuzunuz kuru yazik o garibanada birini bulsaydiniz bu kdr incinmezdi :)

Arkadasin abini gormus olsa yine asik olmustur belki kalbine soz gecirememistir derdim ama bu soyledigi seyler uzerine nutkum tutuldu bırak guzelligine guveniyorsa bulur kendine bir doktor
Yinede Allah gonlune gore hayirlisini versin

Ama siz ustunuze duseni yapip adım atmissiniz bence soyledigi laflar yenilir yutulur cinsten degil bosverin bence

Herkesin tanışma hikayesi ,karekteri farklı aynı öykü çıkmaz
Benim arkadasim da calismayan lise mezunu bir kizdi ve dediginiz gibi hirsli, basarili bir savciyla evlendi.
Gorumceleri de siz gibi dusunmus olabilirler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…