- 8 Mart 2018
- 1.386
- 1.833
- 63
- 28
- Konu Sahibi limonbanyosu
Biseksüel olunca sapık mı oluyor 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır sapık anlamı o değildi ama biseks olabilme ihtimali üzdü beniSapıktan kastınız eşcinsellik ise o sapık demek değil öncelikle. Eşcinsel veya biseksüel ise de bu sizi ilgilendirmez abinizin özel hayatı bir tek kendisini ilgilendirir.
Sapıktan kastınız bildiğimiz anlamda sapık ise bunu başka erkeklere bakmasından anlayamazsınız.
Özelden size de yazıyım ne dediğini mesaj atarmışsınızhmm bi dakka ilk mesaji duzenlemişsiniz...
Tabi o konusmada anormal seyler var eger erkek oldugundan eminseniz...
Yok ya allah korusun ensest olsa şu yaşıma kadar yapardı bir pislik abim duygusal birisidir sevgisini öyle belli eder diğer tüm kuzenlerimi de öyledirGay veya biseksüel olmasından ziyade, biraz ensestlik olabilir mi diye düşündürdü. Çevremde ben dahil birçok kişinin abisi var ama; bu kadar fiziksel samimiyet garip geldi açıkçası.
Neden ki bu onun kendi yaşamı aseksüel de olabilir biseksüel de. Kimseye zarar verdiği yok. Sizi üzen nedir tam olarak?Hayır sapık anlamı o değildi ama biseks olabilme ihtimali üzdü beni
Doğrusunu ben de biliyorum ama kısaltmak istedim ayrıca abimi düşündüğüm için açtım bu konuyu babam öğrenirse biter çünküBiseksüel hanımefendi kelimenin doğrusunu yazın açık açık. Utanılacak, ayıplanacak bir kelime değil. Abinizin cinsel hayatı siz dahil hiç kimseyi ilgilendirmez. Kaç yaşındasınız, sanırım yaşınız daha çok küçük umarım büyüdükçe olgunlaşırsınız
Doğrusunu ben de biliyorum ama kısaltmak istedim ayrıca abimi düşündüğüm için açtım bu konuyu babam öğrenirse biter çünkü
Sakalıyla oynatması elimi öpmesi felan sapık mi yoksa biseksüel mi diye merak ettimDaha kendiniz bile emin olmadığınız bir şeyden babanız öğrenmesin diye çaba mı göstermeyi planlıyorsunuz? Sapıklık konunun neresinde onu da anlamadım
kendisi yanıma yatıp sakalımla oyna diyor seviyor ben napabilirm ayrıca elektrik almayabilirsin doğalSiz neden abinizin cinsel tercihi ile bu kadar ilgilisiniz
Neden sakalıyla oynuyorsunuz
Yanınıza yatmasına ne gerek var
Senden hiç iyi elektrik almadım Yeni üye
13 yaşında mısın? Kafan karışık sanki birazYa arkadaşlar sizce ba
kendisi yanıma yatıp sakalımla oyna diyor seviyor ben napabilirm ayrıca elektrik almayabilirsin doğal
Sanki sizinleArkadaşlar bir de hep şey diyor hiç bir kıza sakalımla oynatmadım hiç bir kız beni öpmüyor boynundan felan öptürüyor ille öp diyor bana ben de öpüyorum sapık mı biseksüel mi emin olamadım biseksüellikten de bugün erkek arkadaşına öyle sormasından şüphelendiö
Hayır 17 yaşına giricem hoşlanmayabilirsin normal13 yaşında mısın? Kafan karışık sanki biraz
Konundan ayrılıyorum, hoşlanmadım kusura bakma![]()
Ne alaka ya hoşlanmadıysan çık konumdan arkadaşım zorla tutan yok seniSanki sizinleMune ilgilenmeli mi diye düşündüm
Siz yazın lütfen, öz abiniz mi bunları yapanNe alaka ya hoşlanmadıysan çık konumdan arkadaşım zorla tutan yok seni
Evet de nedenSiz yazın lütfen, öz abiniz mi bunları yapan![]()
Anne baba ayrı kardeşsinizdir diye düşünmüştüm, dehşet verici geldiEvet de neden