Abim ya sapık ya da biseks?

Size boynundan öptürüyormuş bu dehşet verici değil mi? 17 yaşında bir kız için çok kötü bir şey abisiyle :KK43:
Ya neler neler duyuyoruz abim öyle biri değil inanın o çok duygusal biri kafasına çok takıyor her şeyi bu yüzden sevgisini böyle belli ediyor

Size boynundan öptürüyormuş bu dehşet verici değil mi? 17 yaşında bir kız için çok kötü bir şey abisiyle :KK43:
Ve ben tacizin ne olduğunu biliyorum küçükken teyzemin üvey çocuğu tarafından 3 kere uğraşım

Internette onlarca insanın içine abinizin cinsel hayatini açıyorsunuz. Bu hoş bir şey mi yani?
Abiniz için gerçekten üzüldüm,aileden yana şansı yok belli cinsel tercihleri her neyse .

Internette onlarca insanın içine abinizin cinsel hayatini açıyorsunuz. Bu hoş bir şey mi yani?
Abiniz için gerçekten üzüldüm,aileden yana şansı yok belli cinsel tercihleri her neyse .
Ben onu düşündüğüm için eğer gerçekten yönelimi buysa ve babam öğrenirse öldürür omu

Ben onu düşündüğüm için eğer gerçekten yönelimi buysa ve babam öğrenirse öldürür omu
Buraya açmanızın ne gibi bir çözümü olabilir?
Abinizi hic tanımayan biz nerden bilebiliriz .
Abimizi merak ediyorsanız onca insanın içine özelini açmak yerine gidip kendisine sorsaydınız .
Sonra bir hal çaresine bakılırdı .
Yaptığınız onun özeline çok büyük saygisizlik

Arkadaşlar bir de hep şey diyor hiç bir kıza sakalımla oynatmadım hiç bir kız beni öpmüyor boynundan felan öptürüyor ille öp diyor bana ben de öpüyorum sapık mı biseksüel mi emin olamadım biseksüellikten de bugün erkek arkadaşına öyle sormasından şüphelendiö
Ya neler neler duyuyoruz abim öyle biri değil inanın o çok duygusal biri kafasına çok takıyor her şeyi bu yüzden sevgisini böyle belli ediyor
2 mesajınız arasında fark var sizde farkındasınız değil mi? Bu fark neden sizce? Benden dolayı mı sizden dolayı mı yoksa her ikisi de mi?

2 mesajınız arasında fark var sizde farkındasınız değil mi? Bu fark neden sizce? Benden dolayı mı sizden dolayı mı yoksa her ikisi de mi?
Bakın hiç kız arkadaşıma oynatmıyorum diyor eğer gaysa felan dokundurtmaz boynundan öptürme kısmını ben de bilmiyorum

Yapmayın olur mu? Siz benim ne demek istediğimi anladınız, yaşınız çok genç zorlamak istemiyorum üzülen siz olursunuz zira, benim müdahalemle admin müdahalesi de farklı oluyor çok iyi biliyorsunuz, yeniden tecrübe etmeyin derim çünkü bu sefer kükrer, sesi de mahallenizden duyulur.

benim anşamadığım szi niye abinizle bu kadar içli dışlısınız?
kardeş olmanız bir şeyi değiştirmez mahremiyet herkes için var..
erkek ve kız kardeşlerin odaları bile 3 yaşından sonra ayrılır..
Vıcık vıcık yanıma yattı yok boynunu öptürdü vs...
valla sizin ilişkiniz de normal değil...

Bence sen biraz abartmissin benim kardeslerimde sarilir oper yanima yatar bu sapiklik degil kardes sevgisidir. Oyle hemn bi iki lafla egilimin farkli oldugunu dusunmekte sacma esimin arkadaslarida hep esime takilirlar bi bayana laf soyler gibi seyler ama normaller hepsi karisini cok seviyor cocuklu mutlular belki onlarda sadece sakalasiyorlardir

sapık değil bence sapık olsa bu zamana kadar yapardı elbet bir şey ben cinsel yönelimin biseks olmasından endişeliyim ya da başka bir şey erkek arkadaşlarının yanına giderken o kadar sğslenşyor ki
Ne alaka ya Ben kiz arkadasimla bulusmadan once makyaj siz hazirliksiz cikmam lezmiyim simdi esimde cumartesileri bulusma gunleridir oda giyinir sacini wakslar deolar parfumlar gittikleri yerde acik Restaurant bence Sizin bol zamaniniz var ne yapcanizi bilmiyorsunuz

Abisi yanina uzanmis ilgilenmis ne var bunda bence kotu dusunen yanlis anlayan sensin benim abimde her gordugu yerde yanagimdan Oper birde sevmedigimi bile bile sulu sulu Oper gicik

Ailem çol katıdır asar keser diyorsunuz,fazla eşeleyip deşelemeyin ama ileride olurda aileniz evlenmesi için ısrar ederse, o istemezse, engel olun.

Arkadaşlar bir de hep şey diyor hiç bir kıza sakalımla oynatmadım hiç bir kız beni öpmüyor boynundan felan öptürüyor ille öp diyor bana ben de öpüyorum sapık mı biseksüel mi emin olamadım biseksüellikten de bugün erkek arkadaşına öyle sormasından şüphelendiö
Bence boynunu öpmesini istediğinde falan öpmemelisin, her ne kadar öz abin olsa da ... Bu arada telefonu kapatırken o erkeğe ne söyledi?

Back
X