- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi deniz54321
Bir adama aşık olsanız, ona yaklaşmak isteseniz ve bunun için buraya konu açsanız belkide pek çok üye size görümceye yanaşmanızı söylerdi. Bu kıza böyle sinsi yılan muamelesi yapılmasını hiç hoş bulmadım. Hem de sırf uzman bir doktorla evlenmeye cüret etti diye. Tabiiki herkesin kendi standartları vardır ama kaç kişi bu standartlarda biriyle evleniyor ki? Diğer arkadaşınız da bir tanıştırsaydın modunda konuştuğuna göre o kadar da afaki bir evlilikten bahsediyor olamazsınız. Beni esas rahatsız eden şey adamın doktor oluşunun bu kadar şişirilmesi. Babası Türkiye derecesi yaparak hacattepe tıpı bitirmiş uzman! bir hekimin kızı olarak söylüyorum, hekim olmak insan olmak demek değildir. Hiç devlet hastanelerine gitmediniz galiba. Ciğeri beş para etmez doktor kaynıyor oralar. Hem de uzman doktor! Sırf doktor olması mıdır yani bu kız için abinizi imkansız kılan. Olmasın lütfen. Bu çok zalimce olur. Abinize de o arkadaşınıza da rabbim tahsiline göre değil, huyuna suyuna göre birilerini versin.
Brn sahsim adina yorum yapayim dr espirisi isin icine girmis olabilir ama kesinlikle karakter oncelikli mesele konu sahibinin arkadasina gelecek olursak konu sahibinin kendisini abisine tafsiye etmedigi icin yada abisiyle aralarini yapmadigi icin ki herneyse arkadasina sırt donmesini hala yadirgiyorum arkadasligi abisi icinmiydi ki istedigi olmayinca yuz ceviriyor