abim ve yakın arkadaşım

Sahi doktor degince niye turk kızlari Cennetten gonderilmis Gılman muamelesi yapiyo en nihayetinde oda erkek iste
Az once onu dusunuyodum biliyor musun, esprisine tabiki hepsi, bugüne kadar oyle doktor eş hayalim olmadi hic.. Biz ogretmenleri mukemmel varliklar zannederdik misal, ogretmen olup icine girince onun bazilarina hiicc bsy katmayan, yalnizca 'iş' oldugunu farkettim.. Kimininse 'meslegi', gercek egitimciler; vicdanlı ahlakli ogretmen gibi ogretmenler..
Doktor icin de muhendis icin de avukat icin de gecerli bu durum..
Eski esim pilottu, evlenirken de meslegi onemli degildi, asiktim, gercek yuzunu gorup ayrilmak istedigimde de makami isi gucu asla umrumda olmadi..

Yalan söylemeyeyim vakti zamaninda daha 19-20 yaslarindayken bir arkadasimin annesi bulundugum ortamda tahsil durumumdan dolayi kucumsemisti beni evlilik konusutla alakali tabi yuzume karsi degil biriyle konusurken konusmanin ustune denk geldim diyeyim

O kisinin oglu o zamanlar tip ogrencisiydi benden 2 yas buyuk diger cocuklarida okumus bir yerlere gelmis oldugu icin kucumsenmistim o gunden sonra yillarca Doktor bi esim olsun diye dua ettim

Tabi buyuyunce hatami anladim onemli olanın karakterin kisiligin herseyden onemli oldugunu

O kisi beni kucumsediginde ilkokul mezunuydum ama kendi tercihim degildi tabiki calistim cabaladim liseyi bitirdim universiteyi kazandim gidemedim simdi aciktan okuyorum

Stajdayken hastanede bir suru doktorlarda tanisma firsatim oldu personellede gozumde buyutmeye deger hicbirsey olmadigini farkettim ve inca yil okuyup doktor olmus insandaki mutevaziligide gordum ukalaligida en alt seviyelerde olup kibirinden gecilmeyenide

Sonunda anladim ki en önemli sey karakteri su an evde kalma yas sinirina yaklasmis biri olarak söylüyorum
Evlenecegim insanin karakterine guvenmessem degil dr isterse prof olsun yinede umurumda olmaz

Bu arada hayatinin kalan kisminda dogru insani bulup omur boyu mutlu olmani dilerim

Not: Kocan doktor olursa artik benide doktor arkadaslarindan biriyle tanistirirsin yoksa kuserim

Kizdaki kadere bak. Abini ayarlaman icin neler yapti karsiliginda kendi disinda bir suru rakip talip cikti Yazik lan...

Hepsine katiliyorum dusuncelerinin.. Onemli olan her kosulda seni sarip sarmalayacak ve arkanda duracak bi eş olmasi..

Dilerim Rabbimden, iki dunyani cennete cevirecek bi yuva versin sana tez zamanda..

Hepsine katiliyorum dusuncelerinin.. Onemli olan her kosulda seni sarip sarmalayacak ve arkanda duracak bi eş olmasi..

Dilerim Rabbimden, iki dunyani cennete cevirecek bi yuva versin sana tez zamanda..
Allah razı olsun canim benim canı gönülden Rabbimden yureginden her ne geciyorsa dunya ve ahiret namina en guzel sekilde nasip etmesini dilerim

Benimde yakınım var evlenmek içim çırpınıyor kız bulmamı istedi ama kel ve takıntılı kızın canına okur vazgeçtim

Bir adama aşık olsanız, ona yaklaşmak isteseniz ve bunun için buraya konu açsanız belkide pek çok üye size görümceye yanaşmanızı söylerdi. Bu kıza böyle sinsi yılan muamelesi yapılmasını hiç hoş bulmadım. Hem de sırf uzman bir doktorla evlenmeye cüret etti diye. Tabiiki herkesin kendi standartları vardır ama kaç kişi bu standartlarda biriyle evleniyor ki? Diğer arkadaşınız da bir tanıştırsaydın modunda konuştuğuna göre o kadar da afaki bir evlilikten bahsediyor olamazsınız. Beni esas rahatsız eden şey adamın doktor oluşunun bu kadar şişirilmesi. Babası Türkiye derecesi yaparak hacattepe tıpı bitirmiş uzman! bir hekimin kızı olarak söylüyorum, hekim olmak insan olmak demek değildir. Hiç devlet hastanelerine gitmediniz galiba. Ciğeri beş para etmez doktor kaynıyor oralar. Hem de uzman doktor! Sırf doktor olması mıdır yani bu kız için abinizi imkansız kılan. Olmasın lütfen. Bu çok zalimce olur. Abinize de o arkadaşınıza da rabbim tahsiline göre değil, huyuna suyuna göre birilerini versin.

aklıma bir hınzırlık geldi. bu kız bana niye böyle davranıyo diye konuştuğun kıza git ve abimle x hakkında( abine hallenen tripli yakın arkadaş) konuştuk abimde olabilir dedi de. o zaman gör bak sana nasıl yakın olmaya çalışıyo:) süt dökmüş kediye döner:) ben böyle erkek delisi bir kız görmedim. ayrıca sana böyle saygısız davranan bir kadını ailenize gelin olarak almanızda yanlış olur. kıza sinir oldum

Sanki konuşmalar arasında bahsi geçen kızın, abine yaklaşmak için seninle arkadaşlık kurduğunu okudum?
Canım bu 30 yaşında yapılıyorsa ürkütücü bir şey (bence). Düşünüyorum da, kimseyi hedefe oturtup onun yörüngesine girmek adına birilerini basamak olarak kullanmadım.

Eğer salt abin için arkadaşlık kurduysa bu kız senle ve bir de üstüne "Tanıştırmıosuun" diye tripleniyorsa, şahsen senin yerinde olsam "Hadi canım başka doktor kardeşi ara ötede" diye yollardım.

Ay bu ne? Prison Break'ten bu yana böyle plan görmedim

Sahi doktor degince niye turk kızlari Cennetten gonderilmis Gılman muamelesi yapiyo en nihayetinde oda erkek iste
Konu sahibini ve varsa aramızdaki doktorları tenzih ederim ama doktor egosu diye bir şey var ki evden ırak :)

Hele ki bizim nesilde. Kendi doktor arkadaşlarım da var ve onlara da söylerim; özellikle böyle karşı cins meselelerinde ve özellikle erkek doktorlarda... Hatta şu anda uzmanlığını alan bir arkadaşım "tabii olacak, o kadar okuyoruz, hayati bir iş yapıyoruz, bırak da olsun biraz" dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…